تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 246 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
    یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
    یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .
    با سلام.
    من تا به حال با تیم چلسی زیاد بازی کردم و شناخت نسبی نسبت به بازیکناش دارم.
    البته بگم که سبک بازی و سیستم خیلی مهمه تو شناخت حرکات بازیکنها و بازی سازی با اونها.
    من با سیستم 2 - 4 - 4 بازی میکنم و علاقه وافری به بازی کند (پاسکاری زیاد) و باحوصله دارم و غیر از این رو نمی پسندم.
    حسین جان همچین حالتی هم برا من تو این سیستم تو چلسی وجود داره
    چون من بازی رو از دفاع شروع میکنم ( در اکثر اوقات) وقتی توپ رو به اشلی کول میدم به طور اتومات بال چپم که مالودا هستش شروع به فرار میکنه درست مثل حرکتی که بهش اشاره کردی.
    اما همچین حرکتی خیلی کم در سمت راست تیم چلسی با سیستم من رخ میده.
    سمت راست تیم چلسی (با سیستم من) ایوانویچ قرار داره که در اکثر مواقع وقتی میخوام با اون کار رو شروع کنم و بازی سازی کنم بال راستم که اسین هستش به ندرت پیش میاد که مثل مالودا میل به نفوذ داشته باشه.
    و یا مثلا تو خط حمله که دو مهاجم دارم (دوگبا و آنلکا) اگه به هر کدوم پاس بدم اون یکی سریعا خودش رو در موقعیت گل قرار میده در صورتی که به جرات میتونم بگم که تا 90% مواقع تو آفساید نمیرن .
    بنابراین من بیشتر با دونستن حرکات بازیکنا(م) در موقعیتهای مختلف و حدس زدن اون میتونم موقعیت سازی کنم.

اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
    ای نامرد , میخوای سبک بازی بچه ها رو اینجا یاد بگیری و جلوشون تو بازی در بیای
    سپاسگذارم.

2. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

من یه مشکلی برام پیش اومده . تو منیج مود یکو نیم ستاره دارم . با اینکه همه بازیارو میبرم بازم بعضی وقتا ستاره ازم کم میکنه.چرا؟
    اصلا سیستم این منیج مودش چجوریه ؟
    سلام،
    يكي از دلايلي كه باعث اين مساله (اضافه نشدن به reputation با وجود بردن بازي) مي شه اينه كه بازي ها منظم و با يه ترتيب مشخص انجام نمي شه؛
    مثلا شما بازيتونو مي برين، ولي رتبه تون تو جدول بهتر نمي شه كه هيچ، پايين تر مي آد. چون تيماي رقيبتون با يه بازي بيشتر، تو جدول مي آن بالاي شما...
    يا اينكه شما تو كاپ بازيتونو مي برين، از اون طرف تيم رقيبتون تو ليگ بازيشو مي بره و رتبه ي شما تو جدول پايين مي آد...
    نمي دونم تونستم منظورمو برسونم يا نه.

4. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من این بازیو نصب کردم ولی اصلا ران نمیشه
    باید چیکارش کنم؟!

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
    یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
    یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .
    سلام،
    اول از همه بگم از اين كه بحث فني هم تو اين تاپيك مي شه خوشحالم؛
    در مورد اين چيزايي كه شما گفتين (مخصوصا سوال اولتون كه بيشتر راجع به شروع حمله و استراتژي هجومي تيمه)، من فكر كنم مسايل زيادي توش دخيل هستن:
    اول از همه تيم تحت كنترل يوزره كه در واقع ابزار اصليه؛ بعدشم نگرش گيمر به بازيه؛ بعد از اون هم مهارتش تو بازيه كه تاثير مي زاره...
    حالا با در نظر گرفتن اينا، من تجربه ي خودمو مي گم.
    تيمي كه من باهاش بازي مي كنم مارسي فرانسه س؛ البته تو منجر مود يه سري ترانسفر هم طبيعتا انجام دادم كه بازيكنايي مثل مكسس، گالاس، فلاميني، پدرتي، ماووبا، بن عرفا، كاكوتا، هلب، كرسپو، و ... باهاشون بازي كردم كه بعدا اگه شد راجع به خصوصياتشون هم مي نويسم.
    سيستم پايه: 1-3-2-4 (gk rb cb cb lb dm cm cam rw lw st)
    سبك بازي مورد علاقه من هم possession football كه تمركزش رو مالكيت توپه. اساس بازي رو پاس هاي كوتاه و روي زمينه (از پاس بلند نسبتا كم استفاده مي كنم، معمولا واسه عوض كردن بازي از يه سمت به يه سمت ديگه)؛ بازيسازي از عقب زمين شروع مي شه؛ حمله با 7 يا 8 نفر (منهاي دروازه بان و دو تا دفاع وسط) و دفاع با 7 نفر (4 تا عنصر هجومي يعني cam rw lw st معمولا نهايتا تا نيمه ي زمين عقب ميان)؛ ...
    تيم ايده آل واسه اين formation بايد تك تك پست هاش همچين خصوصياتي داشته باشن:
    دروازه بان شيش دانگ؛ تو هوا قوي، رفلكس عالي، تك به تك گير، شوت گير، ... دو تا cb بايد خوب تكل بزنن، خوب توپ قطع كنن، هد خوب بزنن، سرعت خوبي داشته باشن؛ (ترجيحا rcb راست پا و lcb هم چپ پا باشه). دو تا دفاع كنار نقششون مهمه چون دايما تو كانال خودشون بايد برن و بيان؛ خوب هم سانتر كنن. dm بايد غول باشه (منظورم اينه كه صخره باشه، هد اولو بزنه، تكل ها رو ببره، توپ ها رو قطع كنه؛) cm بايد هم تكل زن خوبي باشه، هم اينكه پا به توپش خوب باشه؛ cam بايد آس باشه؛ يعني اينكه نقشش خيلي مهمه. بايد playmaker باشه، بتونه فضا ها رو ببينه، توپو تو بهترين جا واسه مهاجم و دو تا بال بفرسته؛ ريتم بازي رو اون تنظيم كنه؛ (خواست به بازي سرعت بده يا اينكه آرومش كنه...) دو تا وينگر هم بايد اول از همه دريبلر خوبي باشن؛ سرعت خوبي داشته باشن، خوب بتونن سانتر كنن، finishing شون هم خوب باشه كه چه بهتر؛ دو پا هم اگه باشن عاليه. مهاجم نوك هم بايد تموم كننده باشه، تك موقعيت ها رو بزنه، قد و هيكلش 180 به بالا و سرعت و acceleration خوب...
    جواب سوال اولتون اينه كه من خودم دوست دارم build up play داشته باشم؛ تو بيشتر دقايق بازي رو از عقب شروع كنم بيارم بالا، ولي بعضي وقتا هم سعي مي كنم بيشتر vertical بازي كنم و نهايتا با چن تا توپ برسم به يك سوم يا باكس حريف؛ اونم وقتيه كه گل عقبم يا اينكه وقت زيادي از بازي نمونده...
    حالا راجع به خصوصيت بازيكنا وسوال دومتون خلاصه مي تونم بگم كه دروازه بان من، استيو مانداندا، دروازه بان خيلي خوبيه؛ واكنش هاش عاليه، تو هوا خوبه، تك به تك گيره، شوت هم خوب مي گيره... تو دفاع وسط هام هاينتزه، مكسس و ويليام گالاس همشون دفاع هاي خوبين كه تقريبا خصوصياتشون يه شكله: خوب تكل مي زنن، خوب توپ گيرن؛ منظورم sliding tackle و standing tackle هست؛ گالاس و مكسس هدشون قوي تره به خاطر قد بلند ترشون، ولي هاينتزه پا به توپ تره، به خاطر اينكه دفاع چپ هم مي تونه بازي كنه... نقطه ضعف 3 تا شون هم سرعت نسبتا پايينشونه. ژينياك، مهاجم نوكم خيلي خوبه؛ توپ آخر و عالي مي زنه، شوتاش خوبن، تو هوا قويه، قدرت بدنيش بالاس، و سرعت نسبتا خوبي داره؛ البته پاس هاش دقت زيادي ندارن... متيو ولبوئنا (بازيكن محبوب منه ) كه اونم هم مي تونه وينگر باشه (دو طرف) و هم اينكه پشت مهاجم بازي كنه؛ دريبلينگ قوي، سرعت عالي، استامينا ي بالا، ديد عالي، پاس، شوت، هر چي بخواين داره. البته بزرگترين نقطه ضعف (به غير از اينكه ميني فيس نداره) فيزيكشه؛ با قد 1.67 و وزن 58 ديگه چي ميشه گفت...
    بخوام خلاصه بگم، با اون formation بالا و اون ويژگي هاي مورد نظر هر پست، اگه من بخوام به بازيكنام نمره بدم (از 1 افتضاح تا 10 عالي)، اين ميشه:
    gk: mandanda 8.5
    rb: azpilicueta 7.5
    lb: heinze 7
    cb: mexes 7.5
    cb: gallas 7.5
    dm: mavuba 7
    cm: flamini 8
    cam: lucho 8
    rw: valbuena 8.5
    lw: ben arfa 8.5
    st: gignac 8
    ببخشيد كه زياد شد...

7. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حسین جون به نظرم بحث خیلی خوبی را شروع کردی و اگه ادامه بدی خیلی خوب میشه و کمک شایانی به ارتقا سطح فیفا باز ها میکنه.من دیگه درمورد خصوصیات تیم بارسا صحبت نمیکنم فکر کنم همه شما درباره ی خصوصیاتش علامه دهر باشید.در ضمن اگر اشتباه کردم کسی از من انتقاد کرد ناراحت نمیشم.
    اگه دقت کنید زمانی که با مسی توی عمق از گوشه راست ضد حمله میکنید تا مسی تقریبا توی این کادر قرمز هست ویا کمی نزدیک و موازی با اون حرکت میکنه که بعضی مواقع با پاس تو عمق به ویا میشه اون رو تک به تک کرد.بعد از کادر نیز به درون محوطه میره برای سانتر آماده بشه.مشکی ها دفاع حریف اند.

محتوای مخفی: نکته 
    من یه نکته رو برای بارسایی ها میگم.
    زمانی که مقابل رئال بازی میکنید شاید یکی از مواردی که شما رو در طول حمله اذیت بکند دفاع چپ رئال راموس باشد که با قدرت بدنی زیاد خود مجال به پدرو یا هر بازیکن دیگری رو نده.
    اما من یه راه حل ساده برای جا گذاشتن این مدافع میگم.زمانی که نزدیک راموس شدید یعنی وقتی خواست توپتونو بگیره بازدن دکمه right stick هم جهت حرکتتون(شک راست) میتونید توپ راجلو انداخته و فرار کنید.البته احتمال خطا هم روی شما زیاد هست.من تا حالا چندین دفعه جلوی رئال یا هر تیم دیگری همینطور کارت قرمز گرفتم.

اینم دو کلیپ:
    این کلیپ دریبل هست 1.2مگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کلیپ مسی و ویا هست 2.74 مگ:
    کد:
    Last edited by MJ assassins creed; 04-03-2011 at 08:33.

9. 3 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من یه مشکلی برام پیش اومده . تو منیج مود یکو نیم ستاره دارم . با اینکه همه بازیارو میبرم بازم بعضی وقتا ستاره ازم کم میکنه.چرا؟
    اصلا سیستم این منیج مودش چجوریه ؟
    کم شدن ستاره هم علت های خاصی رو داره.علاوه بر اون چیزی که دوستمون گفت یه علتش دیگه اش اینه که اگه بازیکن زیادی از تیمت مصدوم بشن این اتفاق می افته.یعنی برای من این اتفاق افتاد یا اینکه بازی های حساس و بزرگ را با نتیجه افتضاح ببازی.

11. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تو هنگام کرنرها چطوری میشه دروازه بانمون را بیاریم جلو برای گل زنی؟
    یه بار خودش برام اینکارو کرد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو هنگام کرنرها چطوری میشه دروازه بانمون را بیاریم جلو برای گل زنی؟
    یه بار خودش برام اینکارو کرد
    اولا باید تیمت عقب باشه در ثانی باید دقایق بعد از 86 بازی باشه یعنی دو سه دقیقه مونده به پایان بازی... البته توی نسخه کنسولی که Be a Goalkeeper داره می تونی توی هر کرنری که خواستی با زدن کلید RT بیای جلو

14. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

یه گل زدم به نظر خودم خیلی قشنگه و کلی حال کردم
    یه سری بهش بزنین
    نظر شما عزیزان چیه ؟
    2 مگ

کد:

16. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این کلیپ دریبل هست 1.2مگ:
    کد:
    این کلیپ مسی و ویا هست 2.74 مگ:
    کد:
    سلام.
    آقا این دریبل رو با همون روش که تو اسپویلر گفتی زدی؟
    من امتحان کردم نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •