تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 421 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

درود

میشه یه واژه معرفی کنبد ب جای یا الله یا یالا!

مثلا وارد خونه فامیل میشیم از پله اول تا پله ی آخر هی باید آدم بگه یاالله! که چی آخه!

چیزـه دیگه نی دم دست باشه استفاده کرد؟

پ ن : در مقابل سئوالات و تعارفات الکی همانند سلام خوبی و چطوری و ....چه واکنشی نشان بدیم؟ معمولا ملت چ خوب باشن چ نباشن مجبورن بگن خوبم!

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببینید اینکه نمیدونید چکارشون کردید به نظر من اشتباه هست.قطعا میدونید ولی نمیخواهید قبول کنید
    ولی اصلا مهم نیست

به نظر من دوست شدن بااین افراد دیگر هیچ فایده ای ندارد.به محیط های جدید بروید و به دنبال پیدا کردن دوست جدید باشید....دوستی اولا گذشت داشته باشه دوما که خطا ها و اشتباهاتت رو به خودت نشون بده ولی نه مسخره ات کنه نه بهت فحش بده
    به نظر من همون بهتر که اینهابا شماقطع رابطه کردند...این ادم ها ارزش دوستی رو ندارند
    باور کنین هیچ نوع بدی در حقشون نکردم فقط قبل ها پشت پیامک باهاشون شوخی میکردم آخرش میگفتم که نیتم شوخیه ... اما از اون زمان تا حالا منو نمیبخشن!

آخه آدمی که نتونه با دوستش شوخی کنه ... دیگه نمیدونم والا چی باید بگم ... به نظرم سخن شما درسته ... یک دوست باید دوستشو ببخشه ... من دارم خودمو جلوشون کوچیک میکنم و معذرت خواهی میکنم بازم نمیبخشن! حتی منو مسخره هم میکردن! بعدش دلمو میشکست ... چون ازش انتظار نداشتم!

از طرفی فقط یک نفر نیست اکثر دوستایی که خواستم باهاشون صمیمی بشم دلمو شکستن و با من اینگونه بدرفتاری میکردن :(

منم همینو میگم یک زمانی یه اتفاقی افتاد حالا من معذرت خواهیم می کنم نمیبخشه و فقط فحش میده ... کاش راهی بود که بشد با اینا دوباره دوست بشم ... و کاش هیچوقت به این دوستام پیام نمیفرستادم ... و کاش و ای کاش ... :((
    اگه خانوم باشن اصلا محل نده چون خیلی بدتر میشه . بزار واسه روز تولد یه اس ام اس تولد بده خیلی هم گرم نباشین.اصلانم اسم معذرت خواهی اینا نیارید چون بدتر گندش میکنید.
    اگه پسرن نمیدونم .
    ولی بنظرم کسایی که انتخاب میکردید به اخلاقای شما نمیخوردن .
    زیاد اس ام اس دادن یا زیاد زنگ زدن و ... فک میکنم واسه هرکسی/هرجنسی کلا ازار دهنده باشه .
    من خودمم اصلا دوست صمیمی ندارم ولی اصلا برام مهم نیست . بنظرم شمام اهمیت ندید چون اینجور که معلومه دوستاتون لیاقت دوستی شمارو نداشتن.
    دوستامن باوا پسرن

یعنی صلاح میدونین که با اینکه به من فحش میدن و ... بازم تولدشونو بهشون تبریک بگم ؟

آره قبول دارم تازه فهمیدم که نباید به کسی زنگ بزنم و نه اس بدم ...

منم ندارم ... باور کنین من همیشه براشون بهترین هارو آرزو میکردم نمیدونم چی شد که با من بدرفتاری میکردن ... وقتی تو خیابون هم اونارو می بینم دوست دارم برم سمتشون ولی از ته قلبم ناراحت میشم با خودم میگم این همون پسری هست که دل منو بدجور با حرفا و رفتارش می شکست ... :( بعدش نمیتونم پیششون برم فقط نگاش میکنم ...

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی صلاح میدونین که با اینکه به من فحش میدن و ... بازم تولدشونو بهشون تبریک بگم ؟

.
    نه منظورم این بود اگه میخایید همش زنگ بزنید یا اس ام اس بدید . فقط همین کارو کنید .

4. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

باور کنین هیچ نوع بدی در حقشون نکردم فقط قبل ها پشت پیامک باهاشون شوخی میکردم آخرش میگفتم که نیتم شوخیه ... اما از اون زمان تا حالا منو نمیبخشن!

آخه آدمی که نتونه با دوستش شوخی کنه ... دیگه نمیدونم والا چی باید بگم ... به نظرم سخن شما درسته ... یک دوست باید دوستشو ببخشه ... من دارم خودمو جلوشون کوچیک میکنم و معذرت خواهی میکنم بازم نمیبخشن! حتی منو مسخره هم میکردن! بعدش دلمو میشکست ... چون ازش انتظار نداشتم!

از طرفی فقط یک نفر نیست اکثر دوستایی که خواستم باهاشون صمیمی بشم دلمو شکستن و با من اینگونه بدرفتاری میکردن :(

منم همینو میگم یک زمانی یه اتفاقی افتاد حالا من معذرت خواهیم می کنم نمیبخشه و فقط فحش میده ... کاش راهی بود که بشد با اینا دوباره دوست بشم ... و کاش هیچوقت به این دوستام پیام نمیفرستادم ... و کاش و ای کاش ... :((

دوستامن باوا پسرن

آره قبول دارم تازه فهمیدم که نباید به کسی زنگ بزنم و نه اس بدم ...

منم ندارم ... باور کنین من همیشه براشون بهترین هارو آرزو میکردم نمیدونم چی شد که با من بدرفتاری میکردن ... وقتی تو خیابون هم اونارو می بینم دوست دارم برم سمتشون ولی از ته قلبم ناراحت میشم با خودم میگم این همون پسری هست که دل منو بدجور با حرفا و رفتارش می شکست ... :( بعدش نمیتونم پیششون برم فقط نگاش میکنم ...
      محتوای مخفی: سوال 
    شما احیانا" همجنس خواه نیستی؟!

محتوای مخفی: ... 
    ما منت gf هامونم اینقدر نمکشیم که تو اینقدر داری خودتو برای 4تا پسر خورد میکنی!
    یکم ابهت داشته باش پسر !

6. 5 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    از یکی از فامیل های درجه یک به شدت متنفری در حد مرگ . و مزاحمت زیادی هم برات درست میکنه . گرچه در مراسم های خانوادگی میبینیدش . میخوای باهاش به هم بزنی و در باشی باید چی بگی ؟

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام
    از یکی از فامیل های درجه یک به شدت متنفری در حد مرگ . و مزاحمت زیادی هم برات درست میکنه . گرچه در مراسم های خانوادگی میبینیدش . میخوای باهاش به هم بزنی و در باشی باید چی بگی ؟
    کار درستی نیست, مخصوصا اگه دایی, عمو یا خاله و عمه باشه. یعنی بزرگتر.
    خوب چرا متنفری؟ اونم فامیل درجه یک؟ اول باید علت رو بدونم تا بگم چی بگی؟
    چون بهم زدن با فامیل درجه 1 اصلا کار جالبی نیست.

9. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

اخه داداش میدونی مشکل چی هستش . مثلا این فرد مشکلاتی برایش پیش میاید . از من راهنمایی میخواهد . بعد من میگم که فلان کار رو انجام بده . بعد میره برعکسش رو انجام میده . میاد میگه بازم به مشکل برخوردم .

حال انقدر برعکس راهنمایی هایم رو انجام داداه که هزاران بار میاد بازم میگه مشکل دارم دارم دیوونه میشم در صورتی که به حرف من گوش میکرد این مشلات براش پیش نمیمومد . میخواد بمیرم از بس که پشت سر هم برام مزاحمت ایجاد

میکنه ...نمیدونم چی کار کنم به خاطر همین میخوام بهم بزنم باهاش .

11. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اخه داداش میدونی مشکل چی هستش . مثلا این فرد مشکلاتی برایش پیش میاید . از من راهنمایی میخواهد . بعد من میگم که فلان کار رو انجام بده . بعد میره برعکسش رو انجام میده . میاد میگه بازم به مشکل برخوردم .

حال انقدر برعکس راهنمایی هایم رو انجام داداه که هزاران بار میاد بازم میگه مشکل دارم دارم دیوونه میشم در صورتی که به حرف من گوش میکرد این مشلات براش پیش نمیمومد . میخواد بمیرم از بس که پشت سر هم برام مزاحمت ایجاد

میکنه ...نمیدونم چی کار کنم به خاطر همین میخوام بهم بزنم باهاش .
    پس فامیل کوچیک تره که ازت راهنمایی و مشورت میخواد. خوب دفعه بعد که اومد رک بهش بگو, " تو که به حرفام گوش نمیدی دیگه برای چی اینقدر ازم مشورت میخوای؟ "

بعد ببین جواب اون چیه؟ اینجوری هم علت کارای برعکسش رو میپرسی هم اگه دلت بخواد که کار درستی نیست باهاش بهم میزنی.

13. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

درود

مثلا وارد خونه فامیل میشیم از پله اول تا پله ی آخر هی باید آدم بگه یاالله! که چی آخه!

پ ن : در مقابل سئوالات و تعارفات الکی همانند سلام خوبی و چطوری و ....چه واکنشی نشان بدیم؟ معمولا ملت چ خوب باشن چ نباشن مجبورن بگن خوبم!
    دوست عزیز واژه " یالا " برای این قبل از ورود به کار میره که یه وقت صاحبخونه لباس مناسب نداره, متکایی وسط خونه است یا .../
    این طوری صاحب خونه سریع به خودش میاد و از نظر من گفتنش قبل از ورود واجبه.

در باره ی سوالات و تعارفات به عقیده ی شما الکی هم این احوال پرسی تنها برای زیاد شدن صمیمیته حالا لازم نیست شرح کامل حالتو بگی که دقیقا الان خوبی یا بدی اگه خوبی بگو خوبم اگه هم بدی بگو ای خوبم, لازم نیست توضیح بدی که حالت خوب نیست و چرا و ...؟؟

15. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درود

با صدای بلند بگید : صابخونـــــــــــه؟ مهمون نمیخواید؟ سلام علیکم ما اومدیم

در جواب احوالپرسی های معمول هم :

شکر ، ممنون، شما خوبی؟

17. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •