سلام اقاي تعمير كار.
شيلنگهاي اتصالات زير پكيج و صافي اب وگاز و سختي گير چه جنس وبرندهايي خوب و معتبر هستند.؟
لطفا راهنمايي فرماييد.از كجا ميشه قيمت مناسب و با كيفيت خريد كرد.؟
سلام اقاي تعمير كار.
شيلنگهاي اتصالات زير پكيج و صافي اب وگاز و سختي گير چه جنس وبرندهايي خوب و معتبر هستند.؟
لطفا راهنمايي فرماييد.از كجا ميشه قيمت مناسب و با كيفيت خريد كرد.؟
1- شیر صافی 3/4 آذر 1عدد
2- شیر 3/4 آذر 1 عدد
3- شیر 1/2 آذر 1 عدد
4- صافی 1/2 1 عدد
5-شیلنگ 3/4 ( ماتئو ، شیلان ، کهن ، فلکسی بل روکش دار ) 2 عدد
6- شیلنگ 1/2( ماتئو ، شیلان ، کهن ، فلکسی بل روکش دار ) 2 عدد
8- محافظ برق رهنما پکیجی 1 عدد
7- سختی گیر
به نظر من بهتره به خود نصاب بگید تا براتون تهیه کنه ، چون به خاطر خودش هم که شده از اجناس خوب استفاده میکنه. و امکان نداره چیزی را نصب کنه که فردا براش دردسر ایجاد بشه.
من خودم نصاب هستم.
لطفا در مورد سختي گير راهنمايي فرماييد.
مورد ديگه اي اگه هست لطفا راهنمايي فرماييد.من تازه وارد اين كار شدم در زمينه فروش وخدمات.
در خراسان رضوي فعاليت دارم.اين برندهايي كه فرمودين اينجا هم ميتونم كار كنم باهاشون.؟
Last edited by mohamad7452; 08-03-2014 at 17:20.
سلام اقاي تعمير كار.
ميخواهم در فروش و خدمات پكيج اماتيس كار كنم نظرتون چيه؟
توضيحاتي در مورد ان محصول ميخوام.كيفيتش و خدماتش چطوره؟
من خراسان رضوي كار ميكنم و تازه كارم.
با برندهای که گفتم میتونید کار کنید.شرکت های که در استان خراسان فعالیت میکنند جزء شرکتهای خیلی خوب و معتبر هستند. برادران زمانی که وارد کننده پکیج های بودروس هستند، شرکت ترمو سرویس که وارد کننده پکیج های ایتالترم و دیئوترم هستند و شرکتهای قدیمی دیگه. که میتونید با اونها کار کنید.ولی قبلش باید ببینید چه انتظاری از این کار دارید. آیا دنبال فروش بالا هستید یا دنبال اجناس با کیفیت و فروش و سود کمتر.
خسته نباشید
در حال بازسازی ساختمان هستم،قبلا موتورخونه داشتم،اما با توصیه دوستان پکیج گذاشتم،الان داشتم وب رو زیر و رو میکردم انگار همون شوفاژخونه بهتر بود!!!انتخاب اشتباهی کردم؟ خونه دو واحدی ،هر کدوم با مساحت ۱۵۰ متر مربع
با توجه به شرایط موجود و گران شدن انرژی استفاده از موتورخانه برای آپارتمان های کوچک خیلی به صرفه نیست. و سیستم های پکیج که مصرف پایین تری دارند به موتورخانه ترجیح داده میشوند.
اما در مجتمع های مسکونی خیلی بزرگ یا ادارت دولتی بزرگ و .... موتورخانه خیلی به صرفه تر از پکیج است.
مشتر های زیادی را داشیم که به خاطر بالا بودن قبض گاز منزل شون، موتورخانه اونها را حذف کردیم و بجاش یک پکیج دیواری قرار دادیم و الان که چند سالی ازش میگذره خیلی هم راضی هستند.
سلام خدمت دوستان عزیز
برای یه ساختمان 5 طبقه در شهر اصفهان تک واحدی با متراژ 148 متر واحد طبقه اول روی سر پارکینگ و طبقه 2 و 3 و 4 با متراژ 156 متر و طبقه پنجم 120 متر
طبقه اول با سه بر مرتبط با هوای آزاد و طبقات دیگر 4 طرف مرتبط با هوای آزاد ساختمان عایق کاری نشده و درب و پنجره دو جداره غیر کشویی نصب میشود
طبقه اول گرمایش از کف و طبقات دیگر رادیاتور .
لطفا راهنمایی کنید پکیج چند هزار باید نصب شود 24000 یا 28000 یا 32000
سلام استاد عزیز
پکیج من بوتان مدل اپتیما هست
الآن که هوا گرم شده می خوام پکیج را ببرم رو حالت تابستونی
باید شیرهای گرم و سرد مربوط به رادیاتها(زیر پکیج)را هم ببندم؟اگه آره چطور تشخیص بدم کدومن؟
و اینکه در اینصورت تکلیف آبی که تو رادیات ها می مونه چی میشه؟
ممنون
Last edited by وین رونی; 10-03-2014 at 11:33.
سلام
نیازی نیست که شیرهای رادیاتورها را ببندید. فقط کافی دکمه بزگی که در وسط پکیج قرار داره در حالت تابستان و روی عکس خورشید بذارید.آب داخل رادیاتورها هم روزی یکبار و به مدت چند ثانیه توسط پمپ به گردش در میاد تا پمپ گیر پاژ نکنه و آب داخل رادیاتور از حالت راکد بودن در بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)