تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 507 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

همیشه سعی کنیم کاری رو که میدونیم درسته انجام بدیم یعنی کاری رو انجام ندیم که بعدش بخوایم از کسی معذرت خواهی کنیم و شرمنده بشیم...
    ............
    هیچوقت با کسی دوست نشیم که راز بقیه رو واسه شما برملا میکنه چون مطمئن باشید راز شما رو هم واسه بقیه میره فاش میکنه
    ..
    پ.ن: البته این آخری حدیث بود پا منبری یادم مونده بود
    Last edited by CRIS Joon CR7; 27-04-2012 at 10:25.

2. 15 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

وقتی گوشی رو حالت بلندگو قرار می‌دهید حتما به شخصی که آن‌طرف خط هست اطلاع دهید.
    بعضی مواقع خیلی گند کاریها اتفاق می افته

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اکثر گوشی ها این قابلیت رو دارند که رو قسمت های مختلف رمز بشه گذاشت ، اگر نداشته باشند هم میشه با یک برنامه به راحتی اینکار رو کرد ، سعی کنید رو قسمت های شخصی مثل لیست تلفن ، تماس های اخیر و فایل های شخصی ( مثل تصاویر و ... ) همیشه رمز بزارید .

خیلی وقتها افرادی که فکرش رو هم نمیتونید کنید ، ممکنه بهتون خیانت کنند ، از طرفی من که دوست ندارم وقتی گوشیم رو میدم کسی یک تماس بگیره کل لیست تلفن هام تو دستش باشه

اگر بتونید اطلاعات شخصیتون رو Crypt کنید که عالی میشه دیگه تو سیستم دیگه هم نمیتونند بهش دست پیدا کنند .

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

درسته که باز کردن در نوشابه قوطی ای و رانی ... با صدای زیاد لذت خاصی داره اما توصیه میکنم یک دستمال کاغذی رو درش بذارید بعد بازش کنید،مخصوصا جا های شلوغ، به بور شدنش نمی ارزه.

6. 8 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پاکت نامه رو حتما از بالا باز کنید...من امروز اومدم پاکت رو از کنارش پاره کنم و بازش کنم...تو پاکته پول بود همراه پاکت یکم از پول رو هم پاره کردم !

8. 15 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یک تجربه که بیشتر به درد خانوما می خوره شاید به درد اقایونم بخوره!

اوایل بهمن ماه در اوج بی پولی چون کرم دور چشمم داشت تموم میشد رفتم یکی دیگه خریدم . ترسیدم یکهو جنگی چیزی بشه کرم دورچشم من نایاب بشه! الان 8 اردیبهشت هنوز اون کرم من تموم نشده و کرمی که نو خریده بودم بدونه استفاده مونده.

نتیجه اخلاقی : تا یک چیزی که مربوط به زیبایی و مد میشه کاملا تموم نشده یکی دیگه نخرید. (این تجربه در مورد دارو و مواد مصرفی ضروریتون نیست)

10. 12 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها

1-همیشه سعی کنید به آدم های اطرافتون کمک کنید تا جایی که امکانش هست هم از لحاظ انسانی و هم اینکه بالاخره اونا هم یه روزی به دردتون میخورن هیچوقت نگید من کارم لنگ فلانی نمیشه این حرف کاملا اشتباهه اینا رو بر حسب تجربه دارم میگم!

2-هیچوقت از روی ظاهر کسی قضاوت نکنید این حرف خیلی کلیشه ای شده اما تکرار کردنش ضرری نداره خیلی ها از روی ظاهر افراد قضاوت میکنن که واقعا کار درستی نیست.تو محله ما یه مردی بود که چهره بر افروخته ای داشت و همه وقتی ظاهرش رو میدیدن میگفتن شاید آدم بدی باشه اما یه روز یه موتوری پسرش رو زیر گرفت و جانش رو از دست داد اما با کمال تعجب دیدیدم این اقا حتی شکایت هم نکرد و موتورسوار رو بخشید چون میدونست عمدا این کار رو نکرده.این کارش رو من خیلی تاثیر گذاشت!

3-چه بخواهید چه نخواهید اتفاق بد تو زندگیتون میوفته پس بهترین کار اینه که خودتون رو همیشه برای اتفاقات پیش بینی نشده آماده نگه دارید.

4-تو شوخی کردن هیچوقت از الفاظ زشت استفاده نکنید یه جمله ای شنیدم که میگفت پشت این مدل شوخی ها حقیقتی تلخ نهفته واقعا هم حقیقت داره.من بعضی ها رو دیدم که به همدیگه ناسزا میگن بعد میگن شوخیه این جور آدم ها معمولا زیاد رابطه هاشون با همدیگه صمیمی نمیشه!

5-همیشه از واژه تنبلی نفرت داشته باشید تنبلی به عنوان یه گناه بزرگ شناخته میشه و اگه بتونید نفرت خودتون رو از این واژه بیشتر کنید روند زندگیتون بهتر میشه!

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی با کارت خرید میکنید سعی کنید مبلغ خرید را خودتون بزنید که یک بار بجای 30/000 تومان 300/000 نزنه

من چند روز پیش با کارت خرید کردم و اخر خرید اصلا به رسید بانکی نگاه نکردم -بعد از طریق اینترنت حساب چک کردم و دیدم طرف صفر اضافه زده بود -اول رفتم پیشش قبول نکرده مجبور شدم پرینت حساب بگیرم تا قبول کنه !

13. 11 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

@alijigari
    منم الان اومدم همینو بگم که
    ایراد نداره برای تاکید بیشتر منم میگم! واسه این که یکی نشه داستانشو میگم!

من امروز 5 تومن ساندویچ خوردم. قرار شد صاحب مغازه 10 تومن بکشه که 5 تومن بهم برگردونه...
    قبضو داد رفتم نشستم رو صندلی بعد همینطوری نگاه کردم دیدم زده 7 تومن!... منم رفتم مثل بچه خوبا 3 تومن بهش برگردوندم
    بعد دوباره نشستم سر جام... یهو دیدم . Oo! این که 7 تومن نیست! بیچاره حواسش نبوده 70 تومن کشیده بوده!!! بیچاره

اشتباهشم این بود که جای 1 زده بود 7! دقت کرده باشین شماره های ماشین حساب برعکسه کیبرده! احتمالا واسه این اشتباه کرده بوده...

کلا میگم حواستون باشه اونی که داره پول میده شمایید...

15. 6 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همیشه موقع عصبانیت خودتون رو کنترل کنید و سعی کنید به هر نحوی که خاص خودتون هست خونسرد بمونید و اگه طرفتون یکی از آشناهاتون هست باهاش صحبت کنید یا بزارید برا چند ساعت بعد و اگه شرایط زمونه هست دنبال یه راه حل منطقی باشید

17. 9 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •