تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 284 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان

بنده چند سال قبل Panasonic ES4036S Shaver رو خریدم ولی بدلیل عدم داشتن کارایی مناسب و رضایت بخش اصلاح این دستگاه برای بنده، مخصوصا اصلاح موهای زیر چانه و گردن، با گذشت چند سالی که از خرید اون گذشت فقط 2 یا 3 بار بیشتر ازش استفاده نکردم و در نهایت هم با قیمتی بسیار پایین به یکی از دوستان واگذار شد.

مشکل بنده هم این بود که چون متاسفانه موهای صورتم زبر هست و مخصوصا در قسمت گردن در چند جهت رویش پیدا می کنه و بعد از کمی بلند شدن تو پوست گردن فرو می ریزه و باعث التهاب و جوش می شه، این دستگاه با وجود همه مزایایی که داشت برای بنده کارایی خوبی نداشت.

طبق مشورتی که با چند تن از دوستان و آرایشگرم داشتم پیشنهاد کردن که یک ماشین اصلاح با سر ساده مثل موزر تهیه کنم، ولی متاسفانه هرچی گشتم چیز مناسب و قابل اطمینانی پیدا نکردم، به همین دلیل از دوستان صاحب نظر درخواست راهنمایی دارم.

حدود هزینه هم 150 یا کمی بیشتر از اونه.

متشکرم
    یکی از دوستان این مدل رو خریده . راضی هست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتش هم فکر کنم زیر 200 تومن باشه. 170 180 حدوداً

2. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوست من
    شب و روزت بخیر. برای همه چیز همیشه یه اولین باری وجود داره. اصلا نگران نباش. جواب سوالات رو به ترتیب میدم ولی این نکته رو فراموش نکن که هر دستگاه ریش تراشی ممکنه به هر نوع ریشی سازگار نباشه. خود من برای اولین بار یه دستگاه نورلکو ( norelco مارک قدیمی فیلیپس) داشتم. از این سه تیغه ها! محال ممکن بود باهاش اصلاح کنم و صورتم خون نیاد. واسه همین بی خیالش شدم و مدتهای مدیدی با تیغ اصلاح می کردم. بعد از چند سال یه دستگاه کروزر 3 براون گرفتم و متوجه شدم که این دستگاه با توری برای صورتم مناسب تره. ولی به هر حال اصلاح ایده آل رو باهاش نداشتم و بیشتر از مو زنش برای بدن استفاده می کردم. به نظرم هیچ راهی هم جز امتحان کردن واسه اینکه به فهمی چه نوع تیغه ای برای صورتت مناسبه وجود نداره.
    نکته دوم هم اینکه حتی توی دفترچه خود دستگاه هم نوشته که حدود 3 هفته طول می کشه تا صورت آدم با روش اصلاح جدید عادت کنه. این یعنی ممکنه تو هفته های اول اصلاح راحتی نداشته باشی. من با علم به این موضوع و اینکه برای اصلاح با تیغ حداقل 3 روز از اصلاحم می گذشت و دوباره اصلاح می کردم، برای اصلاح هر روز یا یک روز درمیون ریش تراش رو انتخاب کردم.

و اما جواب سوالات:
    1- اصولا دستگاههای ریش تراش ذاتا قابلیت ته ریش گذاشتن رو ندارن. مگر اینه دستگاهی مثل کروزر 3 اسنتخاب کنی که هم موزن داره و هم توری. به علاوه چند تا شانه هم برای اضافه کردن فاصله تیغ های دستگاه با صورت داره که میشه باهاش ته ریش گذاشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینکو بررسی کن. از منابع دیگه هم می تونی ببینی. مثلا تو یوتیوب.

2- موزن روی دستگاه ST25 برای تنظیم خط ریش یا ریش پرفسوری طراحی شده. نه اینکه نشه باهاش بدن رو زد. ولی کارایی چندانی نداره. اگر هم بخوای باهاش بدن رو کاملا شیو کنی چون مشکله زمان زیاد رو خواهی داشت، حتما تیغه دستگاه داغ میشه و اذیتت خواهد کرد. به هرحال من اصلاح بدن با st25 رو تجربه نکردم. چون موهای بدن رو هیچ وقت به صورت کامل شیو نمی کنم. در حد نیم سانت! دستگاه gb40 بدون شونه موها رو در حد نیم میلیمتر میزنه!

3- تو دفترچه برای اصلاح راحت تر استفاده از فوم رو پیشنهاد کرده. فقط برای اصلاح راحت تر مثلا توی اون 3 هفته اول. ولی دستگاه کاملا چه با فوم چه بدون فوم به صورت کامل اصلاح میکنه و بعد از اصلاح هیچ گونه زبری روی صورتت احساس نمی کنی. البته قلق اصلاح صورتت رو باید یاد بگیری و جهت خواب ریش ها رو توی مناطق مختلف صورت دستت بیاد. چون ریش تراش رو باید خلاف جهت رویش مو و با فشار مناسب روی صورتت حرکت بدی. اون تیغه وسطیه دستگاه هم موهای خابیده رو بلند می کنه و کوتاه می کنه که هیچ مویی از قلم نیفته! من صورتم رو وقتی با تیغ اصلاح میکردم به صورت برعکس جهت رویش ریش تیغ می زدم. (6 تیغ) الان هم با این دستگاه بعد از اصلاح دقیقا همون حس رو دارم. ولی این نکته رو هم باید بگم که به نظرم سرعت رشد ریشم وقتی با ماشین اصلاح می کتم کمی بیشتر شده به طوری که اگر صبح اصلاح کنم، شب روی صورتم کمی احساس زبری می کنم. شاید هم به این خاطر باشه که تیغ ریش رو کمی پایینتر از سطح پوست اصلاح میکنه. (این موضوع با تبلیغاتی که برای فیلیپس می کنن متفاوته. و برای فیلیپس این فقط جنبه تبلیغاتی داره)

4- از دستگاه gb40 هم کاملا راضیم. تیغ های بسیار تیزی داره! ولی شارژ شدنش خیلی طول میکشه، st25 توی تقریبا یک ساعت شارژ میشه و gb40 تقریبا 8 ساعت!!!! من می خواستم اول gb37 رو بخرم. به خاطر ظاهرش. ولی وقتی برای خرید رفتم موجود نداشت و gb40 رو خریدم. فقط طراحی و نوع پایه شارژرشون متفاوته. از نظر عملکرد فرق خاصی ندارن. هر سه دستگاه کاملا ضد آب هستن و قابل شست و شو. توی جعبه st25 و gb40 هم روغن مخصوص و فرچه مخصوص هم برای تمیز کاری موجوده. هر دو دستگاه (و دستگاه های قبلی هم که داشتم باید روغن کاری بشن) البته اینو بگم که چون من موهای بدم رو کوتاه می کنم و از ته نمی زنم در حالت خشک تجربه بهتری داشتم. چون بایه فوت موهای اضافه از دستگاه جدا می شن ولی اگه خیس باشه به دستگاه می چسبن.

اینم بگم که سری 5 براون بدون دستگاه شستشو تقریبا هم قیمت همین دستگاه st25 ه. من پاناسونیک رو بخاطر قدرت موتور بیشتر (چون ریش تقریبا ضخیمی دارم)، ژاپنی بودن، و اینک تجربه فیلیپس و براون رو داشتم و می خواستم پاناسونیک رو هم امتحان کنم، انتخاب کردم. مغازه دارها هم پاناسونیک رو از سری های هم قیمت براون بهتر می دونستن. ولی چون من تصمیمم خریدن مارک پاناسونیک بود، زیاد توی مشخصات براون دقیق نشدم. اگه خواستی بخری خودت هم یه بررسی بکن.

امیدوارم که جوابات رو به صورت کامل داده باشم.
    اگر سوال دیگه ای بود و در حد معلومات من بود با کمال میل در خدمتم.
    یک دنیا ممنونم از جواب خوب و کامل شما

من خودم از مشخصات st25 و lt20 خوشم اومده.
    ولی نیاز به دستگاهی دارم که بشه ته ریش هم گذاشت. با راهنمایی های شما، تصمیم گرفتم که مثل شما، دو تا دستگاه بگیرم.
    فکر می کنید، gb40 که دارید، علاوه بر اصلاح بدن، میتونه خوب و بی دردسر ریش رو بزنه (ته ریش بذارم)؟ با gb40 تا حالا ریشتون رو اصلاح کردید؟ (برای خدمت سربازی، یه همچین دستگاهی میخوام که بتونم ته ریش بذارم. فکر میکنید با gb40 میشه؟)
    پ.ن.
    gb40 کاملاً ضد آبه؟ یعنی ببریمش زیر دوش مشکلی پیش نمیاد؟ چند وقت یک بار باید روغنکاری بشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک دنیا ممنونم از جواب خوب و کامل شما

من خودم از مشخصات st25 و lt20 خوشم اومده.
    ولی نیاز به دستگاهی دارم که بشه ته ریش هم گذاشت. با راهنمایی های شما، تصمیم گرفتم که مثل شما، دو تا دستگاه بگیرم.
    فکر می کنید، gb40 که دارید، علاوه بر اصلاح بدن، میتونه خوب و بی دردسر ریش رو بزنه (ته ریش بذارم)؟ با gb40 تا حالا ریشتون رو اصلاح کردید؟ (برای خدمت سربازی، یه همچین دستگاهی میخوام که بتونم ته ریش بذارم. فکر میکنید با gb40 میشه؟)
    پ.ن.
    gb40 کاملاً ضد آبه؟ یعنی ببریمش زیر دوش مشکلی پیش نمیاد؟ چند وقت یک بار باید روغنکاری بشه؟
    دوست عزیز من حدود دو سالی هست که lt20 دارم و روزدرمیان باهاش اصلاح میکنم . باید بگم که عالیه ،صورتت رو مثل تیغ سفید میکنه و با وجود دو سال کارکرد مثل روز اولش کار میکنه .
    پدرم هم براون سری 5 داره و چند باری با اون هم اصلاح کردم و راضی بودم ولی بنظرم اومد که پاناسونیک صورت رو بیشتر از ته میزنه و سفیدتر میکنه ولی بعلت دور بالاش صداش زیاده و زود هم داغ میکنه برای همین براون برای زیرگردن مناسب تره و کمتر جوش میزنی ولی عیبی که داره اینه که باید اول شارژش کنی و بعد بزنی و نمیتونی مستقیم با برق بزنی که خیلی ایراد بزرگیه

5. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز من حدود دو سالی هست که lt20 دارم و روزدرمیان باهاش اصلاح میکنم . باید بگم که عالیه ،صورتت رو مثل تیغ سفید میکنه و با وجود دو سال کارکرد مثل روز اولش کار میکنه .
    پدرم هم براون سری 5 داره و چند باری با اون هم اصلاح کردم و راضی بودم ولی بنظرم اومد که پاناسونیک صورت رو بیشتر از ته میزنه و سفیدتر میکنه ولی بعلت دور بالاش صداش زیاده و زود هم داغ میکنه برای همین براون برای زیرگردن مناسب تره و کمتر جوش میزنی ولی عیبی که داره اینه که باید اول شارژش کنی و بعد بزنی و نمیتونی مستقیم با برق بزنی که خیلی ایراد بزرگیه
    ممنون از راهنمایی. فقط چون مزیت دو نوع ریش تراش رو فرمودید؛ این قسمت رو متوجه نشدم:
    برای همین براون برای زیرگردن مناسب تره و کمتر جوش میزنی ولی عیبی که داره اینه که باید اول شارژش کنی و بعد بزنی و نمیتونی مستقیم با برق بزنی که خیلی ایراد بزرگیه
    براون نمیتونه مستقیم با برق کار کنه؟ یا Lt20 ؟

دوست گرامی
    شما برای اصلاح بدن و گذاشتن ته ریش (به زودی به خدمت سربازی میرم)، کدوم یکی از این مدل ها رو برتر میدونید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

براون با برق مستقیم نمیتونه بزنه و باید روی پایه مخصوص بزاری شارژ بشه .کلا پاناسونیک رو پیشنهاد میدم

8. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی. فقط چون مزیت دو نوع ریش تراش رو فرمودید؛ این قسمت رو متوجه نشدم:

براون نمیتونه مستقیم با برق کار کنه؟ یا Lt20 ؟

دوست گرامی
    شما برای اصلاح بدن و گذاشتن ته ریش (به زودی به خدمت سربازی میرم)، کدوم یکی از این مدل ها رو برتر میدونید؟

gb40 کاملا ضد آبه!! حتی توی وان!! برادرم er217 داره. دستگاه بسیار بسیار خوبیه ولی فروشنده توصیه اکید می کرد که فقط تیغه هاشو با آب بشورید و خود دستگاه رو زیر دوش استفاده نکنید!!! در مورد روغن کاری هم نگرانی خاصی وجود نداره چون فقط روی تیغه ها و فنرهای زیر تیغه ها باید یک قطره روغن بریزید!!! همین!!! شاید بعد از هر 3 بار استفاده روغن کاری لازم باشه! خیلی هم کار ساده ایه.
    gb40 و st25 همونطور که دوستمون گفتن فقط باید شارژ بشه بعد ازش استفاده کرد. ولی er 217 رو میتونی هم وقتی که به برق وصله استفاده کنی و هم از طریق باطری. lt20 هم هم میتونه با برق کار کنه و هم باطری. و بدیهیه که دستگاهی که مستقیم به برق وصله عاقلانه نیست زیر دوش ازش استفاده بشه. فکر می کنم که نداشتن امکان وصل شدم به برق برای اصلاح به خاطر ضدآب بودن 100% باشه.

در مورد ته ریش هم من فقط یکبار با gb40 اصلاح کردم و راضی بودم. راحت بود و سریع و یکدست! چون اصولا ته ریش نمی ذارم.

فکر کنم اگه دستگاهی مثل کروزر براون بگیری که در واقع 3 دستگاه در یک دستگاه است و ضد آبه و ارزونتر هم هست بیشتر به کارت بیاد. البته من خودم به شخصه معتقدم کلا دستگاههایی که چند دستگاه توی یک دستگاهن عملا کارایی حداکثری رو ندارن. بنا براین خودت باید تصمیم نهایی رو بگیری. دستگاه کروزر رو هم یه بررسی بکن به نظر من.

10. 2 کاربر از ata1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سپاس از راهنمایی هر دو دوست بزرگوار.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان گرامی
    برای خریدن محصولات پاناسونیک (با گارانتی و بی گارانتی) کجا بهتره برم؟
    منوچهری؟
    طرف کوچه برلن؟
    طرف میدون فردوسی؟

پ.ن.
    محصولات با کیفیت پاناسونیک رو، نیاز هست که حتماً گارانتی دار بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان یک ماشین خوب جایگزین موزر معرفی کنید. حداقل اصلاح از 0.5 - 1 میلیمتر به بالا باشه.
    آیا موزرهای موجود در بازار باز هم با کیفیت هستند یا از برندهای دیگه تهیه کنم.

ممنون

14. این کاربر از majid_306 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان

من نیاز به یه ریش تراش دارم که این قابلیت هارو باهم داشته باشه :

- مثل موزر سگ جون و سخت کار باشه و تیغه مسطح داشته باشه ( یعنی از این 3 تیغ ها نباشه چون حساسیت داره پوستم !)
    - بتونه از کمترین حالت (که فک کنم 0.5 میلی باشه) بزنه تا سایر درجه ها
    - هم با باطری کار کنه و هم برق مستقیم (شارژ دهی بیشتر در اولویت)
    - در صورت امکان ضد آب باشه کاملا و قابل شستشو نهایتا
    - تیغ های مرغوب داشته باشه
    ...

در کل میخوام ماشینی باشه که بتونم هر ته ریشی که خواستم بتونم بزارم و بتونم با تنظیم درجات خط ریش مناسب ایجاد کنم و ...
    اگه میشه همه گزینه هارو بگید

خیلی ممنون

16. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •