بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .
حسین جون به نظرم بحث خیلی خوبی را شروع کردی و اگه ادامه بدی خیلی خوب میشه و کمک شایانی به ارتقا سطح فیفا باز ها میکنه.من دیگه درمورد خصوصیات تیم بارسا صحبت نمیکنم فکر کنم همه شما درباره ی خصوصیاتش علامه دهر باشید.در ضمن اگر اشتباه کردم کسی از من انتقاد کرد ناراحت نمیشم.
اگه دقت کنید زمانی که با مسی توی عمق از گوشه راست ضد حمله میکنید تا مسی تقریبا توی این کادر قرمز هست ویا کمی نزدیک و موازی با اون حرکت میکنه که بعضی مواقع با پاس تو عمق به ویا میشه اون رو تک به تک کرد.بعد از کادر نیز به درون محوطه میره برای سانتر آماده بشه.مشکی ها دفاع حریف اند.

من یه نکته رو برای بارسایی ها میگم.
زمانی که مقابل رئال بازی میکنید شاید یکی از مواردی که شما رو در طول حمله اذیت بکند دفاع چپ رئال راموس باشد که با قدرت بدنی زیاد خود مجال به پدرو یا هر بازیکن دیگری رو نده.
اما من یه راه حل ساده برای جا گذاشتن این مدافع میگم.زمانی که نزدیک راموس شدید یعنی وقتی خواست توپتونو بگیره بازدن دکمه right stick هم جهت حرکتتون(شک راست) میتونید توپ راجلو انداخته و فرار کنید.البته احتمال خطا هم روی شما زیاد هست.من تا حالا چندین دفعه جلوی رئال یا هر تیم دیگری همینطور کارت قرمز گرفتم.
اینم دو کلیپ:
این کلیپ دریبل هست 1.2مگ:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کلیپ مسی و ویا هست 2.74 مگ:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید