بعد از این که فول شارژ داد باهاش کار کنید
بعد از این که فول شارژ داد باهاش کار کنید
بله ولی منظورم اینه که وقتی شارژ تموم بشه و فول بشه دیگه 10 ساعت هم بزارین بعدش تو شارژ عملا هیچ اتفاقی نمیافته
آدم GS2 بخره از همون دقیقه اول باهاش ور میره![]()
عزیزان من الان یوزر منوال گوشیمو خوندم راجع به شارژ اولیه گفته پر که شد اول گوشی رو جدا کنید بعد شارژر رو از برق بکشید وحرفی از 8ساعت نبود اما تو نت که گشتم سایت رسمی اچ تی سی واسه باطری سنسیش نوشته:
When I first receive my phone do I need to charge the battery? Your phone ships with a partially charged battery so it’s suggested you charge your battery fully before first use. The battery is fully charged when the notification LED turns green. It is recommended to charge the battery for 8 hours the first time to ensure that the battery has had time to recharge.Note: It is recommended that you only use the charger and cable provided in the box your phone was shipped in.
خلاصش اینه ک اولین بار 8 ساعت رو بزنیم من خودمم گیج شدم![]()
آقا چه گیری دادید به شارژ اولیهمن که به شخصه جوانب احتیاط رو توصیه میکنم رعایت کنید
8ساعته دیگه)
این واس باتری های قدیمی بوده... توی باتری های جدید هیچ نیازی به این کار نیست و عملا دارین وقتتون رو تلف می کنین...
ها احیانا کسی سوال منو نمی دونه؟؟؟ :
جدیدا هم مثل باتری های لپ تاپ عمل میکنند
قیمت بین المللی این الان توی آمازون 699دلار تشریف دارند
توی ایران 30روز دیگه کامتل میاره و این قیمت تا تقریبا اوایل مهر ماه افتش تا 700تومان هم هست
الان توی بازار تهران 935تومن هم پیدا میشه که بازم از نظرم صبر کنیم تا بیاد روی 700خوبه
اگر هم نهتا اعلام Galaxy S III وایسیم 500میشه
)
![]()
ای بابا از باتری بکشید بیرون
اینو ببینید:
دوستدار شما یاشارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یارو زنگ زده بودن بچه ها میگف پول بریزید به حساب بدم بیاد) دیدیم کلا هیچ تضمینی از این که نو باشه و سالم باشه و سالم برسه و یارو بالا نکشه نیست
![]()
همونطور که دوستمون گفت بعد از شارژ فول شدن خود گوشی برقو قطع میکنه ! پس 8 ساعت حرف چرندیه
اینم بگم نکته خیلی جالب اینه (من تو ایکس10 خودم دیدم) وقتی گوشی فول شد اگه شما از برق نکشید و شروع به استفاده کنید باتری کم میشه (مثلاً میشه 99% و هی کم میشه) ولی برق وصل نمیشه ! یعنی انگار نه انگار که کابل شارژر وصله به گوشی !
باید یه بار قطع کنید و دوباره بزنید تا شروع به شارژ کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)