تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 280 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برد خوبی بود که با بازی خوب در نیمه دوم هم همراه شد

مثل تیمهای بزرگ بازی کردیم به بازیکنای اصلی استراحت دادیم بدون اینکه کیفت کلی تیم افت چندانی بکنه

اول کمی در مورد نفت
    این تیم جز معدود تیمهایی در این فصل (شاید هم تنها تیم تا قبل از اومدن کرانچار به سپاهان) بود که میشه گفت ساختار دفاعی داشتن
    وقتی میگیم ساختار یعنی مجموعه ای از اندیشه ها و تمرینها که در کنار هم برای یک هدف طراحی شده باشن که دارای شکل و چارچوب موقع اجرای تاکتیکهای مثلا دفاعی باشن
    نفت واقعا ساختار دفاعی داره و ما امروز مقابل این تیم سه گل زدیم و کلی موقعیت گل ایجاد کردیم این تعریفی جز این نداره که تیم دنیزلی مثل همیشه فارغ از اینکه چه تیمی در مقابلش قرار میگیره در موقعیت سازی خیلی خوب عمل کرده

ما امروز مثل بازی با استقلال بازی با فجر بازی با مس و حتی بازی با الهلال به راحتی موقعیت گل میساختیم و خدا رو شکر امروز بهتر قدرشون رو دونستیم

نیمه اول شاید به این خاطر خوب نبودیم که کمی زمان نیاز بود تا تیم به نبود بازیکنای اصلیش عادت کنه و دیدیم نیمه دوم تیم به ترکیب جدید بیشتر آشنا شد و موفق تر بود

امیدوارم در مقابل الشباب هم اول در ایجاد موقعیت گل به همین اندازه موفق باشیم و بعد قدر این موقعیتها رو بدونیم

2. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: هدفمان صعود به عنوان تیم نخست از لیگ قهرمانان است

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هدف ما صعود به عنوان تیم نخست گروهمان به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا است. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی پس از پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل نفت تهران گفت: انگیزه خوبی در این بازی داشتیم و در هفته قبل هم این انگیزه را داشتیم اما متأسفانه به سه امتیاز نرسیدیم که خوشحالم این بازی موفق به کسب هر سه امتیاز شدیم. وی ادامه داد: نیمه دوم باهوش‌تر و با انگیزه‌تر بودیم و همه بازیکنان می خواستند که در این دیدار پیروز شویم. بازی خوبی بود. نفت هم تیم خوبی است ولی ما بهتر عمل کردیم. دنیزلی درباره استرس زیادی که در کنار زمین داشت، گفت: استرس من زیاد اما عادی بود. بسیاری از بازی‌ها حساسیت خاص خودش را دارد. امروز به چند بازیکن خودمان استراحت داده‌ بودیم چون مسابقات پشت سر هم است و به حضور آنها در لیگ قهرمانان نیاز داریم. وی در مورد دیدار با الشباب در لیگ قهرمانان آسیا گفت: الشباب تیم خوبی است اما انگیزه ما برای پیروزی در این دیدار بسیار بالاست. تمام هدف ما صعود به عنوان تیم نخست از گروهمان به دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا است. کار سختی داریم اما می‌توانیم به این هدف برسیم. چهارشنبه سخت و سرنوشت‌سازی در انتظار ماست اما انشاء‌الله موفق می‌شویم. دنیزلی در پاسخ به این سؤال که قضاوت داوران را در این دیدار چطور دید گفت: چرا این سؤال را هفته قبل نپرسیدید؟ در این باره صحبتی نکرده و ارزیابی را به شما و کارشناسان واگذار می‌کنم. خبرنگار خطاب به دنیزلی گفت که هفته آینده این سؤال را از شما خواهم پرسید که وی پاسخ داد: دیگر نمی‌خواهد در این رابطه سؤال کنید. وی درباره عملکرد پرسپولیس در سال جدید گفت: نمی دانم در آینده چی اتفاقی برای پرسپولیس خواهد افتاد اما امیدوارم سال 91 سال خوبی برای پرسپولیس باشد. سعی می کنیم نتایج خوبی بگیریم هر چند که کار سختی داریم. دنیزلی افزود: هدف اصلی ما صعود به دور بعدی لیگ قهرمانان است که در اینصورت با تیم بهتری کار را ادامه خواهیم داد. سعی می کنیم همواره بهترین ها در ترکیب تیم قرار بگیرند. وی خاطرنشان کرد: اگر ما در سایر مسابقات هم مانند بازی مقابل نفت عمل می‌کردیم حالا در رده های بالای جدول حضور داشتیم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:47.

4. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : شماره 8 پرسپولیس وعده اولیه حضور در این برنامه را به ایرج طهماسب داده است و احتمالا در ایام نوروز مهمان کلاه قرمزی ، پسر خاله و فامیل دور خواهد بود!

کلاه قرمزی و پسر خاله کاراکترهایی هستند که علاوه بر کودکان امروز، برای متولدین دهه 60 هم خاطرات بسیاری را ساخته اند
    و نسل روزهای جنگ و پس از آن تا شروع دهه 70 هنوز هم پای ثابت برنامه های این شخصیت های عروسکی هستند.

ایرج طهماسب و حمید جبلی که مشغول ساخت سری جدید این برنامه برای پخش در نوروز 91 هستند یک سورپرایز ویژه برای برنامه امسال تدارک دیده اند.

شماره 8 افسانه ای و غیرقابل پیش بینی پرسپولیس که از مصاحبه و قرار گرفتن مقابل لنز دوربین گریزان است بار دیگر قصد دارد هوادارانش را غافلگیر کند و مهمان کلاه قرمزی و پسر خاله در ایام عید باستانی نوروز باشد.

کریمی وعده اولیه حضور در این برنامه را به ایرج طهماسب داده و اگر برنامه های باشگاه پرسپولیس مانع از این اتفاق نشود، جادوگر سرخ در ایام نوروز 91 مهمان این دو شخصیت خاطره انگیز عروسکی خواهد بود.

مجموعه کلاه قرمزی و پسر خاله در نوروز 90 هم گوی سبقت را از سایر برنامه های تلویزیونی ربود و بیشترین آمار بینندگان را با اختلاف زیاد به خود اختصاص داد.
    Last edited by Ssarshar; 18-03-2012 at 21:36.

6. 4 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گفتگو با مرد سال فوتبال ايران: آرزويم در سال نو، صعود به جام‌جهاني است/ فقدان حجازي را باور نمي‌كنم/ مثل داربي 74 ديگر تكرار نمي‌شود

بعضی اوقات انسان در مسیری قرار می‌گیرد که دلش نمی‌خواهد. شاید الان بگویم نمی‌خواهم مربی شوم، ولی فعلا چیزی مشخص نیست.

سايت گل- علي كريمي در نظرسنجي سايت گل عنوان مرد سال فوتبال ايران را در سال 90 كسب كرد. او ماه‌هاي ابتدايي سال گذشته را در باشگاه شالكه گذراند اما بلافاصله بعد از پايان مسابقات به ايران برگشت و با پرسپوليس قرارداد بست
    كاپيتان پرسپوليس در ليگ يازدهم اگرچه نتوانست جلوي نتايج ضعيف اين تيم رادر فصل اخير بگيرد اما از نظر فردي آن‌قدر درخشش داشت كه باز هم عنوان بهترين بازيكن سال را با اكثريت مطلق آرا از ديد كاربران گل به دست بياورد. آنچه در پيش رو داريد گفتگوي جالبي است كه مرجع خبري پرسپوليس در آستانه سال نو با اين بازيكن محبوب انجام داده است.

قراردادت که با شالکه تمام شد قید فینال جام حذفی آلمان را زدی و به عنوان نخستین بازیکن با پرسپولیس قرارداد امضا کردی. چرا؟
    خوشحالم از اینکه دوباره برگشتم و همه تلاشم این بود که مهره تاثیرگذاری برای پرسپولیس باشم.

اما پرسپولیس امسال نتوانست انتظارات را برآورده کند.
    دلایل زیادی داشت اما مهم‌ترین آن حاشیه‌هایی بود که از ابتدای فصل اطراف تیم وجود داشت.

و همین باعث ناکامی استیلی و جدایی او شد؟
    استیلی زحمت خودش را کشید اما بدشانس هم بود.

مهدوی کیا که آمد خیلی راحت بازوبند کاپیتانی را به او دادی...
    من همان موقع هم گفتم که اصلا کار خاصی نکردم، مهدی پیشکسوت من است و من وظیفه‌ام را انجام دادم. فکر می‌کنم نباید در مورد این مسئله ساده مدام صحبت کرد.

از این بحث فاصله بگیریم و به دربی 74 بپردازیم، خودت فکر می‌کردی بازی 2-0 باخته را 3-2 ببرید؟
    ما در زندگی چیزهایی می‌بینیم که خودمان هم باورمان نمی‌شود. شاید خوشبین‌ترین هوادار پرسپولیس هم فکرش را نمی‌کرد که چنین اتفاقی بیفتد. ما بازی باخته را بردیم و این همان چیزی است که فوتبال را از همه ورزش‌ها جذاب‌تر می‌کند. ما خوب بازی را شروع کردیم و فکرمان همین بود که بازی را ببریم اما چشم باز کردیم و دیدیم 2 تا گل خوردیم و اولادی هم اخراج شد.

به خاطر همین عصبی شده بودید؟
    البته عصبی بودن قابل توجیه نیست اما به هر حال فکر می‌کنم اگر شما هم جای ما بودید عصبی می‌شدید. واقعیت این است که وقتی 10 نفره شدیم من فکر می‌کردم بازی دیگر تمام شده برای همین است که می‌گویم هوادار ما هم حق داشت که فکر نکند ما می‌بریم. اول عصبی شده بودیم و فکر می‌کردیم بازی دیگر تمام شده اما به این نتیجه رسیدیم که باید تا آخرین نفس تلاش کنیم و بجنگیم. من فکر می‌کنم این اتفاق در دنیا هم هر چندین سال یک بار رخ می‌دهد، قطعا این دربی به تاریخ پیوسته و شاید دیگر تکرار نشود.

اما هواداران کم‌کم در حال ترک ورزشگاه بودند.
    به آن‌ها حق می‌دهم اما دست تک‌تک آن‌هایی که تا آخر بازی ماندند و حمایت کردند را می‌بوسم. آن ها هم به ما و هم به آن تعداد هوادار کم‌صبر و حوصله تیم‌مان نشان دادند که فوتبال 90 دقیقه است.

در مورد این‌که گفتي سوار بازی بودید و گل خوردید، به نظرت استقلال نسبت به بازی های قبل افت کرده بود؟
    استقلال چند بازیکن کلیدی مثل جباری و تیموریان را نداشت اما آن‌ها آنقدر مهره دارند که دچار مشکل نمی‌شوند. استقلال در این بازی واقعا خوب بازی می‌کرد.

روی گل اول بازی هم اشتباه عجیبی کردی!
    من همین جا از هواداران پرسپولیس بابت آن اشتباه عذرخواهی می‌کنم. شما باید حق بدهید که آدم بالاخره گاهی به صورت غیرارادی اشتباه می‌کند، البته اگر دربی را نمی‌بردیم هیچ‌وقت خودم را به خاطر آن اشتباه نمی‌بخشیدم.

فردای دربی هم در مراسم سالگرد محراب شاهرخی حاضر بودی.
    من بازی ایشان را یادم نیست و ندیدم اما شنیدم بازیکن خوبی بوده و از نظر اخلاقی هم در بالاترین سطح قرار داشته. می‌دانم ایشان در مقطعی برای پرسپولیس مربیگری هم کرده است. وظیفه داشتم که به عنوان یک عضو کوچک سر مزارشان حاضر شوم. دعا می‌کنم خدا همه پیشکسوتان فوتبال را برای ما سالم و سلامت نگه دارد.

متاسفانه در سال 90 بزرگانی چون ناصر حجازی را از دست دادیم.
    اصلا دوست ندارم فقدان ناصر حجازی را باور کنم و جا دارد دوباره به خانواده ایشان تسلیت بگویم.

به مربیگری هم فکر می‌کنی؟
    بعضی اوقات انسان در مسیری قرار می‌گیرد که دلش نمی‌خواهد. شاید الان بگویم نمی‌خواهم مربی شوم، ولی فعلا چیزی مشخص نیست.

بچه‌هایت فوتبالی هستند؟
    هاوش و هیرسا عاشق فوتبال هستند. البته من هیچ‌وقت آن‌ها را تشویق نمی‌کنم که حتما فوتبال بازی کنند، چون می‌خواهم توی مسیری بروند که استعداد بیشتری دارند. هاوش بزرگ‌تر است و باتجربه‌تر از هیرسا بازی می‌کند ولی هیرسا چپ‌پا است و کارهای عجیب و غریبی انجام می‌دهد.

در مورد کارلوس کی‌روش چه صحبتی داری؟
    ایشان نیازی به تعریف من ندارد. کسی که سابقه سرمربیگری در رئال مادرید و تیم ملی پرتغال را داشته و در کنار الکس فرگوسن در منچستر یونایتد افتخارات زیادی به دست آورده پس مربی بسیار بزرگی است. من با مربیان بزرگی کار کردم ولی به نظرم ایشان یکی از بهترین و حرفه‌ای‌ترین مربیان دنیاست.

بزرگ‌ترین دعایی که برای لحظه تحویل سال داری؟
    بزرگ‌ترین دعای من این است که مردم ایران و ایرانی‌ها همیشه شاد، سلامت و سربلند باشند. امیدوارم سال جدید برای همه مردم ایران، سالی پربرکت و موفقیت باشد و مردم خوب ما سلامت و سربلند در کنار خانواده‌هایشان باشند. موفقیت تمام تیم‌های ورزشی در مسابقات برون‌مرزی و به خصوص صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی 2014 برزیل مهم‌ترین آرزوهای ورزشی من است.

8. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رویانیان عزادار شد!

خبرگزاری فارس: پدر محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز دار فانی را وداع گفت. به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز به دلیل از دست دادن پدرش عزادار شد. رویانیان بعد از ظهر امروز برای مراسم خاک سپاری و سوم راهی قم شد. مراسم روز هفتم این مرحوم نیز در مازندران برگزار خواهد شد. وی به همین منظور در بازی روز سه شنبه مقابل الهلال که قرار بود به ورزشگاه آزادی برود در این بازی حضور نخواهد داشت.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:47.

10. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: باید نشان دهیم از الغرافه و الشباب بهتریم

خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس گفت: می‌خواهیم با برتری برابر الشباب امارات، شادی مردم را دوچندان کنیم. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردای پرسپولیس و الشباب امارات ضمن تبریک آغاز سال نو به ایرانی‌ها گفت: امتیازاتی که باید برای صعود کسب کنیم مشخص است و جمع‌ کردن امتیازات دیدارهای خانگی برای ما در اولویت قرار دارد. وی افزود: در اولین بازی با کسب یک امتیاز از الهلال کار را آغاز کردیم و می‌دانیم الشباب و الغرافه هم تیم‌های قدرتمندی هستند، با این حال ما مجبوریم نشان دهیم از آنها بهتریم. من و بازیکنانم با تمام دقت بازی فردا را به پایان خواهیم رساند و می‌خواهیم به مناسبت سال نو شادی مردم را دوچندان کنیم. دنیزلی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص اینکه با توجه به اختلاف سطح فوتبال ایران و امارات باید از حالا یک پیروزی راحت را برای پرسپولیس در خانه متصور بود، تصریح کرد: با این نظر در سطح ملی موافقم. در سطح باشگاهی تیم‌ها تا ۴۰ درصد می‌توانند با حضور بازیکنان خارجی خود را تقویت کنند و شرایط یکسان نیست. می‌دانیم تیم‌هایی که در آسیا با آنها بازی داریم بازیکنان مؤثری دارند اما این موضوع نباید مانع کار ما شود. دنیزلی در پایان در خصوص اینکه آیا استفاده از دو ترکیب متفاوت در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا مشکلی را ایجاد نمی‌کند خاطرنشان کرد: این موضوع مشکل‌ساز نمی‌شود و باید از شرایط به نحو احسن استفاده کنیم. باید از بازیکنانی که در آسیا می‌توانیم از آنها استفاده کنیم به بهترین شکل استفاده لازم را ببریم در لیگ هم با نفرات دیگر ادامه می‌دهیم. دیدار پرسپولیس و الشباب در چارچوب هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا ساعت 18 فردا(چهارشنبه) در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 18:12.

12. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان بازی امروز ساعت 5 هست

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی دوست داشتم برم استادیوم اما باید میرفتم سرکار.
    کسایی که رفتن جای هرکسی که میخواست بره و نرفته رو پر نگه داره .
    به امید برد پرسپولیس

15. این کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ایمون زاید عجب بازی یی میکنه داره!
    گل دومش عالی بود.

17. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

تبریک! بهترین عیدی برامون همین بود! اصلا فکر نمیکردم توی آسیا هم شیش تایی کنیم... دمشون گرم تیم 180 درجه با تیمی که تو لیگ بازی میکنه فرق میکرد!

19. 10 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •