منم میخوام یکیشو بگیرم
یکی از دوستام میفروشه ولی نمایندگی ریگوراته
میصرفه از دوستم بگیرم که از زیگورات میاره یا برم از عریبه بگیرم با گارانتی الماس ؟
بهترین گارانتی چیه ؟
منم میخوام یکیشو بگیرم
یکی از دوستام میفروشه ولی نمایندگی ریگوراته
میصرفه از دوستم بگیرم که از زیگورات میاره یا برم از عریبه بگیرم با گارانتی الماس ؟
بهترین گارانتی چیه ؟
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر
مقايسه از لحاظ كانفيگ بين 5010 با Asus k52JR بدون در نظر گرفتن قيمت كدوم ميتونه بهتر باشه؟
فرق بين سيپيوشون 2.26:asus و 2.5 :dell هست.
چقدر ميتونه تو سرعت باهم فرق داشته باشن؟
میخاستم تفاوت های 550v و 5470 رو به طور کامل بگید یا اگه جایی درباره اون بحث شده راهنماییم کنید.
در ضمن (core i5_hdd 500_4g ram_ATI 5470) به قیمت 970 تومن خوبه؟
تا اونجايي كه من يكي دوبار با زيگورات بر خوردم يعني خودم ديدم به چشم اينه كه فقط بلندن پول بگيرن خدمات دهي هيچي فقظ بلدن پپيچوننت.اينجا هم من كه نديدم بچه ها راضي باشن.پولتو بيخود حروم نكن واسه اون گارانتي.الماس هم خوبه.
راستش تا اونجايي كه من در جريانم گرافيك 550 بهتره وقوي تره.
قيمت 970 هم خيلي زياده.بچه ها بازار رضا گرفتن 890 (قيمتي كه ميدن950هست با تخفيف گرفتن890) ميتوني بري اونجا كه با گارانتي دل سرويس(اصل) بخري
سلام به همه ی دوستان
من ده روزه که 5010 رو با کانفیگ زیر گرفتم
ci5 m 460
ram 4 gb
hdd500
ati 5470
حالا چند تا سوال یا بهتره بگم مشکل دارم
1.چرا توی قسمتdevice manager که میرم کارت گرافیکه 5470 رو نمیشناسه یعنی به جاش نوشتهati HD 4650
2.از اینجا که میرمcontorol panel>performance informition and tools ظرفیت هارد رو 379 گیگ نشون میده چرا مگه نباید حد اقل 490 تا باشه
3.بعضی وقتا از قسمت چپ تاچ پدش که فکر کنم هاردش باشه یه صدایی میاد مثل اینه یه لحظه دستتو به فن میزنی همچین صداییه مشکل داره
ممنون اگه لطف کنید جواب بدید خیلی بهم کمک کردید
سلام به همه ی دوستان
من ده روزه که 5010 رو با کانفیگ زیر گرفتم
ci5 m 460
ram 4 gb
hdd500
ati 5470
حالا چند تا سوال یا بهتره بگم مشکل دارم
1.چرا توی قسمتdevice manager که میرم کارت گرافیکه 5470 رو نمیشناسه یعنی به جاش نوشتهati HD 4650
2.از اینجا که میرمcontorol panel>performance informition and tools ظرفیت هارد رو 379 گیگ نشون میده چرا مگه نباید حد اقل 490 تا باشه
3.بعضی وقتا از قسمت چپ تاچ پدش که فکر کنم هاردش باشه یه صدایی میاد مثل اینه یه لحظه دستتو به فن میزنی همچین صداییه مشکل داره
ممنون اگه لطف کنید جواب بدید خیلی بهم کمک کردید
بازار رضا نمایندگی اصلی دل هست با نام ایران زمین که لوج نمایندگیش توی مغازش هست.
با گارانتی بین الملل میده 860 و با گارانتی خود دل در ایران میده 890
این مشکل مارو کسی نمیده از کدوم تنظیماته:
بچه ها این اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحه سایت دیگه کار نمی کنه؟
مشکل چیه؟
با تشکر از دوستان.
گارانتی ایران زمین در شهرستان ها نمایندگی نداره؟
سلام.
در مورد سواله دوومت باید بگم:
واسه من 466 gig رو نشون می ده.
در مورد سوال سوم هم:
واسه منم بعضی اوقات یه صداهایی از داخل لپ تاپ می یاد که فکر می کنم طبیعیه زیاد حساس نباش.
Last edited by sina.belyad; 06-12-2010 at 09:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)