دوستان سلام
چطوری می شه یه RADIUS SERVER درست کرد؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
دوستان سلام
چطوری می شه یه RADIUS SERVER درست کرد؟
سلام دوستان.
می خواستم بدونم یه powe user می تونه ip عوض کنه یا نه؟
سلام ؛
دوستان لطفاً راهنمايي كنن :
درشركتي كه كار مي كنم شبكه سيستم توسط مدير سيستم طوري تنظيم شده كه كاربران اجازه نصب هيچ برنامه اي ندارند و پورت usb و CD Romها بسته شده ، تمامي تنظيمات از طريق اسكريپت از شبكه قبل از بالااومدن ويندوز روي سيستمها لود ميشه و سيستمها رو ست ميكنه. من پسورد ادمين رو پيدا كردم ولي سوال اينه كه چه طوري ميشه policyها رو ريست كرد و اينكه اين اسكريپت لعنتي از كجاي سيستم لود ميشه . نرم افزار خاصي وجود داره ؟؟
Last edited by hejrati; 20-02-2011 at 11:35.
دروود
شما پسورد سرور را یافته اید یا کلاینتی که شما بر روی آن هستید؟!اساس شبکه سازی با کدام سیستم عامل می باشد؟
سلام.
Policy ها باید از توی ویندوز سرور برداشته بشه. با اکانت Administrator لوکال نمیشه Policy ها رو برداشت.
درود به همهء شما عزیزان
راستش نمیدونم اینجا جای طرح این درخواستم هست یا نه؟! من میخواستم اگر بشه یه شرکت ISP (ارائه دهندهء سرویس اینترنت) راه اندازی کنم. آیا هنوز مجوز میدهند؟ مراحل چجوریه؟ چقدر باید هزینه کنم؟ آیا بازدهی داره در این وضعیت؟ لطفاً اگر دوستی میتونه کمکم کنه. ممنون میشم. منتظر پاسخ شما عزیزان هستم.
سپاس.
دوستان سلام
می خواستم با تل نت به سیستم دیگه وصل بشم ارور زیرو داد مشکل چیه ؟
![]()
سلام.
شما Telnet رو باید نصب کنی.
برو به Control Panel -> Program & Features و سمت چپ Turn windows features on or off و سپس Telnet Client رو تیک بزن و Ok کن.
سمت دیگه هم باید talent server فعال باشه و پورت تلنت هم باز باشه
امتحان كردم حتي زمانيكه كابل شبكه رو قطع ميكنم بازهم موقع استارت ويندوز Policy ها لود ميشن؟؟ بايد يك جايي در ويندوز ذخيره شده باشن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)