لول 10 بشه 400 تا ip میده
لول 10 بشه 400 تا ip میده
ای بابا این هفته ام که همرو دارم که ...
جالبه بجز nunu همرو با rp خریدم
راستی!!!! امیر!!! ez رو تا آخر این هفته با 6300 تا بخر اسکین frosted ezreal 260 تا rp شده
منم اون موقعی که اف خورده بود خریده بودم
خوبه دیگه اونور راحت همه رو میشه با rp خرید دیگه ولی اینجا![]()
خوبه دیگه اونور راحت همه رو میشه با rp خرید دیگه ولی اینجا
ولی اینجا نداره , شما پول داشته باش از اینجا هم میشه خرید .
من الان کلی از چمپ هامو با Rp گرفتم ایرانم هستم
WOW عجب اپدیتی مثل اینکه اومده . خیلی چیزا رو عوض کرده . تغییرات و گلد و جانگل معلوم نیست چی بشه . ایا خوب میشه یا بد . حیف کلا بازی رو پاک کردم .
منم منظورم همین بود . گرونیش توی ایران رو میگم . کسایی که اونورن دیگه خیلی نسبت به ما اروزن تر میگیرن اینجور چیزا رو . واسه ما 100 هزارتومن پوله اما اونور که نه دیگه . البته من با چندتا از همین خارجی عا توی بازی سر اسکین صحبت میکردیم تازه اونا میگفتن واسه یه بازی حیفه پول خرج کنی .
اره این پچ کینگ کنگ رسید ....... مطمئن حجم بالایی داره فقط مشخص نکردن کی اپدیپ اجرا میشه
احتمالش هست امشب بزارن؟
یه نامه برای ساپورت بفرست بعد بهت میگه یه نقاشیی ؛ art work ی چیزی بفرست تا بهت بدیم RP بدیمدوستان از چه راحی میتونم 87 تا RP به دست بیارم؟!(اگه بخوام بخرم قیمتش چطوره؟)البته احتمالش 50% ه
توی اکانت فرومت لاگ این شو بعد برو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا اگه لول اپ شده باشه اکانته می تونی جایزتو Redeem کنیمن یه نفرو دعوت کردم لول 5ه الآن.ولی چیزی بهم نرسیده!
یک سری سایت هست براشون بعضی کارهارو انجام میدی بعد بهت پوینت میده بعد میتونی از همون سایت درخواست بدی که اقا با این پویینتای من RP card برام بخریدسلام من تو این سایت جدیدم ، می خواستم بدونم که آیا شما راهی برای به دست آوردن RP مجانی بلدید؟؟![]()
متاسفانه سایتارو یادم رفته اسماشونو
من خوندم 11 دسامبر که می شه سه شنبه هفته ی دیگه ولی چون پچ نوت هارو دادن شاید جمعه بیادشاحتمالش هست امشب بزارن؟
سلام روز بخیر ماله شما هم قسمته Play نمیاد بالا Eu West ?![]()
Early December Patch 05/12/2012سلام روز بخیر ماله شما هم قسمته Play نمیاد بالا Eu West ?![]()
آره نوشته GMT - Servers are now offline for maintenance یعنی دارن آپدیت میکنن ! بعد نوشته 6 ساعت طول میکشه ! الان 3 ساعتش گزشته
این همون پچ گندهست ! The new HUD and all new items comes in this patch همه آیتما عوض شدن اینابعد نوشته که قیافه شاپم عوض شده و سریع تر می تونین بین گزینه ها حرکت کنین ! (damage o defend مثلا !
) بعد نوشته لول اسکیل ها هم قیافش عوض شده و شبیه dota 2 شده که نمی دونم چه شکلیه ! ولی میگن زیاد جالب نشده
ward گیری هم میگن خیلی آسون شده
همون که میری بیس پر میشه !
حجمشم توشتن حدود 450 مگ هست
Last edited by cpt.sepehr; 05-12-2012 at 20:00.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)