ستاره پرتغالی میگوید تیمش میتواند قهرمان دنیا شود...

سایت گل – رئال مادرید در تابستان 94 میلیون یورو خرج کرد تا کریستیانو رونالدو را از منچستر یونایتد خریداری کند. رونالدو گفته حتی قیمتهای بالاتر هم تاثیری روی کار او نمیگذاشت. اخیرا روزنامه بیلد از او پرسیده که آیا اگر مدیر یک باشگاه بود حاضر میشد چنین مبلغی بپردازد یا نه و او پاسخ داده است: «البته. اگر مدیر باشگاه بودم بیتردید خودم را میخریدم، حتی شده با مبالغ بالاتر. فشار این که گرانترین بازیکن دنیا باشم شخصیت و سبک من را عوض نکرده است.» رونالدو همچنین خبری از سیاستهای نقل و انتقالات رئال ندارد: «در حال حاضر تنها به این فکر میکنیم که پیروز شویم و با بازیکنانی که داریم نمایش خوبی داشته باشیم. نمیدانم سال بعد چه خواهد شد و کدام بازیکن به رئال خواهد آمد.» رونالدو درباره تیم ملی هم پاسخ داد: «به جام جهانی میرسیم اما در آن جا آلمان دردسرهای فراوانی برای ما خواهد ساخت. قابلیتهای دفاعی آلمانیها فوقالعاده است. رویای نهایی هر بازیکن قهرمانی در دنیاست. پرتغال تیم خوبی دارد اما رویایی نیست و تنها با نمایشهای رویایی میتوانید قهرمان شوید.» البته پرتغال برای رسیدن به جام جهانی باید بوسنی میروسلاو بلاژویچ را از پیش رو بردارد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/10/31