یکی از دوستان من هم از این سرویس استفاده می کنه
و خیلی شاکی بود که چند روزی است مدام قطعی داره.
یکی از دوستان من هم از این سرویس استفاده می کنه
و خیلی شاکی بود که چند روزی است مدام قطعی داره.
برای دوستانی که از سرعت صبانت راضی نیستند من اینترنت ایرانسل را پیشنهاد می کنم یک شارژ 10 هزار تومانی 1 ماه بخرید سرعت دانلود من که الان 20 تا 25 هست .من زمانی که صبانت بودم سرعت شبانه 25 بود روزانه هم با 120 شروع می کرد بعد از 10 مگ دانلود 60 می شد تازه سرعت روزانه 10000000 باشد اما وقتی محدودیت دانلود داشته باشد مفت گران هست .پس بنابراین شارژ 10 هزاتومانی ایرانسل سرعت شبانه صبانت را دارد که به نظر من خیلی به صرفه هست من که الان مدتی هست استفاده می کنم راضی هستم و خبر دیگر هم این که چند نفر از دوستان بنده موفق شدند سرعت 256 مخابرات را ثبت نام کنند من چند روز پیش مخابرات محل خودمان بودم افتضاح شلوغ بود ملت حمله کرده بودند.
اینترنت من دیشب با روش دیسکانکت کردن هم سرعتش بالا نمی رفت، کسی این مشکل رو داشت؟
سلام
عجیبه من دیشب برعکس 2.5 گیگ دانلود داشتم یعنی برای خودم دیگه رکورد بود ,البته من از این روش هم استفاده نمیکنم.
اکانت رپید شیر دارم همین .
15 دقیقه اول یعنی از 3.5 تا 3.20 رو که چک میکردم داشت با 250 میگرفت دیگه نمیدونم ثابت موند یا نه ولی همین رو میدونم 2.5 گیگ دانلود شده.
مشهد - طرقبه .
دیشب از ساعت 6:30 تا 7:45 700 مگابایت دانلود کردم
ساعت 6:30 کامپیوتر خاموش بود( فکر کنم اینترنت قطع شده بود یا برق رفته بود )
از ساعت 6:30 به بعد سرعت روی 100 - 120 می چرخید
و ساعت 7:15 به بعد هم شد 250
چقدر کیف داد![]()
( بعد از دو ماه بی اینترنتی
)
من دیشب برعکس 2.5 گیگ دانلود داشتم![]()
پس گویا سرعت دوستان همه خوب شده
امشب میگذارم دانلود ببینم خدا چی میخواد
دیشب حدودا 3.3 گیگ دانلود داشتم . جالب اینجا بود که میشد وب گردی هم بکنی . البته بعید می دونم این روند ادامه داشته باشه . به هر حال تا چند شب دیگه معلوم میشه .
مشهد - هاشمیه
سوالي كه دارم اينه كه رايگانه صبانت تاساعت چنده؟
من در قم شبانه تا بيشتر ازسرعت20 براي دانلود نداشته ام ايا براي همه اين طوريه؟
لطفا جواب بديد
از ساعت 3 تا 7
اگه ساعت 6:45 اینترنت رو دیسکانکت تا 7:45 وصل خواهد بود
مشهد که سرعت ها بهتر شده ( از 60 به بالا ) ولی از قم خبری ندارم![]()
افتضاح به معنای تمام کلمه
تا حالا 2 نفر از دوستامو از خرید منصرف کردم. رفتن از مخابرات گرفتن و راضی هستند
البته از مخابرات 256 گرفتن.12600 تومان و صد البته نا محدود.
فقط من ... مجبورم تا 1 ماه دیگه اینها رو تحمل کنم. فقط امیدوارم وقتی شارژ نمیکنم ، رانژه رو بردارن.
چون شنیدم صبانت به این راحتی ها رانژه رو برنمیداره . گیر یک مشت عوضی افتادیم تو این صبانت
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)