تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 396 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بنظر منم اگه یه تاپیک تیریپ معرفی و آموزش فیفا بزنین عالی میشه.آموزش دریبل ، حرکات نمایشی، شادی گل و ....بعدم همه میان اینجا میگن من فلان و من بهمان. خوب تو اون تاپیک بیان آموزش بدن چیزایی که بلدن. نویسنده هم همشو جمع کنه کم کم و به پستش اضافه کنه. خیلیا الان فیفا بازی میکنن ولی نمیدونن خیلی از کارا رو حتی میشه انجام داد تو این بازی... اساتید بسم الله !

2. 6 کاربر از djmetalboy2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.خدمت دوستان عزیز.دوستان مشکل من اینه که فیفا 13 رو pc من خیلی گرافیکش پایین هست مثلا چمنش خیلی تابلو هستش و هراز گاهی یه لحظه بازی کند میشه و لرزش داره.درکل بنظر میرسه بازیکنا کارتونی هستن در صورتی که فیفا 12 اینجوری نبود .گرافیک من 2 گیگه.رم 4گیگ.و cpu 5300 doul .گرافیک هم با اخرین اپدیت به روز شده.حالا جالب اینه که همین سیدی فیفا رو رو کامپیوتر دوستم نصب کردم خیلی بهتر از مال من اجرا میشه.خواهش میکنم اگه کسی مشکل منو میدونه یه راهنمایی بکنه.ممنون
    راستی اگه کسی میتونه بهترین تنظیمات فیفا 13 رو برای هر چه بهتر شدن گرافیک و نزدیکتر شدن بازی به واقعیت بذاره حالا چه تنظیمات ستاپ بازی چه تنظیمات داخل بازی ممنون.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راستی یه نکته ای واسم پیش اومده . من مود پلیر بازی میکنم . اول توی تیم الوحده بودم که خوب بازی کردم و وسط فصل از طرف بوتافوگو پیشنهاد واسم اومد . منم قبول کردم . منتهی توی برزیل مثل اینکه لیگ تازه تموم شده بود و فصل جدید بود . یعنی من از اول فصل بازی کردم واسه بوتافوگو . خوب سوال اینجاست که من الان فصل دوم کریر هستم یا فصل اول هنوز .

بنظر منم اگه یه تاپیک تیریپ معرفی و آموزش فیفا بزنین عالی میشه.آموزش دریبل ، حرکات نمایشی، شادی گل و ....بعدم همه میان اینجا میگن من فلان و من بهمان. خوب تو اون تاپیک بیان آموزش بدن چیزایی که بلدن. نویسنده هم همشو جمع کنه کم کم و به پستش اضافه کنه. خیلیا الان فیفا بازی میکنن ولی نمیدونن خیلی از کارا رو حتی میشه انجام داد تو این بازی... اساتید بسم الله !
    اره دیگه خیلی از کارهای بیسیک رو میشه اینجوری اموزش داد البته کارهای پیشرفته فکر نکنم بشه . چون اولا هر کسی فکر نمیکنم اون کارهای پیشرفته شون در اختیار همه بزاره و هم اینکه به همین راحتی اگه میشد همه تا الان واسه خودشون فیفاییستی بودن . در هر صورت خوبه اینجوری منم موافقم .

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

دوستانی که کریر مد میرن جلو ( ضمن اینکه خوشبختانه برای من بعد از پایان فصل بازی کرش نکرد و به فصل دوم منتقل شدم ) برای دفاع چپ حتما Gibbs رو از آرسنال بخرید . پیشرفتش واقعا عالیه قیمتش هم مناسب

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کریر مودش حال نمیده...حریفا تو حالت لجندری بصورت خرکی جلو هستن...اخه اصن خیلی مسخرس....

7. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرعت بازی تغییری نمیکنه !!!!!!! کسی نظری نداره ؟ هر موقع بخواد slow میشه هر موقع بخواد fast میشه اصلا با تغییر game speed همیشه سرعت ثابت نمیمونه .

داره خودمونی میشه starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کریر مودش حال نمیده...حریفا تو حالت لجندری بصورت خرکی جلو هستن...اخه اصن خیلی مسخرس....
    خب عزیز من مگه مجبوری بذاری legendry ؟ بذار world class یا مثل من professional .

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب عزیز من مگه مجبوری بذاری legendry ؟ بذار world class یا مثل من professional .
    فرقی نمیکنه، بازم همونجورین. عین وحشیا بهت حمله میکنن.

11. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اقا یکی به ما نحوه خریدن و فروختن بازیکن رو تو کریر مود به طور کامل یاد بده خیلی ممنون.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه دوستان میخوان میتونم کلیپ ها رو دانلود کنم و براتون بزارم و خودم اپلود کنم واستون
    راهنمای های لازم رو هم میکنم منتها بگم من در بخش انلاین زیاد بازی انجام میدم و تا بتونم راهنمایی های خودم رو ازشما دریغ نمیکنم فقط یه چیز بعضی از بازی کنان خوشحالی بعدا ز گلشون اختصاصی هست یعنی با رونی نمیتونید یه ملق اکروباتیک بزنید ولی با نانی میشه اما اگه مود بازی pro رو رفته باشید براتون حوضحالی های جدید رو باز میکنه و میتونید انجام بدید جاتون خالی من در قسمت انلاین پرو خیلی حال میکنم واقعا بازیکن شاخی دارم دیشب ساعت 1 شب بود تو بازی بودم 10 به 10 بود بازی یه زره میلی میلی میلی ثانیه تاخیر داشتم ولی تونستم از بین 10 نفر تیم خودم گل پیروزی بخش رو بزنم خداشاهده اگه ببینید شاخ درمیارید 10 نفر با هم حمله یا رو پرس میکردن فکر کنید
    حالا نمیدونم تایپیک جدا بزنم یا نه مطالبم هم هنوز کامل نیست و به دلیل شغلم یه کم سخته واسم همه رو کامل بزارم میتونم چندتا دریبل یا خوشحالی یا ... رو هرروز یا دوروز در میان بزارم واستون اگه ویدئو کامل گیرم اومد صدرصد واستون میزارم
    فعلا برم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •