تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 258 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

داره خودمونی میشه ata3929's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با یاهو دارم
    وقتی با lan به اینترنت وصل میشم یاهو بدون هیچ مشکلی باز میشه و مولتی لاگین هم آنلاین میشه
    ولی وقتی با usb به مودم نت وصل میشم همه برنامه ها مروگر و ... بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی یاهو کار نمیکنه و لاگین نمیشه
    چه به صورت تکی و چه به صورت مولتی لاگین
    کسی میدونه مشکل چی هست؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با یاهو دارم
    وقتی با lan به اینترنت وصل میشم یاهو بدون هیچ مشکلی باز میشه و مولتی لاگین هم آنلاین میشه
    ولی وقتی با usb به مودم نت وصل میشم همه برنامه ها مروگر و ... بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی یاهو کار نمیکنه و لاگین نمیشه
    از دوستان کسی نیست کمک کنه؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آخر ایمیل نوشته شده آیا میخواهید ایمیل شما از این خبر نامه (برای شما اسپم هست) حذف شود , اگر بله, میخواهید حذف شود , روی لینک زیر کلیک کنید در غیر این صورت هیچ کاری لازم نیست انجام دهید. یه متنی شبیه همین معمولا دارن این ایمیل ها.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    من فردی رو در لیست ایمیل یاهو بلاک کردم
    الان میخوام بدونم تو این مدت آیا ایشون ایمیلی برای من ارسال کرده است یا نه؟
    و اینکه اگر ایمیلی ارسال کرده چطوری میتونم این ایمیل های ارسالی توسط فرد بلاک شده رو بخونم
    ممنونم میشم راهنمایی کنید
    علیک سلام.
    نه نمیشه! بلاک کردی دیگه ایمیل نمیاد !
    داخل هر ایمیلی که میرید پایین ایمیل یه همچین نوشته ای زده به قول دوستمون. ولی همه ایمیل ها نمیزارنش. شما اون کلمه رو دیدی روش کلیک کن بعد یا اتومات شما رو حذف میکنه یا ایمیلتون رو بهش میدین بعد گزینه submit یا شبیه به این دکمه ها رو میزنید و از لیست اونها ایمیلتون رو حذف میکنید و بهتون دیگه ایمیل نمیاد.
    ولی قبلا که من هی رو یه ایمیل اینکارو میکردم بازم ایمیل میفرستادن نامردا اگه درست گفته باشم و یادم مونده باشه. شایدم قاطی کردما !

سلام دوستان
    من یه مشکلی با یاهو دارم
    مممممن که نمیدونم!
    حالا مجبوری از usb استفاده کنی؟ خو lan که خوبه. شاید از ویندوز باشه؟ شما رو سیستم دیگه هم تست کن ببین چی میشه. ویندوزتون چی هست ؟ اگه سون یا 8 رو ایکون یاهو مسنجر کلیک و گزینه run as admin... رو بزنید ببینید چی میشه.

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اساتید الان من چطوری بدون وارد کردن شماره ایمیل بسازم تو یاهو که شماره موبایل نخواد فقط..... راهی که به شماره ایران اس ام اس بزنه بلدم منتهی میخام بدون این کار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by amirkalak6; 23-01-2014 at 20:36.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با یاهو دارم
    سلام

اگر مسنجر رو نمیتونید لاگین کنید چک کنید ببینین تیک مربوط به ------ در دو حالت lan و dial up وجود نداشته باشه :

Interney Option >> Connectiion Tab

اگر ایمیل باز نمیشه ممکنه مشکل از ISP باشه

اساتید الان من چطوری بدون وارد کردن شماره ایمیل بسازم تو یاهو که شماره موبایل نخواد فقط..... راهی که به شماره ایران اس ام اس بزنه بلدم منتهی میخام بدون این کار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این پست رو هم مطالعه کنید : >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

اگر مسنجر رو نمیتونید لاگین کنید چک کنید ببینین تیک مربوط به ------ در دو حالت lan و dial up وجود نداشته باشه :

Interney Option >> Connectiion Tab

اگر ایمیل باز نمیشه ممکنه مشکل از ISP باشه
    مشکلی با باز کردن ایمیل ندارم فقط مشکل با مسنجر
    در ضمن متن نوشته شده فیلتر شده و این که اون مسیری که مشخص کردی نتونستم تو مسنجر پیدا منم

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این پست رو هم مطالعه کنید : >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این روش دیگه کار نمیکنه... چون یک بار همه شماره های اون سایتا ساخته شده و یاهو میزنه تکراریه........

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من وقتی میخوام وارد ایمیلم توی یاهو بشم که اولش HTTPS هست صفحه مورد نظر باز نمیشه و این ارور رو میده:
    The connection has timed out

The server at login.maktoob.com is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
    چیکار کنم برای چک کردن ایمیل هام؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •