والا من هر باگی / گلیچی بچه ها بخوان رو بهشون میگم اونم اصلا به تشکر کاری ندارم، حتی یکی دو تا باگ رو با یکی از دوستام کشف کردیم
.gif)
یه سری باگ هست که British Legends تو youtube گذاشته (و اگه تاریخش رو ببینید ۱ روز بعد از لیک شدن بازی بود) و آخرش میگه Thanks to Amir, (Eucatastrophe) for these cool glithes
.gif)
کلا بچه ها باگ خواستید (باگ های من ۱۰۰٪ هم کار میکنه) خجالت نکشید
.gif)
بگید
.gif)
اصلا اينو گفتي زير و رو شدم! نكنيد از اين كارا آدم خجالت مي كشه!!!
خوب اينم باگ :
ميرين دنبال يه فرد مايه دار مثلا پيرست وايت ران.
دو تا پرك نياز دارين :
Cutpurse, Night Thief از Pick Pocketing
يه چند تا Lockpick هم نيازه
خب حالا شب كه شد ميرين در خونه يارو (همون مايه داره) رو باز مي كنين بعد بدون اين كه ديتكت شين ميرين 5k-4k پول ميزارين تو جعبه بانك يارو.
فردا شب دوباره ميرين Pickpocket ميكنين يارو رو ميبينين پول تو جيبشه!!!!
هر شب با 80% شانس پول مي ره تو جيب يارو!!!
از اين باگ براي چند تا كردن آيتما هم ميشه استفاده كرد!
توجه : قبل از اين كار Save كنين چون ممكنه كلا پول يا آيتمتون دود شه!
آقا من 3 تا سوال دارم :
1- من اوایل بازی هستم ولی توی تاپیک هاش نیده بودم برای ازدواج باید برم به tample of maria نزدیک riften و از یه نفر گردنبند رو بگیرم و اینا...اول اینکه من الان نمیخوام ازدواج کنم! فقط میخوام اون گردنبنده رو داشته باشم چون بعدا حس این سوسول بازی ها نیست
.gif)
ولی رفتم riften جایی روی نقشه برام این tample رو مشخص نکرد! این tample کجاست؟ داخل خود شهره؟باید ماموریت خاصی بگیرم تا جاشو نشون بده؟
2- وارد riften که شدم اون عضو گروه دزدا جلومو گرفت منم از راه تهدید خواستم بهم جزئیات رو بگه ..کارساز نشد اونم گفت دیگه این ورا نبینمت! الان چی کار کنم؟ نکنه دیگه نتونم عضوشون بشم؟ چون دیگه باهام حرف نمیزنه! البته الان نمیخوام عضو بشم فقط میخوام بدونم گند نزده باشم
3-چرا اینقدر شهر ها کوچیکه؟ من الان 3 تا شهر رو رفتم..چرا نسبت به ابلیویون این قدر کوچیکه شهر ها و خونه هاش کمه؟
پیچ در پیچم هست...یعنی اینقدر فشردس انگار داری توی قوطی راه میری! اصلا خوشم نیومد!
ج1 - I dont know .gif)
ج2 - اون باقاليه رييس دزدا وسطه شهره
ج3 - اين جا شهرا از عرض كوچيك شدن از طول دراز هر كدوم 5-6 طبقه دارن