تو دوره آب بندی بهتره رو دور موتور 3000 دنده را عوض کنید که زیاد به موتور فشار نیاد.
البته بعد از آببندی هم رو 3000 عوض کردن مصرف بنزینتونو نسبت به 4000 کلی کم میکنه.
تو دوره آب بندی بهتره رو دور موتور 3000 دنده را عوض کنید که زیاد به موتور فشار نیاد.
البته بعد از آببندی هم رو 3000 عوض کردن مصرف بنزینتونو نسبت به 4000 کلی کم میکنه.
سلام ذوستا من یه لیست قطعات ایساکو گرفتم هم برای سمند lx هم l90 هر چی قطعه مصرفی و غیر مصرفی شامل موتوری بدنه تزئینات جلو بندی و تعلیق ... اینها هممه L90 کلا توی 1 صفحه تا 3 صفحه بود اما سمند از ریز درشت داشت هر کدوم هم 10-15 صفحه!! گرچه مد نظر من خزید ef7 بود نه ال ایکس عادی. یعنی واقعا این قطعات نیست؟
من که سوالتونو متوجه نشدم! کدوم قطعات نیست؟
ميشه راجب قيمت يه ال 90 مدل 88 بهم بگيد قيمتش چنده !
سوالتونو اینجا مطرح کنید دوستان جواب میدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا مثلا میل غربالک فلان یا بوش هزار خاری نمیدونم چند خاری فلان جا یا بلبرینگ .این ها همه برای سمند یه لیست بلند بالایی از قطعات خودرو رو خود ایساکو موجود داشت برای فروش عمده بین قطعات و یدکی فروشی ها اما تعدادشون برای l90 خیلی کم بود.
Last edited by becareful; 02-12-2011 at 00:53.
دوستان من امروز ماشینمو تحویل گرفتم.
داخل داشبورد یسری کاغذ مربوط به مدل موتور ماشین و تیپ ماشین بود. یه برگه دیگه بود که درمورد کنترل نهایی بود که سه تا ایراد از ماشین گرفته بودن که مربوط به خراشیدگی سپر عقب و رنگ درب راننده و ... بود.
میخواستم ببینم واسه چی بوده؟
ممنون
آرمان تو دیگه خیلی حساسی!!کلا مثلا میل غربالک فلان یا بوش هزار خاری نمیدونم چند خاری فلان جا یا بلبرینگ .این ها همه برای سمند یه لیست بلند بالایی از قطعات خودرو رو خود ایساکو موجود داشت برای فروش عمد بین قطعات و یدکی فروشی ها اما تعدادشون برای l90 خیلی کم بود.
خیلی ایردات نقطه ای می گیری!! به نظر من برو ماشین را بگیر حالا یا EF7 یا تندر
ولی EF7 اداره ما گیربکس صدا میده!! نو نو هم هست و 4000 تا کار نکرده
کلی دنبال آشنا گشتیم که یک گیربکس دیگه براش بگیریم و هنوز خبری نشده!!
فعلا گوشه پارکینگ اداره افتاده
قضیه یکم مشکوکه!!دوستان من امروز ماشینمو تحویل گرفتم.
داخل داشبورد یسری کاغذ مربوط به مدل موتور ماشین و تیپ ماشین بود. یه برگه دیگه بود که درمورد کنترل نهایی بود که سه تا ایراد از ماشین گرفته بودن که مربوط به خراشیدگی سپر عقب و رنگ درب راننده و ... بود.
میخواستم ببینم واسه چی بوده؟
شما ماشین را به یک کارشناس رنگ نشون بده
قضیه یکم مشکوکه!!
شما ماشین را به یک کارشناس رنگ نشون بده
اگه مشکوک بود که داخل ماشین نمیذاشتن من بفهمم که.
به نظر خودم اینو گذاشتن که بگن مثلا ما تو خط تولید نظارت سف و سختی داریم.
![]()
حالا استیو جابز عزیز نشون دادنش به یه ادم متخصص ضرر نداره که..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)