باور کنین هیچ نوع بدی در حقشون نکردم فقط قبل ها پشت پیامک باهاشون شوخی میکردم آخرش میگفتم که نیتم شوخیه ... اما از اون زمان تا حالا منو نمیبخشن!
آخه آدمی که نتونه با دوستش شوخی کنه ... دیگه نمیدونم والا چی باید بگم ... به نظرم سخن شما درسته ... یک دوست باید دوستشو ببخشه ... من دارم خودمو جلوشون کوچیک میکنم و معذرت خواهی میکنم بازم نمیبخشن! حتی منو مسخره هم میکردن! بعدش دلمو میشکست ... چون ازش انتظار نداشتم!
از طرفی فقط یک نفر نیست اکثر دوستایی که خواستم باهاشون صمیمی بشم دلمو شکستن و با من اینگونه بدرفتاری میکردن :(
منم همینو میگم یک زمانی یه اتفاقی افتاد حالا من معذرت خواهیم می کنم نمیبخشه و فقط فحش میده ... کاش راهی بود که بشد با اینا دوباره دوست بشم ... و کاش هیچوقت به این دوستام پیام نمیفرستادم ... و کاش و ای کاش ... :((
دوستامن باوا پسرن
یعنی صلاح میدونین که با اینکه به من فحش میدن و ... بازم تولدشونو بهشون تبریک بگم ؟
آره قبول دارم تازه فهمیدم که نباید به کسی زنگ بزنم و نه اس بدم ...
منم ندارم ... باور کنین من همیشه براشون بهترین هارو آرزو میکردم نمیدونم چی شد که با من بدرفتاری میکردن ... وقتی تو خیابون هم اونارو می بینم دوست دارم برم سمتشون ولی از ته قلبم ناراحت میشم با خودم میگم این همون پسری هست که دل منو بدجور با حرفا و رفتارش می شکست ... :( بعدش نمیتونم پیششون برم فقط نگاش میکنم ...