می دانم دارم حساسیت نشان میدم ولی این رنگ جعبه اش ( دورش ) باید آبی باشه یا سبزبعد چندجایی دیدم نوشته در جعبه کابل Hdmi نیست !
می دانم دارم حساسیت نشان میدم ولی این رنگ جعبه اش ( دورش ) باید آبی باشه یا سبزبعد چندجایی دیدم نوشته در جعبه کابل Hdmi نیست !
دوست عزیز رنگ جعبه آبی و سبز فرقی نداره .
اینم عکساش و حداقل محتویات جعبه.
بله. یو اس بی ماوس راه افتاده. لانچر خودشم خوب شده بهراد توی 2.3.4 .
فکر میکنم این فقط توی دانمارک فعلا قابل دسترسه اما فلش کردن با فلش تولز خیلی راحته.
ببخشید ولی این گوشی ژیروسکوپ نداره
بله حق با شماست
متاسفانه آرک و آرک اس این سنسور رو دارا نیستند !!
من هم با مختصر اسم سنسور دیگه ای اشتباه کردم .
از اون دوست عزیز معذرت میخوام.![]()
وای نه پس من دیگه این گوشی را نخرم
.
.
.
شوخی کردم از اولش هم می دانستم. برام مهم نبود![]()
فقط بقیه چیزهاش درسته دیگه ! نکنه دوربین هم نداره !![]()
اونم شک دارم البته یک سوارخ روش هست میگن دوربینه
مبارکت باشد دادا
یک سایت مقایسه جالب دیدم گفتم بزرام دوستان استفاده کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cool20063; 21-09-2011 at 13:57.
فرهاد مس استوریج داره یا نه؟؟
نه بهراد . داره ها با وصل کردن کابل یو اس بی ش به کامپیوتراز اونا که تو میخوای نه
دقیقا change log اینه :
- Xperia™ smartphones to be upgraded to the 2.3.4 version of the Gingerbread platform with new features including Google Talk with Video Chat for smartphones with front-facing cameras
- Updated Facebook inside Xperia™ functionality for enhanced like, share and discover abilities
- Xperia™ smartphones introducing world’s first 3D sweep panorama functionality powered by Sony.
- The software upgrade enables consumers to turn their Xperia smartphone into a mini-mobile PC by connecting USB peripherals (mouse, keyboard or game controller) to Sony Ericsson LiveDock™ multimedia station. Connect the smartphone to a TV via HDMI to get a big screen experience.
- Swipe text input - text input by swiping the finger from one letter to the next
- Screen capture – allows the user to share a screen grab from anywhere in the phone.
بچه ه ارک تو تبریز گرون شده
اکثر جاها 560 میدند بدون گارانتی
کمترینش فکر کنم 540 بود
و اکس 10 هم شنیدم گرون شده
وضعیت شهر شما چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)