سلام
بله همینه باید عضلات شکم رو بزرگش کنید تا پیدا بشه
برای کات شدن بقیه عضلات باید وزنه سبک با تعداد بیشتر بزنید
رژیم غذایی هم مهمه برای کاهش چربی.... ادامه بده
سلام
بله همینه باید عضلات شکم رو بزرگش کنید تا پیدا بشه
برای کات شدن بقیه عضلات باید وزنه سبک با تعداد بیشتر بزنید
رژیم غذایی هم مهمه برای کاهش چربی.... ادامه بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سلام
متاسفم که جوابت رو نمی دونم اما شما که جواب من رو می دونی می تونی بگی اون باشگاهی که خیلی خوبه و مخصوص بانوانه و در محدوده سیدخندانه اسمش چیه و شمارش چنده؟من تو همین منطقه شاغل هستم و به شدت دنبال یه باشگاه خوب که بتونم بعد از کارم برم هستم اگه کمکم کنی خیلی خیلی خوشحال میشم![]()
کراتین رو خود بدن تولید میکنه
ورزش کنید بیشتر تولید میکنه
یعنی با هیچ ماده غذایی نمیشه کراتین وارده بدن کرد ؟ من مکمل کراتین میخورم نمیدونم چرا بدنم جوش میزنه! واسه همین مصرف نمیکنم دیگه...
?..................
اول ببین چه مکملهایی میخوای مصرف کنی بعد قیمتو از مکمل فروشها باید بگیری
دوستان برای تابستون برنامه بریزید...
000000000000000
0000 حذف شود
Last edited by MoXa; 05-06-2014 at 20:04. دليل: اشتباهی
گلوتامین مصرف نکنید
هیچ فایده ای براتون نداره ، به جاش پروتئین کافی مصرف کنید گلوتامین کافی به بدنتون میرسونه ، گلوتامین بدرد افراد دچار سوختگی وسیع یا ایدزی هاو .... میخوره برای شما تاثیری نداره
ال کارنتین روزی 500 میلی گرم تا 1 گرم (اونم اگر خیلی حساس هستین یا رژیم خیلی محدود و بدی دارین ) کافی هست ، بیشترش فایده ای نداره (تنها فایده ای که داره کمی کاهش خستگی و سوزش ماهیچه ها بعد از ورزش هست که اونم دوز 2 - 3 گرم نیاز داره و بیشتر هم در افراد تازه کار تاثیر داره)
پروتئین سویا اگر به صورت کنستانتره هست مشکلی نداره(هر چند کیفیت پروتئین لبنیات یا تخم مرغ یا گوشت رو نداره) ولی اگر به صورت non concentrate هست یعنی مثلا پروتئین ایزوله سویا هست روزی 25 گرم( بر مبنای پروتئینش) بیشتر مصرف نکنید بهتر هست ، مشکلاتی رو در بعضی افراد به وجود میاره و ممکنه سطح تسترونتون رو کاهش بده(بستگی داره به اینکه یک نوع از باکتری ها به حد خاصی در سیستم گوارش شما وجود داشته باشن یا خیر)
خیلی ببشخید ولی دوست شما ** شعر میگفتسعی کنید در این موارد به صحبت های دوست و اشنا و مربی و حتی بنده
اعتماد نکنید
یا به دکتر مراجعه کنید یا اگر تحقیقات میکنید خودتون بر اساس رفرنس های معتبر پزشکی و ازمایش ها وتحقیقات انجام شده انجام بدید
بنده خودم دکتر نیستم ولی دستی در زیست شناسی دارم در حد خودم و بر اساس study ها و رفرنس های معتبر نتیجه گیری هام رو میکنم ...
توصیه بنده: ( البته بنده اطلاعی از رژیم غذایی شما و مشخصات شما ندارم به همین دلیل شما رو یک فرد معمولی با یک رژیم معمولی فرض کردم)
1-روزی 5 گرم کراتین (اگر قبلا مصرف نمیکردید روزی حدود 20 گرم میتونید برای 5 روز load کنید ولی من توصیه نمیکنم چون در بعضی افراد ممکنه ایجاد نفخ معده کنه ، کراتین یکی از مورد تحقیق قرار گرفته ترین مکمل ها هست و هیچ گونه ضرری نداره ، هیچ کاری هم با کلیه نداره و فقط یک حالت false posetive در biomarker های اسیب کلیوی ایجاد میکنه یعنی باعث میشه اگه ازمایش ادرار بدید دکتر به اشتباه فکر کنه شما دچار مشکل کلیه هستید مثل اینکه اگه شما داد بزنید مثلا طرف فکر میکنه درد دارید ولی لزوما هر کی داد میکشه که درد نداره !)
2-روزی صفر تا 2 عدد multi complete(بستگی به مشخصات شما و رژیم تمرینی و غذایی شما دارد که اگر شما را فرد معمولی با رژیم معمولی فرض کنیم 1 عدد در روز خوب است)
3-روزی 500 میلی گرم ال کارنتین
4-روزی مجموعا 1 تا 1.5 گرم کلسیم دریافتی از مکمل و غذا (اگر مجموع دریافتی از غذا و مکمل های دیگه کم هست میتونید از مکمل کلسیم استفاده کنید که با توجه به بازار ایران بنده کلترکس رو توصیه میکنم)
5-پروتئین روزانه هم باز بستگی به مشخصات شما و رژیم تمرینی و ... دارد ولی در کل مجموع پروتئین دریافتی روزانه رو برای شما بنده 1.5 تا 2.2 گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز توصیه میکنم و توصیه میکنم به قست بالایی این رنج بیشتر نزدیک باشید(2.2 گرم بر کیلوگرم وزن بدن) و پروتئینتون رو در درجه اول از سورس های لبنی یا در درجه دوم از سفیده تخم مرغ و در درجه سوم از گوشت تامین کنید تا نیاز شما رو به ایمنو اسید های شاخه دار و غیره به طور کامل برطرف کنه و سورس های لبنی باعث میشن به مکمل کلسیم هم نیاز نداشته باشید و شبه ویتامین های خوبی از جمله همین کارنتین و کولین هم دارن .... البته لبنیات کم چرب یا بدون چربی رو توصیه میکنم
6-کالری روزنه و بقیه موراد هم بستگی به مشخصات و هدف شما داره
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)