دوستان من این بازی رو بازی نکردم. فقط می خواستم بدونم این بازی شخصیتِ محبوبم یعنی "کابال" رو داره؟
دوستان من این بازی رو بازی نکردم. فقط می خواستم بدونم این بازی شخصیتِ محبوبم یعنی "کابال" رو داره؟
سلام دوستان
از شخصیتهای این سری موتال ومبت عکس دارید؟ ممنون میشم تو همین تاپیک بزارید
بله یکی از چپترای داستان هم متعلق به کابال هستش در مورد چگونگی بوجود آمدنش و ...
کابال هم هست![]()
سوال من اینه که این بازی چقدر شبیه Mortal Kombat Ultimate 3 سگا هست ؟
از نظر کارایی که در حین بازی میشد کرد و در آخر بازی !
مثلا اونجا با Kong Lao وقتی XA XA CCZ میزدی 7 ضربه پشت سر هم به حریف میزد ! اینجا هم دقیقا به همون شکل 7 ضربه میزنه یا نه ؟ اصلا کارایی که اونجا میشد کرد رو اینجا هم میشه یا شکلش عوش شده ؟
یا مثلا در قسمت Finish Him هر شخصیت تبدیل به یک حیوان میشد که بهش میگفتن Animalty یا هر کدوم یک فنی داشتن که اینقدر پشت سر هم ضربه به حریف میزدن که استخوان هاش میریخت بیرون !
این بازی بسیار شبیه کومبات های دوران سگا هست.
لوکیشن های تمامی سری های م.رتال کومبات بعلاوه چندین لوکیشن جدید با گرافیک بسیار زیبا وجود داره
تمامی فنون سری قدیم این بازی داخلش هست بعلاوه یک سری موارد جدید
7 ضرب هم وجود داره
زدن فنون تا حدودی آسونتر شده (خیلی نه اما برای من که خدایان کومبات سگا بودم آسونتر به نظر میاد)
بخش حیوون شدن رو من ندیدم اما تبدیل به نوزاد شدن رو داره
فاتالیتی های این بازی خیلی جذابتر و بخاطر گرافیک بالا فوق العاده خشن و در بعضی مواقع چندش آور هم هست.
در کل برای من که تا قبل از این بازی کومبات سگا رو هنوزم بازی میکردم کاملا راضی کننده بود.
آنچنان گرافیک بالایی هم نداره اون گرافیکی که مرتال کامبت تو سگا داشت واقعا در حد معجزه بود به نظر من گرافیک کامبت 3 از لحاظ هنری از این بالاتر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ _-
من به اندازه کافی امتیاز ندارم که krypt رو همشو بخرم
فتالیتی های اسموک کدومشونه؟
ویرایش : پیدا کردم
صفحه اول :
صفحه دوم :
Last edited by Mohammad Yek110; 13-07-2013 at 19:32.
آره درسته
بعد از ظهری 2-3 تا کلیپ یوتیوب دیدم از این بازی
صدای این یارو که میگه فینیش هیم مثل سگا نیست اصلا . تو سگا خیلی گیرا تر و خشن تر و جالب تر بود
آهنگ های سگا هم بهتر از این بود
مخصوصا اون آهنگی که میخواستی یک نفره بازی کنی در حین انتخاب یکی از اون 4 ستون بود
کسی لینک دانلود آهنگ های نسخه اولتیمیت 3 سگا رو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)