تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 1805 اولاول ... 1011511911971981992002012022032042052112513017011201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من شنیدم سرعتش همون ثابت حدود60 تاس . منتهی اون طرحهایی که ترافیک هدیه دارن سرعت تا تموم شدن هدیه حدود 250 تاس و البته تا 400 هم گزارش شده. بعد از ترافیک هدیه هم میشه همون 60 تا.
    خوب اگه اینطور باشه که همون نامحدود مخابرات میشه که . تازه بهتر از اون . ولی فکر نمیکنم اینطور گه گفتی باشه . چون از 2 گیگ داره تا 20 گیگ . فقط چند تا از طرح های حجمیش گرونتر از نامحدودشه . بقیه حجمی ها ارزون ترن . پس احتمالا باید وقتی ترافیکشون تموم میشه دیگه قطع بشن نه اینکه سرعت بشه 60 تا. اونطوری از طرح نامحدود که ثابت 60 تاست هم بهتره میشن و باید گرونتر باشن که نیستن . حالا من برم ببینم دقیقا چجوریه . اگه واقعا نامحدود داشته باشه که 100 درصد من میرم اسیاتک .

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هم فقط در مورد طرحهای نامحدودش گفتم . ترافیک هدیه شون سرعت بالاتر دارن و بعد از اون سرعت واقعی و نامحدود میشه.
    البته که طرحای محدود حجمی بعد از تموم شدن ترافیک قطع میشن!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گه واقعا نامحدود داشته باشه که 100 درصد من میرم اسیاتک .
    داره من رفتم ازشون پرسیدم...تا دو مگ نامحدود داره.
    اینم سایتش : asiatech.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حجم من دیشب کم شده و هنوز برنگشته.
    آخه اینم شد وضع؟ یعنی هر دفعه کانکت میشی باید بیای چک کنی ببینی گندی زدن یا نه!

بعد چند ساعت برگشت!
    Last edited by blacktiger; 19-04-2013 at 20:28. دليل: برگشت!!

5. 2 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من که راحت شدم
    می گین چه جوری بشنوین اینترنت من از مخابرات 26 این ماه تموم شد منظورم مهلت انقضاست

25 و 26 زنگ زدن بیان شارژ کنین داره اینترنتتون تموم میشه : منم گفتم سرویس دهی تون آشغاله دیگه نمی خوایم
    بعد خانمه با پررویی می گه تو منطقه شما کسی بهتون سرویس adsl نمی ده (چون این دانش آموز لعنتی فیبر نوریه ) منم گفتم میرم وایمکس می گیرم
    خانم هم گفت خودتون می دونین این قضیه 2 یا 3 بار تکرار شد
    بعدشم دیگه قطع شد
    الان رفتم وایمکس ایرانسل گرفتم راحت شدم حجم نامحدود 1 mb دلم خنک شد سرعت دانلودش هم خیلی خوبه تا 130 برات میره سرعت صفحه باز کردن هم عالی ماهی 80000 تومن

7. 3 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من که راحت شدم
    می گین چه جوری بشنوین اینترنت من از مخابرات 26 این ماه تموم شد منظورم مهلت انقضاست

25 و 26 زنگ زدن بیان شارژ کنین داره اینترنتتون تموم میشه : منم گفتم سرویس دهی تون آشغاله دیگه نمی خوایم
    بعد خانمه با پررویی می گه تو منطقه شما کسی بهتون سرویس adsl نمی ده (چون این دانش آموز لعنتی فیبر نوریه ) منم گفتم میرم وایمکس می گیرم
    خانم هم گفت خودتون می دونین این قضیه 2 یا 3 بار تکرار شد
    بعدشم دیگه قطع شد
    الان رفتم وایمکس ایرانسل گرفتم راحت شدم حجم نامحدود 1 mb دلم خنک شد سرعت دانلودش هم خیلی خوبه تا 130 برات میره سرعت صفحه باز کردن هم عالی ماهی 80000 تومن
    سلام

داداش حواست باشه!!!

۶. به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

الان طرح بعثت هم شبانه اش از ساعت یک شب هست یا از ساعت 12 شب؟امشب میخوام بگذارم دانلود شه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

میشه یک نفر این طرح کمپین نوروزی رو توضیح بده؟

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه طوری میشه فهمید سرویس از چه تاریخی شارژ مجدد انجام شده؟
    این آمارهای ریز کارکرد سایت گلد نت درسته؟چون هرچی حساب میکنم میبینم خیلی کم کرده! برای پیگیری باید کجا رفت؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ای بابا . این سامانه شون نمیخواد باز بشه . نکنه کلی توی این مدت از ما هم دزدیدن و ما هم نمیتونیم ببینیم بعد یهو قطع شده به علت اتمام ترافیک .

میشه یک نفر این طرح کمپین نوروزی رو توضیح بده؟
    این طرحشون سه ماهه کلا نداره و 6 ماهه به بالاست . بعضی جاها میگن فقط این طرح ها شبانه رایگان داره . ولی خیلی ها سرویس های عادی رو هم گرفتن 6 ماهه شبانه داشته . حتی سه ماهه عادی هم گرفتن شبانه داشته .اینا خودشون هم نمیدونن چه سرویسی دارن ارائه میدن به مشتری . حتی به نظرم خود مشتری ها اطلاعاتشون از امور مشترکین مخابرات هم در این زمینه بیشتره .

13. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •