خواهش میکنم قابل شما رو نداشت![]()
خواهش میکنم قابل شما رو نداشت![]()
مورينيو:"تيمم هيجان زيادي براي رفتن به فينال جام حذفي دارد"
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
ژوزه مورينيو بعد از تمرينات امروز در كنفرانس مطبوعاتي شكرت كرد و درخصوص بازي فردا شب تيمش با سويا و شرايط تيم با خبرنگاران به گفتگو پرداخت
"سالهاست كه رئال مادريد به فينال جام حذفي راه نيافته ولي در اين فصل 1 بازي برايمان مانده تا به فينال راه يابيم .بازي دشواري مقابل سويا خواهيم داشت با اين حال شاگردانم هيجان زيادي تا رسيدن به فينال جام حذفي دارند "
"من انتظار دارم كه جمعيت زيادي به برنابئو خواهند آماد و به تيم كمك خواهند كرد تا به آرزوي خود يعني رسيدن به فينال دست يابيم.تيم هميشه به حمايت هوادارن نياز دارد"
"ما در عرض 1 ماه 9 بازي را انجام داده ايم و برايمان بسيار دشوار بود .اين تيم در سالهاي قبل در اين مرحله حذف شده بود و در ليگ قهرمانان نيز حدود 6 يا 7 سالي است كه رئال در مرحله 1/16 از دور مسابقات كنار رفته بود .اين بازيكنان فقط به بازي كردن در ليگ عادت كرده بودند "
"به اعتقاد من تيم سال بعد بهتر از اين فصل خواهد شد .هدف ما جنگيدن در هر رقابت و تا پايان فصل است .تيم در سلح بالايي بازي ميكند و بايد پيشرفت بيشتري داشته باشيم"
"دوست ندارم كه در مورد آنهايي كه بازي نمي كنند صحبت كنم اما واقعيت اين است كه تيم با په په بهتر كار مي كند ، بهتر دفاع مي كند ، توپ بعتر به حركت در مي آيد و در حملات خطرناك تر مي شويم . درست است كه او يك مدافع وسط است اما نبودش خيلي گران تمام مي شود . هر چند كه بايد بگويم از بازيكناني كه در خط دفاع هستند رضايت دارم "
"من قبول دارم كه در چند بازي اخير كم گل زده ايم اما اين كاملا طبيعي است ما در مقابل تيمهايي قرار مي گيريم كه هفته اي يك بازي انجام مي دهند و براي رويارويي با ما در آمادگي كامل به سر ميبردند و انگيزه زيادي هم دارند"
"رونالدو بازيكن مهم و ضروري براي ماست و همچنان سعي مي كند كه بهترين بازي خود را در تيم انجام دهد .رونالدو فصل بسيار فوق العاده اي را داشته است ولي نميدانم يكشنبه يا هفته بعد گل ميزند يا خير"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روسل: فاصله 7امتیازی چيزي را ثابت نمي كند
رئیس باشگاه بارسلونا در جلسه ای با روسا و مدیران فوتبال پایه ای این باشگاه شرکت کرد.
سایت گل- ساندرو روسل، با وجود فاصله 7 امتیازی بارسا در صدر جدول با رئال مادرید، به حریف مادریدی اعتماد ندارد.
رئیس باشگاه بارسا در این رابطه گفت: «این فاصله 7 امتیازی، هیچ معنا و مفهومی ندارد و گویای هیچ چیزی نیست.»
او بعدازظهر روز دوشنبه در جلسه ای با مدیران و دستیاران فوتبال پایه ای بارسلونا که گواردیولا و سوبی سارتا نیز حضور داشتند شرکت کرد. با ورود روسل به لاماسیا، خبرنگاری از او پرسید: «واقعا این هفت امتیاز هیچ چیز نیست؟» رئیس باشگاه بارسلونا، با لبخند و بدون آنکه مقابل دوربین خبری متوقف شود گفت: «هیچی، هیچی، این 7 امتیاز گویای هیچ چیز نیست.»
2011/2/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پپ گوارديولا: اگر مي خواهيم به قهرماني برسيم، نبايد شكست بخوريم
سرمربي آبي و اناري ها معتقد است رقابت قهرماني را نبايد پايان يافته دانست.
سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا، از بازيكنان خواست به فكر يك جشن زودهنگام براي قهرماني در لاليگا نباشند و معتقد است رئالي ها تا پايان فصل در بازي هاي زيادي به پيروزي خواهند رسيد.
او در گفتگو با نشريه آس گفت: "ما بايد به دنبال پيروزي در هر بازي باشيم و بايد روي بازي هاي خودمان تمركز كنيم. اگر در يك بازي شكست بخوريم، آنها به رقابت برمي گردند. هنوز هفته هاي زيادي باقي است و اگر مي خواهيم به قهرماني برسيم، نبايد شكست بخوريم.
اگر شكست بخوريم، بايد تنها خودمان را سرزنش كنيم."
سرمربي آبي و اناري ها پيش از اين اعلام كرده بود رئال با آدبايور يا بدون او يك تهديد دائمي است اما شكست اين هفته رئال مقابل اوساسونا اختلاف دو تيم در صدر جدول را به 7 امتياز افزايش داد. با اين وجود گوارديولا معتقد است رقابت قهرماني را نبايد پايان يافته دانست.
"رئال را نبايد از رقابت قهرماني خارج كرد. مورينيو مي تواند انگيزه بازيكنانش را برگرداند."
ژاوي: نهايت آرزوي فابرگاس بازي براي بارساست
فابرگاس در سال 2003 از نوكمپ راهي لندن شد و با پيشرفت در اين تيم، به كاپيتان توپچي ها تبديل شد اما هرگز پنهان نكرد كه دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بازگردد.
سايت گل- ژاوي، هافبك تيم بارسلونا، اعلام كرد سسك فابرگاس، كاپيتان آرسنال سرانجام به بارسلونا خواهد پيوست زيرا نهايت آرزوي او بازي براي اين باشگاه است.
فابرگاس در سال 2003 از نوكمپ راهي لندن شد و با پيشرفت در اين تيم، به كاپيتان توپچي ها تبديل شد اما هرگز پنهان نكرد كه دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بازگردد.
ژاوي كه در تيم ملي اسپانيا با فابرگاس هم بازي است در مورد بازي در كنار او در تيم بارسلونا گفت: "بزرگترين آرزوي او بازگشت به بارساست. او خيلي سريع در اين باشگاه جا مي افتد زيرا اينجا رشد كرده است. نهايت آروزي او بازگشت به بارساست اما اول بايد آرسنال و بارسا به توافق برسند. او اينجا رشد كرده و ژنتيكي بارسايي است اما آمدن او دست ما نيست."
ژاوي همچنين در مورد اينكه فابرگاس روزي جانشين او در خط مياني بارسلونا شود، گفت: "بستگي دارد او چه زماني بيايد و من چند ساله باشم. ما مي توانيم مانند تيم ملي در كنار هم به خوبي بازي كنيم.
من هميشه گفته ام كه بازي من به بازيكناني كه در كنارم بازي مي كنند، بستگي دارد و در حال حاضر بازيكناني در كنار من هستند كه به خوبي با سبك بازي من آشنايي دارند."
ويكتور والدس: رقابت قهرماني هنوز تمام نشده است
دروازبان آبي و اناري ها در مصاحبه با نشريه ماركا گفت بايد مراقب تيم ژوزه مورينيو باشند و رئال را يك تهديد جدي براي قهرماني بارسا در لاليگا دانست.
سايت گل- ويكتور والدس، دروازه بان بارسلونا اعلام كرد علي رغم شكست 1-0 رئال مقابل اوساسونا، رقابت قهرماني لاليگا هنوز به پايان نرسيده است.
دروازبان آبي و اناري ها در مصاحبه با نشريه ماركا گفت بايد مراقب تيم ژوزه مورينيو باشند و رئال را يك تهديد جدي براي قهرماني بارسا در لاليگا دانست.
"مشكل رئال ربطي به بارسا ندارد. ما بازي خودمان را انجام مي دهيم و آنها بازي خودشان را. ما مي خواهيم به سيستم بازي خودمان وفادار باشيم.
با اين وجود ليگ هنوز به پايان نرسيده است زيرا همه تيم هاي اسپانيايي بسيار مبارزه جو هستند، همان طور كه اوساسونا مقابل رئال نشان داد.
باشگاه هاي لاليگا بازي هاي بسيار خوبي انجام مي دهند و هر تيمي ممكن است شكست بخورد."
او همچنين در مورد احتمال پيوستن سسك فابرگاس به بارسا گفت: "من رابطه بسيار خوبي با او دارم و دوست دارم او به نوكمپ بيايد اما تصميم گيري در اين مورد برعهده ديگران است."
به این میگن منطق فوتبال از زبان یه کهنه کاريوهان كرويف: بازيكنان بارسا نبايد از رئال غافل شوند
اسطوره باشگاه بارسلونا به بازيكنان و مربيان اين تيم هشدار داد ايجاد اختلاف 7 امتيازي در صدر جدول، كهشكاني را خارج از كورس قهرماني ندانند
سايت گل- يوهان كرويف، اسطوره باشگاه بارسلونا، به بازيكنان و مربيان اين تيم هشدار داد علي رغم شكست رئال مقابل اوساسونا و ايجاد اختلاف 7 امتيازي در صدر جدول، كهشكاني را خارج از كورس قهرماني ندانند.
او در گفتگو با نشريه ال پريوديكو د كاتالونيا اعلام كرد علي رغم فاصله زياد دو تيم، آبي و اناري ها نبايد از رقيب هميشگي شان غافل باشند.
"سرنوشت ليگ هنوز مشخص نيست. هفت امتياز و همين طور تفاضل گل ما اختلاف زيادي بين دو تيم ايجاد كرده است زيرا تيم بارسا به هيچ وجه تسليم نمي شود اما ما نبايد از رئال غافل شويم."
او همچنين در مورد روند شگفت انگيز تيم بارسا و 15 پيروزي پياپي اين تيم در لاليگا گفت: "تا چه زماني مي توانيم اين روند را ادامه بدهيم؟ بستگي به رئال دارد. اگر آنها همچنان در نزديكي بارسا حضور داشته باشند، بارسايي ها مي توانند به اين روند تا زماني كه رسما قهرمان شوند، ادامه دهند."
مرسي كه هستي كرايوف بزرگ
جمله قرمز شده فلسفه در فوتباله
هر چيزي با ضدش تعريف ميشه
بارسا بدون رئال معني نداره
قهرماني بدون رقيب يعني بردن يه ماراتن يك نفره
The Front: Sport
01.02.2011
February 1, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Front: El Mundo Deportivo
01.02.2011
حالا کسی هست بفهمه این کاریکاتور داره چی میگه ؟
Cartoon of the Day: Sport
The Front: El Mundo Deportivo
Copa del Rey
February 2, 2011 7 PM GMT
Almeria vs Barcelona
Jan 26, 2011
Barcelona 5 - Almeria 0
Copa del Rey
February 2, 2011 9 PM GMT
Real Madrid vs Sevilla
Jan 26, 2011
Sevilla 0 - Real Madrid 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFebruary 02, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
02.02.2011
February 2, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)