کی روش بخاطر اون مصاحبه بعداز بازی با عمان (تو فرودگاه) هنوز یه عذرخواهی بدهکاره..![]()
هنوز خنده هاش رو اعصابه!![]()
کی روش بخاطر اون مصاحبه بعداز بازی با عمان (تو فرودگاه) هنوز یه عذرخواهی بدهکاره..![]()
هنوز خنده هاش رو اعصابه!![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-06-2013 at 12:45. دليل: نقل قول قسمت حذف شده
پاسخ گستاخانه مربی کره به کروش/ چوی: سال بعد جام جهانی را از خانه ات می بینی آقای مربی جهانی!
مربی کره جنوبی چوی کانگ هی اگرچه سعی کرد دل مردم ایران را بدست آورد اما لحن بدش را این بار نثار سرمربی تیم ملی ایران کرد.
چوی کانگ هی که بلافاصله بعد از بازی تیم ملی کشورش با ازبکستان جنگ روانی علیه تیم ملی کشورمان را شروع کرده و گفته«ایران» را دوست ندارد و ترجیح می دهد ازبکستان به جام جهانی برود ، بعد از واکنش جسورانه کارلوس کروش سرمربی تیم ملی کشورمان در حمایت از مردم ایران ناچار شد تا حرف هایش را تصحیح کند. او که از سوی کروش متهم به خیانت به تیم ملی کشور خودش هم شده است در جمع خبرنگاران کره ای جنگ لفظی با کروش را ادامه داد و این بار خطاب به سرمربی تیم ملی کشورمان گفت:« نمی دانم چرا حرف های فوتبالی مرا با حرفهایی احساسی و سیاسی پاسخ می دهند. من هنوز هم می گویم بازی با ایران سخت است ، آنها همیشه برای برد می ایند چون تیم ملی ایران هستند یک حریف قدیمی. با این وجود ما بازی را می بریم.»
او در این حرف ها سعی کرده تا حرف هایش درباره اینکه از ایران« بدش» می آید را جبران کند. این تاکتیکی است که سردبیر بخش کره ای سایت بین المللی گل هم در پیش گرفته و در مصاحبه ای با بخش فارسی این سایت سعی کرده بگوید حرف های چوی کانگ هی به فارسی بد ترجمه شده و کارلوس کروش برای انتقاد از مربی کره عجله کرده است.
البته این مربی به کری هایش ادامه داده و در گفت و گوی جدیدش که سایت فدراسیون کره هم آن را منتشر کرده خطاب به کارلوس کروش گفته است:« شما که یک سرمربی بین المللی هستی! جام جهانی سال آینده را حتما تماشا می کنی اما از خانه ات در پرتغال و پای تلویزیون!»
او سعی کرده اینگونه بر کری هایش بیفزاید. چوی کانگ هی ، یکی از اعضای کادر فدراسیون کره است که در سال 1996 شکست تاریخی شان برابر ایران یعنی شکست 6 بر 2 را تجربه کردند. باختی که تا ابد در کارنامه فوتبالی شان می ماند. کارلوس کروش در اولین روز حضور تیم ملی در اولسان گفت به کانگ هی یک پیراهن ازبکستان را می دهد تا با این پیراهن روی نیمکت کره بنشیند. مربی ایران اما از بازیکنان و مردم کره به عنوان دوستانی مهربان و خوب یاد کرد اما می گوید سرمربی کره برای واژه ای که درباره ایرانی ها به کار برده باید عذرخواهی کند. کاری که مربی نه چندان موفق کره ای ها از آن سر باز می زند. ملی پوشان فوتبال ایران در صورت پیروزی برابر کره در اولسان تیم ملی کره را حتی در آستانه سقوط از جام جهانی قرار می دهند. این اتفاق اگرچه کاری بس دشوار است اما آنها همیشه نشان دادند برای دفاع از کیان ایرانی تا پای جان شان می جنگند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا اگه ایران بتونه جوری پیروز بشه که ازبک هم بتونه قطر رو پر گل ببره اخ که چه دلم خنک بشه . یعنی شاید این پیروزی ایران و حذف کره به اندازه اون برد 6-2 ایران توی تاریخ کره اذیتشون کنه .
راستی به پست 2013 هم رسیدیم .
این کره هم دیگه شورشو در آوردهخدایاااااا ببریم از کره حالشون تو همون نصفه شهرشون گرفته بشه
حقشون بود مام بازیمونو مینداختیم تو کویرلوت![]()
فهد ثانی: می خواهیم برابر ازبکستان نتیجه خوبی بگیریم
تيم ملي فوتبال قطر در آخرين بازي خود در انتخابي جام جهاني سه شنبه هفته آينده در تاشکند به مصاف ازبکستان مي رود.
به گزارش ايسنا ، اين ديدار هر چند براي قطر تشريفاتي است اما براي ازبک ها و تيم ملي فوتبال ايران از حساسيت بسيار بالايي برخوردار است.
فهد ثاني سرمربي تيم ملي فوتبال قطر از انگيزه زيادي تيمش براي نتيجه گرفتن در اين ديدار خبر داد: بايد تاکيد کنم که مي خواهيم در اين ديدار به نتيجه خوبي دست يابيم. ديدار برابر ازبکستان از چند جهت براي ما مهم است که مهمترين آن جبران ناکامي خود در صعود به جام جهاني است.(دلیل دیگه ادامه همکاری هاست که گفتن نگو!)
او افزود: ازبکستان به سه امتياز اين ديدار نياز مبرم دارد. آنها براي پيروزي و زدن گل هاي زياد به ميدان مي آيند. تيم حريف با تمام نفرات حمله خواهد کرد و اين باعث مي شود تا کار ما راحت شود چرا که فضا در اختيار بازيکنان ما قرار داده مي شود و مي توانيم به گل برسيم. اگر بازيکنان همکاري خوبي داشته باشند و احساس ناکامي نکنند بازي زيبا و خوبي را به نمايش خواهيم گذاشت.خوشبختانه بازيکنان در ديدار دوستانه برابر کره شمالي احساس ناکامي و سرافکندگي ناشي از عدم صعود به جام جهاني را به فراموشي سپردند و با نظم و برنامه بازي کردند. اين چيزي است که در ديدار برابر ازبکستان هم از آنها انتظار داريم به ويژه اينکه ما در اين ديدار هيچگونه فشاري را تحمل نمي کنيم و اين کار ما را راحت مي کند.
ثاني ادامه داد: تيم ملي فوتبال قطر به درمان رواني احتياج ندارد. درست است که ما با يک گل برابر ايران تن به شکست داديم و از صعود به برزيل بازمانديم اما بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و امار بازي حرف مرا تاييد مي کند. ما بهتر از حريف به دروازه نزديک مي شديم و مالکيت توپ بيشتري هم داشتيم اما آنچه باعث تغيير نتيجه بازي شد تجربه حريف بود.بازي براي هر دو تيم از اهميت بسيار بالايي برخوردار بود و سه امتياز همه براي ما و همه براي آنها بسيار مهم بود همين مسئله باعث شد تا تمرکز بازيکنان پايين آيد.بايد اعتراف کنم که بازيکنان ايران به خوبي بازي را اداره کردند و از تجربه خود بهره بردند با اين حال من از عملکرد تيم خود راضي هستم.
سرمربي تيم ملي فوتبال قطر که جانشين آتوري برزيلي در اين تيم شد، افزود: من به تنهايي مسئول ناکامي قطر در راهيابي به جام جهاني نيستم بلکه همه ما مقصر هستيم. اگر مرا مقصر اين ناکامي مي دانيد حرفي ندارم و آن را قبول مي کنم. ازبکستان هم در ابتدا نتايج خوبي به دست نياورد و در آستانه خداحافظي زود هنگام از اين رقابت ها قرار گرفت اما با کسب چند پيروزي اميدهاي خود را براي صعود زنده کرد. ما همه مي توانستيم الان در شرايط بهتري باشم و حداقل به پلي آف صعود کنيم. متاسفانه در خانه نتايج خوبي کسب نمي کنيم و بايد براي اين مشکل راه حلي پيدا کنيم. اين اصلا پذيرفتني نيست که در برابر هواداران خودي متحمل شکست شويم.هيچ توجيهي براي شکست هاي خانگي ندارم. پيروزي برابر تيم ها يک شبه به دست نمي آيد بلکه نيازمند صبر و تلاش است.
قطر در برابر ازبکستان چند بازيکن اصلي خود را در اختيار ندارد. فهد ثاني گفت: بله چند بازيکن باتجربه خود از جمله قاسم برهان، سباستيان سوريا و بلال را در اختيار نداريم با اين حال اطمينان داريم که بازيکنان جايگرين مي توانند جاي خالي آنها را پر کنند.آنها به خوبي از وظيفه خود آگاه هستند. احمد سفيان دروازبان دوم ما بازيهاي درخشاني را در ليگ به نمايش گذاشت و به او اطمينان کامل داريم. مي خواهيم گذشته تلخ خود را به فراموشي بسپاريم و تيمي خوب و قوي را بسازيم.تيم ملي فوتبال قطر روند رو به رشدي داشته است و در مسير درستي گام بر مي دارد.
ای بابا چند تا بازیکن اصلی رو نداره که!امیدوارم همینطور که میگه خوب بازی کنن و رها نکنن بای رو مقابل ازبکستان ...
این جنگ روانی سرمربی های ایران و کره داره تبدیل میشه به درگیری لفظی و بعدش فیزیکی!میترسم روز بازی یهو کیروش به یاد کانتونا بگیره بزنه چوی رو!واقعا مقطع حساسی شده!
یعنی اگه خدای نکرده دژمن پیروز بشه فکر بکنید چه چیزهایی که نمیگه!!
![]()
نمیدونم این خبر چقدر درسته
اظهارات گستاخانه مهاجم کره/ سئونگ مین: ایرانی ها را به گریه می اندازیم
بازیکن تیم ملی کره مدعی است که کاپیتان تیم ملی ایران را نمی شناسد.
به نق از سایت naver کره، با اینکه جواد نکونام بازیکن معروف و شناخته شده ای در فوتبال آسیا محسوب می شود اما سون هئونگ مین بازیکن تیم ملی کره به خبرنگاران گفته که این بازیکن را نمی شناسد.
بازیکن جدید لورکوزن در اظهار نظری عجیب مدعی شده تیمش کاری خواهد کرد تا نکونام و سایر بازیکنان تیم ملی بعد از بازی روز سه شنبه از شدت ناراحتی گریه کنند.
ميدونم. منظورم اين بود كه ساعت 18:30 سوت پايان بازي زده شده و نتيجه بازي هم اون موقع معلومه![]()
دیگه فوقش بتونن شکستمون بدن از این که بیشتر نیست . بعد از کجا معلوم ازبک ببره . فکر اینجاشو نکرده ؟ کلا این کره ای ها رو ما باید یه گوشتمالی درست حسابی بدیم بهشون . خیلی پر رو شدن همشون .
گريه!؟بعد بازي همه فكر نقل و انتقالات و رقم قراردادها ميفتن!اين كره اي هم فكر كرده كه چه خبرِ ِ!كيروش هم مربي درست و حسابي نيست
من نديدم به خاطر بازي خوب و تاكتيك موثر كسي ازش حمايت كنه!راديو ورزش بعد 4 صفر ناصر ابراهيمي ازش انتقاد ميكرد!كلا هيچي در چنته نياورد
و نداشت ميليون ميليون دلار خارج خواهد كرد!البته صعو بكنيم كيروش ميره پرتغال و تو برنامه تلوزيوني ميگه ايراني ها در تاريخ خواهند نوشت كه
من بردمشون جام جهاني و شدم قهرمان ملي ايراني ها ميدونين كه ايرانو!نفع ديگشم به بازيكناس كه رقم قرار داد رو ببرن بالاتر
من تماشاگر چه نفعي ميبرم!؟خواهشا بخشي نگاه نكنيد همين بخشي نگري بدبختمون كرد![]()
فکر کنم خبر درسته... این چند روزه که سایت های خارجی خصوصا بیگ ساکر رو دنبال میکنم تو نظرات یکی از کره ای ها زده بود که جواد گویا گفته بوده که کاری میکنم اونا معنای واقعی جهنم رو احساس کنن، سون هیونگ مین (یا هرچی که تلفظش هست!) برداشته گفته کاری میکنم که نکونام خون گریه کنه!! ..... (جا داره بگم It's Possible In Your Dreams!!
)
.
.
این یکی که خیلی جالبه!! تو نظر یکی از کره ای ها دیدم که از صحبت لی میونگ جو (یکی از بازیکنان جوان و بی تجربه کره جنوبی) نقل قول کرده بود:Lee Myung-Joo: "Who the f**k is Nekounam?".
(یه حرف از ماشین عروس!!)
در کل جنگ لفظی ناجور زده بالا!! راستی امروز یه چیز جالب خوندم تهه کمدی! میگه یکی دیگه از دلایل ناراحتی کره ای ها در ایران سر صدای زیاد در محل اسکان (هتل) بود!!منتظریم چند روز دیگه بگن نمک فلفل غذامون کم بود و مستراح هم تنگ بود!
.
.
مشخصا این قضایای لفظی پیش آماده بعد مثبت و منفی برای تیم داره... مثبتش همون انگیزه ای هست که تیم لازم داره و منفیش تبعات به وجود اومدن حواشیه که مهمترینش عدم تمرکز و احساساتی شدن تیم و کادر فنی قبل و حین بازیست./
مشخصا خیلی خیلی بعیده که کره بره به پلی آف! به همین خاطر هست که اونا بازی دو سر بردی رو شروع کردن و تیم ملی باید هوشیار باشه که فقط به پیروزی و صعود خودش فکر کنه نه رو کم کنی و این داستانا! چون روی کره جنوبی مدت هاس کم شده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)