تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 510 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

[COLOR="Silver"]

2.میدونم اما یکی یه موقع کار میکنه یه موقع کار نمیکنه توضیحش سخته....
    وقتی LR میشه میخواهم غیر فعالشون نگاه کنم مثلا چپ کلیک غیر فعال میشه اما راست کلیلک رو اصلا نمیشه غیر فعال کرد ....

3.من زیاد اژدها نکشتم (این سومیشه) زیاد نمیدونم چی به چیه!؟
    قانون بازی چیه؟؟؟(باید نوشته پیدا کرد بعد اژدها کشت یا جفتش یکیه؟!)
    نگاه کنید من وقتی یه نوشته رو پیدا کردم سیاه رنگ بود و وقتی اژدها رو کشتم تونستم کد رو بشکنم و با R روی
    نوشته سیاه یا همون غیر فعال Soul باز شد ....درسته...!...اینطوریه دیگه نه....
    حالا....
    من نوشته ی سیاه نداشتم اژدها رو کشتم هیچ soul ی نداد بهم ...؟!
    روحش رفت تو بدنم اما هیچ soul ی بهم اضافه نکرد؟!
    2 - شما آپدیت 128 مگی ( 1.1 ) رو نصب کردی .... ؟؟؟
    منم همین مشکل رو داشتم بعد از آپدیت حل شد
    در ضمن روی همون اسپلی که LR ـه نمیشه با موس کلیک کرد باید یک اسپل دیگه انتخاب کنی

3 - اون نوشته هایی که میگی اسمش Shout ـه
    شات ها ربطی به میزان گرفتن روح دراگون ندارند
    من الان 50 تا روح دراگون دارم ولی هنوز همه شات ها رو پیدا نکردم که بازشون کنم
    برای یاد گرفتن شات ها باید اونا رو از روی Dragon wall ها بخونی ( که حتما بهش برخوردی )
    همونطور که گفتم بعضی مواقع باگ میشه و روح دراگون رو دریافت نمیکنی

2. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا من 3 تا سوال دارم :

1- من اوایل بازی هستم ولی توی تاپیک هاش نیده بودم برای ازدواج باید برم به tample of maria نزدیک riften و از یه نفر گردنبند رو بگیرم و اینا...اول اینکه من الان نمیخوام ازدواج کنم! فقط میخوام اون گردنبنده رو داشته باشم چون بعدا حس این سوسول بازی ها نیست ولی رفتم riften جایی روی نقشه برام این tample رو مشخص نکرد! این tample کجاست؟ داخل خود شهره؟باید ماموریت خاصی بگیرم تا جاشو نشون بده؟

2- وارد riften که شدم اون عضو گروه دزدا جلومو گرفت منم از راه تهدید خواستم بهم جزئیات رو بگه ..کارساز نشد اونم گفت دیگه این ورا نبینمت! الان چی کار کنم؟ نکنه دیگه نتونم عضوشون بشم؟ چون دیگه باهام حرف نمیزنه! البته الان نمیخوام عضو بشم فقط میخوام بدونم گند نزده باشم

3-چرا اینقدر شهر ها کوچیکه؟ من الان 3 تا شهر رو رفتم..چرا نسبت به ابلیویون این قدر کوچیکه شهر ها و خونه هاش کمه؟
    پیچ در پیچم هست...یعنی اینقدر فشردس انگار داری توی قوطی راه میری! اصلا خوشم نیومد!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

همونطور که از مدت ها قبل پیش بینی کرده بودم()اسکایریم بهترین بازی RPG و بهترین بازی سال شدش!
    اصلا اسکایریم ساخته شده بود که Goty بشه!
    Last edited by Leon-117; 11-12-2011 at 14:07.

5. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pure Energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Between Goods & God

پيش فرض

والا من هر باگی / گلیچی بچه ها بخوان رو بهشون میگم اونم اصلا به تشکر کاری ندارم، حتی یکی دو تا باگ رو با یکی از دوستام کشف کردیم یه سری باگ هست که British Legends تو youtube گذاشته (و اگه تاریخش رو ببینید ۱ روز بعد از لیک شدن بازی بود) و آخرش میگه Thanks to Amir, (Eucatastrophe) for these cool glithes کلا بچه ها باگ خواستید (باگ های من ۱۰۰٪ هم کار میکنه) خجالت نکشید بگید
    اصلا اينو گفتي زير و رو شدم! نكنيد از اين كارا آدم خجالت مي كشه!!!
    خوب اينم باگ :
    ميرين دنبال يه فرد مايه دار مثلا پيرست وايت ران.

دو تا پرك نياز دارين : Cutpurse, Night Thief از Pick Pocketing
    يه چند تا Lockpick هم نيازه
    خب حالا شب كه شد ميرين در خونه يارو (همون مايه داره) رو باز مي كنين بعد بدون اين كه ديتكت شين ميرين 5k-4k پول ميزارين تو جعبه بانك يارو.
    فردا شب دوباره ميرين Pickpocket ميكنين يارو رو ميبينين پول تو جيبشه!!!!
    هر شب با 80% شانس پول مي ره تو جيب يارو!!!
    از اين باگ براي چند تا كردن آيتما هم ميشه استفاده كرد!

توجه : قبل از اين كار Save كنين چون ممكنه كلا پول يا آيتمتون دود شه!

آقا من 3 تا سوال دارم :

1- من اوایل بازی هستم ولی توی تاپیک هاش نیده بودم برای ازدواج باید برم به tample of maria نزدیک riften و از یه نفر گردنبند رو بگیرم و اینا...اول اینکه من الان نمیخوام ازدواج کنم! فقط میخوام اون گردنبنده رو داشته باشم چون بعدا حس این سوسول بازی ها نیست ولی رفتم riften جایی روی نقشه برام این tample رو مشخص نکرد! این tample کجاست؟ داخل خود شهره؟باید ماموریت خاصی بگیرم تا جاشو نشون بده؟

2- وارد riften که شدم اون عضو گروه دزدا جلومو گرفت منم از راه تهدید خواستم بهم جزئیات رو بگه ..کارساز نشد اونم گفت دیگه این ورا نبینمت! الان چی کار کنم؟ نکنه دیگه نتونم عضوشون بشم؟ چون دیگه باهام حرف نمیزنه! البته الان نمیخوام عضو بشم فقط میخوام بدونم گند نزده باشم

3-چرا اینقدر شهر ها کوچیکه؟ من الان 3 تا شهر رو رفتم..چرا نسبت به ابلیویون این قدر کوچیکه شهر ها و خونه هاش کمه؟
    پیچ در پیچم هست...یعنی اینقدر فشردس انگار داری توی قوطی راه میری! اصلا خوشم نیومد!
    ج1 - I dont know
    ج2 - اون باقاليه رييس دزدا وسطه شهره
    ج3 - اين جا شهرا از عرض كوچيك شدن از طول دراز هر كدوم 5-6 طبقه دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

2 - شما آپدیت 128 مگی ( 1.1 ) رو نصب کردی .... ؟؟؟
    منم همین مشکل رو داشتم بعد از آپدیت حل شد
    در ضمن روی همون اسپلی که LR ـه نمیشه با موس کلیک کرد باید یک اسپل دیگه انتخاب کنی

3 - اون نوشته هایی که میگی اسمش Shout ـه
    شات ها ربطی به میزان گرفتن روح دراگون ندارند
    من الان 50 تا روح دراگون دارم ولی هنوز همه شات ها رو پیدا نکردم که بازشون کنم
    برای یاد گرفتن شات ها باید اونا رو از روی Dragon wall ها بخونی ( که حتما بهش برخوردی )
    همونطور که گفتم بعضی مواقع باگ میشه و روح دراگون رو دریافت نمیکنی
    ممنون دوست عزیز برای جواب دادن هات

خوب من نسخه ء بلک باکس رو دانلود کردم ...میتونم آپدیت هم رو این نسخه بریزم؟؟؟و در ضمن از کجا این آپدیتو میتونم دانلود کنم
    بعد منظورم همین وقتی LR نوشته مثلا L که چپ کلیکه رو میزنم رو یه جادو ولی R رو هم میخوام تغییر بدم نمیشه
    اگر هم سلاح انتخاب کنم که کلا رو جادو کنسل بشه دوباره بیآم جادوی جدید رو جایگزین کنم سریع باز همون R دوباره میپره رو جادویی که قبلا انتخاب کردم و نمیشه جابجاش کرد!!!!!....

و دوم اینکه روح دراگون ها رو میگیری کجا ثبت میشه؟؟؟؟من هنوز این بازی واسم خوب جا نیوفتآده !!!

و سوم ؟ اینکه یک دوست تو پست های قبلی گفت میشه با استخوان ها آرما دراگون بساری؟؟؟
    سوالم اینه کجا می تونم بسازم؟ لول یا مهارت خاصی میخواد؟؟؟اصلا چی هست یه اژدها اهلی؟؟؟
    Last edited by Amir 3d; 11-12-2011 at 15:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pure Energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Between Goods & God

پيش فرض

خوب من نسخه ء بلک باکس رو دانلود کردم ...میتونم آپدیت هم رو این نسخه بریزم؟؟؟و در ضمن از کجا این آپدیتو میتونم دانلود کنم
    بعد منظورم همین وقتی LR نوشته مثلا L که چپ کلیکه رو میزنم رو یه جادو ولی R رو هم میخوام تغییر بدم نمیشه
    اگر هم سلاح انتخاب کنم که کلا رو جادو کنسل بشه دوباره بیآم جادوی جدید رو جایگزین کنم سریع باز همون R دوباره میپره رو جادویی که قبلا انتخاب کردم و نمیشه جابجاش کرد!!!!!....

و دوم اینکه روح دراگون ها رو میگیری کجا ثبت میشه؟؟؟؟من هنوز این بازی واسم خوب جا نیوفتآده !!!

و سوم ؟ اینکه یک دوست تو پست های قبلی گفت میشه با استخوان ها آرما دراگون بساری؟؟؟
    سوالم اینه کجا می تونم بسازم؟ لول یا مهارت خاصی میخواد؟؟؟اصلا چی هست یه اژدها اهلی؟؟؟
    من كه نفهميدم چي نوشتي تو اولا!
    جواب دوما :‌ توي Magic > Shouts براي آنلاك كردن Shouts
    جواب سوما : آره. آهنگري 90 مي خواد. Dragon Armor چيزه خوبي نيست. براي Heavyarmor اين خوبه : Daedric Armor براي Lightarmor هم بستگي به روش بازيت داره مثلا اگه Thief باشي Thieves Guild Armor خوبه يا برا Archer ها Dark Brotherhood Armor خوبه

9. این کاربر از Pure Energy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

آپدیت رو از تاپیک مشکلات میتونی دانلود کنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپدیت رو حتما نصب کن ( آپدیت 128 مگی 1.1 )

دوم : توی منوی Shout ها گوشه پایین سمت راست نوشته چندتا Dragon Soul داری

سوم : شما هر اژدها رو که میکشی چندتا Dragon Bone و Dragon Scale دراپ میکنه
    برای ساختن آرمور ( لباس ) هم باید اسکیل Smithing رو زیاد کنی
    برای لول آپ کردن Smithing باید به مقدار زیادی Iron Ignot ، Leather , leather Strips جمع کنی یا میتونی بخری
    بعد شروع به ساختن Iron dagger یا Leather Bracers کن ( به وسیله Blaksmithing Forge که توی همه شهر ها هست ) ( وسایلی رو که میسازی رو یک جا انبار کن چون برای لول آپ کردن Enchanting بدرد میخوره )
    بعد از اینکه Smithing صد شد باید پرک هاش رو بزنی ( پرک ها رو هم از ستون سمت راست بزن و برو بالا میشه میشه 6 تا + اون وسطی )

پرک آخری مربوط به Dragon Armor میشه که میتونی لباس های دراگون رو بسازی

11. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان من چند وقتیه بازی رو تموم کردم تقریبا الان فقط چندتا ماموریت که همش تکرار میشه(ماموریت هایی که توی دارک برادرهود و توی کمپانیونز بهم میده) مونده. لولم هم 75 هست. کسی میدونه قراره DLC واسه بازی بیاد یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه stallker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راهنمای کامل بازی

رو کنسول بازی میکنید اینجا گرافیکش خیلی پایینه
    نه بابا یه کامپیوتر نیمه زغالی دارم با اون بازی میکنم
    دوستان یه راهنمایی هم در مورد عکس دوم صفحه قبل بگید
    یه مشکل هم دارم وقتی میخوام جنازه ای رو برسی کنم دو تا گزینه میاد یکیش FEED هستش وقتی اونو میزنم گوشت طرفو میخوره .اینو چیکار کنم؟
    Last edited by stallker; 11-12-2011 at 21:11.

داره خودمونی میشه Amir Yousof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال casual شما چه نژادی رو توصیه میکنید ؟ در ضمن imperials یا stormcloks ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •