خلعتبری استقلال بیا نیست
بارهااعلام کرده که پرسپولیسیه
خلعتبری استقلال بیا نیست
بارهااعلام کرده که پرسپولیسیه
کار انتقال عنایتی به استقلال به بن بست رسید
رضا عنایتی، مهاجم تیم فوتبال صبای قم، مورد نظر و توجه مسئولان و مربیان تیم استقلال قرار دارد و اعضای این تیم تلاش خود را برای جذب این بازیکن آغاز کردند، اما تلاش و رسیدگی مسئولان تیم استقلال نتیجه ای برای این تیم در برنداشته است.
در حالیکه پس از حرف و حدیث فراوان مسئولان و مربیان استقلال تصمیم گرفتند برای بازگشت عنایت اقدامات اصولی را انجام دهند، مسئولان تیم صبای قم با این اتفاق مخالفت کردند و راضی به ترک این مهاجم نیستند.
گفتنی است، پس از این عبداله ویسی، سرمربی تیم صبای قم اعلام کرد حاضر است بخاطر پیشرفت عنایتی مسئولان صبای قم را راضی کند تا عنایت به جمع آبی ها بازگردد.
اما این اتفاق تاکنون رخ نداده است و مسئولان صبا بصورت جدی اعلام کردند که با جدایی عنایتی موافق نبوده و حاضر نیستند وی را از دست بدهند و استقلالی ها باید تلاش بیهوده خود را تمام کنند.
esteghlaltehranfc
دوست عزیز شاید درست نباشه من توی بحثتون شرکت کنم.ولی حرفتون خیلی قایبل قبوله
یه جورایی میگید مشکلات مالی که ادم فکر میکنه بازیکنهای ماهیانه 300-400 هزار تومان درامدشونه.
به نظرم اصلا مشکل مالی مطرح نیست.امثال فرهادی مجیدی ها تا هفت پشتشون رو بستن
ولی خوب مشکلات خانوادگی به نظرم قابل قبوله.خیلی بی انصافیه ادم انتظار داشته باشه یک فرد به خاطر تیمش و هوادارنش از خانواده اش بگذره.البته از خود گذشتگی رو خیلی دیدیم ولی ما از خانواده گذشتن رو ندیدم.
ولی خوب باید شرایطش رو درک کرد.درس خواندن و تنها بودن به نظر من بهانه است.شاید مشکلات دیگه ای هست که نمیتونن مطرح کنن.اینجوری که من متوجه شدم به نظرم مجیدی از همسرش جدا شده(برداشتم از تنهایی درخترش) ممکنه مشکلات حضانت بچه باشه که مجیدی رو مجبور کرده از این تیم بره.
ولی اگر اینجوری بود بهتر بود برای دل هوادارنش شده اگر قصدش فقط بازی برای 4 ماهه و قصد ادامه دادن فوتبالش رو نداشته باشه دیگه با تیمی قرار داد نمی بست.
چیزی که مشخصه بخاطر پول نبوده چون اگه می خواست بره این چند ساله رو تحمل نمی کرد اونم وقتی که قلعه نوعی بزور تو لیست هیجده نفره می ذاشتش. در ضمن یادتون نره فرهاد مجیدی بعد از علی دایی ثروتمند ترین فوتبالیست ایرانیه بالفرض اگه 100 میلیادر داره آبرو و اعتبارش برای اینکه ثروتش بشه 101 میلیارد از بین نمی بره.
فرهاد مجیدی با شخصیت ترین فوتبالیست ایرانی نباشه ولی بی شک جزء چندتای اول ، من چون شخصیت ، تعصب و .. فرهاد رو باور دارم هیچ پیش داوری نمی کنم چون گذشت زمان پشت پرده این موضوع رو مشخص میکنه ، پس بیان به انتخاب اون احترام بگذاریم و براش دعا کنیم هرجاکه هست موفق و پیروز باشه.
یه دلیل دیگه که باعث میشه مشکلات خانوادگی بهونه باشه همینه که گفتین.....حاجی بهش گفت حتی قبول میکنیم بازیکن پروازی باشی ولی باز رفت حالا که به خاطر دخترش رفت چرا قرارداد بست؟ولی اگر اینجوری بود بهتر بود برای دل هوادارنش شده اگر قصدش فقط بازی برای 4 ماهه و قصد ادامه دادن فوتبالش رو نداشته باشه دیگه با تیمی قرار داد نمی بست.
این درسته که از همسرش جدا شده ولی الان فرهاد رفته قطر دخترش تنها نیست؟برای این موضوع گفتن که تیام فارسی بلد نیست.اولا چرا نباید بلد باشه؟دوما اینجا هم مدرسه انگلیسی زبان هست...چرا نمیارتشون ایران؟یه بنده خدایی حرف خوبی زد گفت مگه ما ایرانیا مریضیه واگیرداری چیزی داریم که ایران نمیاد؟
1 میلیاردو 400 برای 4 ماه کم پولی نیست هرکسیو میتونه وسوسه کنه حالا هرچه قدر هم پول داشته باشه.....
فرهاد واسه ما خیلی زحمت کشید دینشو به ما ادا کرد فقط کاش میگفت دوست دارم فوتبالمو در کشورهای عربی به پایان برسونمو این قصه هارو درست نمیکرد....البته شاید به خاطر مشکلات مالی استقلال رفته باشه که یه پولی به باشگاه برسه!
ادم نا خود اگاه یاد اون حرفش تو تلوزیون امارات میفته که مثل اینکه گفته بود استقلالو وله لش.....
2 فصل و نیم برامون از جون مایه گذاشت دستشم درد نکنه و ان شا الله همیشه موفق باشه
مشکل از ما هواداراست که زیادی بهش دل بستیم و فراموش کرده بودیم فرهاد هم یه روز میره
پ.ن
الان از قسمت تماس با ما سایت الغرافه ازشون پرسیدم که خلعتبریو میخواید بدین به استقلال و ایا باشگاه استقلال با شما مذاکره کرده؟عربی هم فرستادم امیدوارم جواب بدن
Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-12-2011 at 21:38.
گزارش تمرين آبيپوشان تهران
تمرين امروز استقلال در حالي برگزار شد که در غياب مظلومي مديرعامل اين باشگاه عمرانزاده را اخراج کرد.
![]()
تیم فوتبال استقلال بعد از 4 روز استراحت در حالی تمرینات آمادهسازی خود را برای دیدار با شهرداری یاسوج برگزار کرد که پرویز مظلومی در تمرین امروز حضور نداشت و البته این تمرین با حضور مدیرعامل باشگاه استقلال برگزار شد.
* در تمرین امروز علاوه بر پرویز مظلومی، هنکه مربی آلمانی استقلال، میلاد میداودی، مهدی امیرآبادی، پژمان منتظری، آرش برهانی غایب بودند همچنین مهدی رحمتی نیز برای دقایقی با فتحاللهزاده صحبت کرد و پس از آن ورزشگاه را ترک گفت.
* ساموئل مدافع اهل ترینیداد و توباگو در تمرین امروز آبیپوشان شرکت کرد.
* در حالی که 15 دقیقه از تمرین آبیپوشان گذشته بود حنیف عمرانزاده در کنار دیگر بازیکنان تمرین نکرد و روی نیمکت نشسته بود. در این لحظه مدیرعامل باشگاه استقلال به سمت این بازیکن رفت و از او خواست هر چه سریعتر محل بازی را ترک کند. مدافع استقلال که ظاهرا اعلام کرده بود به دلیل کسالت نمیتواند بازی کند پس از این صحبت با فتحاللهزاده ورزشگاه دستگردی را ترک کرد.
* شاهرخ بیانی، علی نظری جویباری و منصور پورحیدری در تمرین امروز استقلال حضور داشتند.
* در حالی که مدیرعامل باشگاه استقلال ورزشگاه دستگردی را ترک میکرد حدود 30 تن از هواداران این تیم او را دوره کرده و در خصوص جانشین فرهاد مجیدی از او سؤالاتی را میپرسیدند. هواداران استقلال خواهان حضور آرش افشین در این تیم بودند و فتحاللهزاده به سؤالات آنان پاسخ میداد.
وی خطاب به هواداران استقلال گفت که یک بازیکن بوسنیایی و یک بازیکن ارمنی را مد نظر قرار دادهایم و آنها را زیرنظر میگیریم تا جایگزین فرهاد مجیدی کنیم.
هواداران تیم استقلال همچنین در خصوص وضعیت جاسم کرار و ولید علی سوالاتی را از مدیرعامل استقلال میپرسیدند که وی به آنها گفت در اینباره نگران نباشند و به حمایت تیم بپردازند.
* در حالی که بحث اصلی تمرین امروز جدایی فرهاد مجیدی از استقلال بود، آندو تیموریان به صورت نمادین بازوبند زردرنگی را به دست چپ خود بسته بود و به این طریق به بازیکنان میگفت که جایگزین فرهاد مجیدی شده است. البته تیموریان با خنده و شوخی این کار را انجام میداد و به نوعی این حرکت او در بین بازیکنان جلب توجه میکرد.
* تمرین امروز آبیپوشان تنها به کارهای بدنسازی اختصاص داشت و در غیاب مظلومی و هنکه کار تاکتیکی برگزار نشد.
* خسرو حیدری نیز که مدتی را مصدوم بود امروز در کنار سایر بازیکنان به دویدن پرداخت.
* الونگ الونگ که مدتی با تیم استقلال بازی میکرد ظاهرا با مسئولان ابن باشگاه به توافق نرسید و دیگر در تمرینات آبیپوشان شرکت نمیکند.
تمرین تیم استقلال پس از یک ساعت کار کششی و هوازی ساعت 15:15 به پایان رسید.
منبع:ورزش3
این حرف خیلی تامل برانگیزه.؟برای این موضوع گفتن که تیام فارسی بلد نیست.اولا چرا نباید بلد باشه؟دوما اینجا هم مدرسه انگلیسی زبان هست...چرا نمیارتشون ایران؟یه بنده خدایی حرف خوبی زد گفت مگه ما ایرانیا مریضیه واگیرداری چیزی داریم که ایران نمیاد؟
تا حال به این موضوع از این زاویه نگاه نکرده بودم
سلام ببخشید که وسط بحثتون میام .
من خودم عاشق استقلال و مجیدی هستم ولی یه سوالی واسم پیش اومده .
مگه خانواده مجیدی امارات نیستن پس چرا با تیم قطری قرارداد بسته ؟
اه این استقلالم شانس نداره تا داره جون میگیره یکی از اون بالا میندازدش پایین .الان چه وقت رفتنه حالا به هر دلیل حداقل کاش فرهاد مجیدی تا اخر فصل میموند حیفه.
(جام از دست بدیم نمیبخشیمت فرهاد مجیدی !!!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)