انگار فقط از سنسور صوتیش میشه استفاده کرد
اینم یه عکسه که فرمان هایی که میشه داد رو گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار فقط از سنسور صوتیش میشه استفاده کرد
اینم یه عکسه که فرمان هایی که میشه داد رو گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من براي بار دوم بازي رو تموم كردم. اينبار نور آبي اومد و گت ها از كره زمين رفتن ولي باز موقع باز شدن در كسي از تو نمورمندي بيرون نيومد!!!! چرا؟؟؟
من خودم رو كشتم به 2000 تا نرسيد EMS ام. يعني هرچي ماموريت فرعي بود. هرچي تو سيتادل بود.
البته نميشه گفت مسخره است. ولي بيشتر امتياز بازي واسه حالت مولتي اش هستش انگار!!!
روي ايكس باكس كه نميشه مولتي زد. ميشه؟؟؟
راستي!
به نظر من پايان داستان بد نبود. ولي خوب يه بخش هايي يكم آبگوشتي رفت جلو. منظورم صحبتهاش بود!
یابا من اگه اون چند تا EMS چیتیم که رفتم حساب نکنم حداقل دیگه تا اونجا که پایان سوم و یه کسی از نورماندی بیاد پایین واسم میومد!!!!!!
حتما یه جایی اشتباه کردی یا اون انتخاب های اصلی رو خوب رد نکردی !!!![]()
البته يكم سر در گم شدم تو بخش ژورنالاش يكم ريخته به هم. مثلا به من گفته بود 2 تا ماموريت تو سيتادل هست برو پيش فلاني ولي هرچي زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم.
يه چيز ديگه .
بخش رومنس قبل از حمله به زمين رو داشتم. با اشلي جان. ولي خوب قبل از حمله وقتي ميرفتم با يارو حرف ميزدم. جواب اولش اين بود كه هنوز آماده نيستيم.
حرف دومش كه معولا جواب دوم هست اين بود كه آماده هست. ولي خوب من نفهميدم مشكل كجاست كه آماده نبود؟؟
همونجا كه بعد از اوكي دادن واسه حمله ميره و با اشلي ويليامز دگرانديشي ميكنن!
اونجا درست بوده؟يا واقعا من آماده نبودم؟
اونجاش هیچ ربطی به EMS ت نداره اونجا خودت میتونی بگی من آمادم بزنیم حمله یا میتونی بگی نه که بری با دوستات یکم بیشتر حرف بزنی بعدش حمله کنید !!!![]()
بازي قشنگيه ولي خوب من نميدونم چرا هرچي زحمت ميكشم واسه جمع آوري EMS كم مياد!
بعضي سوالا بود كه واسه جوابش دو تا از انتخابابم كه احتمالا بخاطر كم بودن همين موضوع بود بسته بود!
مثلا ايژويل من من من زدمش. در صورتي كه من ميتونستم كاري كنم كه خودش خودكشي كنه ولي انتخاب سمت چپي بسته بود!
حالا يه سوال.
كسي تونسته رو ايكس باكس كينكت رو راه بندازه؟
من ميخوام ببنم چطوريه! بايد جالب باشه
به نظر شما اين پايان شفرد بود؟؟ چي ميگن بعضي ها كه شفرد زنده ميمنونه؟؟
ببخشید من کینکت رو نمیدونم ولی یه چیزیو میدونم برای این که الیوسیو من رو متقاعد کنی خودشو بکشه باید کل Repution تو که با ادغام Paragon و Renegade پر میشه رو که در منوی Squad هم قابل دیدنه در طول بازی پرش کنی که اگه خوب مرحله های فرعی رو اول رفته باشی و بعضی وقتا که علامت موس بیاد رو بزنی و به جای انتخاب سمت راست بالا و سمت راست پایین انتخاب های سمت چپ بالا و سمت چپ پایین رو زده باشی (که Paragon و Renegade پیشتری بهت میدن ) کل اون نوار باید پر شده باشه تازه بیشتر هم میشه ولی نشون نمیده.
اون هم که میگی کی میگن بعضی ها که شپرد زنده بود (که یکیشم خودم بودم) به این صورته که اگه انتخاب Destroy رو زده باشی و Illusive Man رو هم وادار به خودکشی کنی آخرش شپرد رو (بدون سرش فقط بدنش معلومه ) با گردن آویز N7 خوابیده توی یه خرابه میبینیم که یه دفعه تکون میخوره !!!! تو پوشه Movies بازی هم با نام Shepard alive میتونی ببینی (البته با نرم افزار های
خاص مثل RADVideo)
بیخود هم نیست حتما که نوشتن Shepard Allive.مثلا مگه "Bioware مرض داشت اسم فیلمرو توی پوشه فیلم ها بنویسه Shepard Allive (البته یه چنین نامی داشت که چنین معنی رو میداد)![]()
Last edited by ashil1234; 25-07-2012 at 09:40.
بچه ها کسی از کی اومدن Leviathan DLC خبری داره ؟؟؟![]()
Last edited by ashil1234; 27-07-2012 at 17:03.
سلام دوستان
من یه مشکل با ماموریت هام دارم.
الان کلی ماموریت دارم که نمی دونم چی کارشون کنم.
مثلا گفته برو رو سیاره فلان ولی نگفته تو کدوم منظومه.
بعضی هاش هم گفته فلان چیز رو پیدا کن ولی نگفته کجا.
این ماموریت ها رو چه طوری رد کنم؟
من دقیقا نمیدونم چی میگید اگه میشه همراه با یک مثال توضیح بدین!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)