نه من که نکردم احتمالا گس دیپه ای تو خونه استفاده کرده
مرسی که گفتی ، نمیدونستم
نه من که نکردم احتمالا گس دیپه ای تو خونه استفاده کرده
مرسی که گفتی ، نمیدونستم
سلام
یکی از دوستام از adsl 128 مخابرات استفاده میکنه میخواد بره درخواست 256 بده
میخواستم بدونم راحت میتونه256 دریافت کنه یا نه
البته خودش کارمند یک شرکت خدمات کامپیوتر هستش و تو شرکتشون از 1 مگ استفاده میکنه ولی قانون مخابراتو نمیدونه
ممنون میشم دوستانی که 256 گرفتن راهنمایی کنن و راهنمایی کنند که چه مدارکی لازم هستش
مرسی
دوست عزیز این مساله بارها و بارها در همین تاپیک بحث شده
با مدرک شناسایی معتبر مبنی بر دانشجو بودن فرد متقاضی این اشتراک تعلق میگیره
البته در صورتی که امکان واگذاری از سمت خود مرکز مخابرات مورد نظر فراهم باشه
بله دوست عزیز با کارت دانشجیی ارشد میشه گرفت
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
بله دوست عزیز با کارت دانشجویی میشه گرفت
خیلی ممنون که راهنمایی کردید ولی دوستم دانشجو نیست ولی از مدیر شرکت میتونه سربرگه شرکت بگیره
درضمن تلفن باید به نام دوستم باشه یا به صاحب خط احتیاجی نیست؟؟
دوستانی که اهل فن هستن لطفا به این سوال جواب بدن
از غروب امروز که سرعتم به شدت پایین اومده و 2828 میگه که دارن تغییراتی ایجاد می کنن اما حالا که دارم کار می کنم یه چیزی برام عجیبه یه فایلی رو از مایکروسافت که دانلود می کنم سرعتم حدود 23 و 24 هستش اما با این وجود سایت اسپیدتست لود نمیشه و به عبارتی وقتی از اینترنت دانلود منیجر استفاده نمی کنم فکر می کنم سرعتم حتی 23 کیلو بایت هم نیست چه توجیهی برای این حالت وجود داره چرا اسپدتست کامل لود نمیشه و توی 100 درصد گیر می کنه
با تشکر
برا منم همینه !
کلا بعضی سایته خوبه سرعتش بعضی ها نه !
گوگل که کلا برا من مشکل داره ! یدفعه با https باز میشه یه دفعه هم با http هر دفعه باید یکیشو امتحان کنم تا باز بشه !
برای گوگل من یه چیز جالب فهمیدم فایرفاکس که خودش بالا سمت راست گوگل رو داره سریع کار می کنه و نتایج رو میاره اما آی ایی جون می کنه شما هم امتحان کنید احتمالا همینطوره سرچهای گوگل رو با فایرفاکس انجام بدید با گوگل خودش
برای 2 روزه که سرعتم به شدت اومده پائین و سرعت دانلودم با idm هم کمه مدام بالا و پائین میره ایا برای شما هم اینطوریه یا باید زنگ بزنم به جایی ؟
سرعت من هم از دیشب کم شده. مشکل کلی هست گمون کنم. متغیر از 46 تا 94 کیلو بیت!!
کسی میدونه تا کی اینجوری هست؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)