تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 201 از 515 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عربشاهی کتاب نیست پیکه مثلا" پیک حرکتشناسی پیک دینامیک که فقط تسته قیمت هرکدومم 2000 یا 3000 تومنه
    ولی حتما" بعد اندیشه سازان میزنمش
    من میرم قلم چی مثلا" هفته پیش فصل حرکت شناسی بعد ازمون بعدی حرکت با دینامیک من دوباره میام از رو اندیشه سازان اموزش حرکت با تست اموزشی شم حل می کنم بعد دینامیکم تا نصفه میمونه چیکارکنم؟
    پس حتما همین کارو بکن (اینکه اندیشه سازان توی اولویت قرار بگیره)
    ببین من این کارو انجام میدادم:
    مثلا این هفته طبق برنامه قلم چی نصف حرکت شناسی توی بودجه بود. من میومدم همه حرکت شناسی رو میخوندم و همه تستهای آموزش رو میزدم . آزمون بعدی نصف دوم حرکت شناسی میومد و من تا جایی که میشد تستهای بیشتر تمرین کنید رو هم میزدم این طوری بود که با وارد شدن بودجه آزمون به دینامیک من یا همه تستهای آموزش و تمرین کنید رو زده بودم یا فقط بخشیش مونده بود
    حالا شما از این به بعد میتونی این کار رو انجام بدی و بیشتر تمرین کنید حرکت شناسی رو نزنی (فعلا. یعنی تا وقتی که فرصت پیدا کنی)
    من خودم بودم همین کار رو انجام میدادم اساسا حرکت شناسی چندان فصل سختی نیست (البته اگه شما هم مشکلی توی این فصل نداشته باشی) موقتا بیشتر تمرین کنید های این فصل رو رها میکردم و اول آموزش فصل دینامیک رو کار میکردم
    راستی تستی که میزنی تستهای مهم رو علامت بزن که توی مرور خیلی بدردت میخوره مجبور نباشی برگردی کل تستهارو بزنی پارسال بچه های کنکور 89 همین پی سی ورد برای عید خیلیا به مشکل برخوردن و نمیدونستن چکار کنن (چون علامت نزده بودن تستهای مهم رو)

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نیلی خانوم این حرفها رو که میزنی عصابم خورد میشه خیلی تحریکم میکنی که ازت جلو بزنم ولی نمیتونم
    خدایااااااااااااااااااااا اا
    راستی نلی امسال اینشالا تو تلوزیون میبینیمت نفرات برتر
    واسه منم دعا کنید
    من با این حرفها که شما میزنید میفهمم که هوشم خیلی پایین تر از شماست من ازمون قلمچی رو به زور تا 6000 میرم این هفته ازمون داریم کارناممو میزارم ولی تو چرا اینقد با هوش هستی میگی هیچی نخوندی اون وقت ....
    خدااااا

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

نلی خانوم یه سوال دیگه
    شما تیزهوشان میری؟
    یا اینکه نه منظورش از مدرسه چیه؟
    اخه 5 نفر اول شهر تو مدرسه شما هستن؟!!!!!!!!!!!!!
    اولا که من کی گفتم خیلی باهوشم؟
    گفتم چند روز مریض بودم درس نخوندم،شما میدونی که روزای دیگه رو چه جوری خوندم؟
    بعدم گفتم کتاب درسی توی زیست خیلی مهمه و واسه این آزمون تست نزدم.ولی میدونی چقدر رو کتاب درسی وقت گذاشتم؟
    پس الکی نگو که من از تو باهوش ترم.تیزهوشانم نمیرم.فارغ التحصیلم.دبیرستانم تیزهوشان نمیرفتم.
    کلا از اینکه بچه ها فکر کنن حالا چون یه آزمون رو خوب دادم،دارم خودم رو میگیرم یا کلاس میذارم متنفرم.پس دیگه اینجوری نگو چون اعصابم خورد میشه.
    منظورشم از مدرسه همون نمایندگی گزینه 2 که ثبت نام کردیم.

3. 2 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

گام به گام خیلی بهش تکیه نکنین ، هیچی مثل کتاب درسی نمیتونه راهنماییت کنه و سعی کن فقط اون یه کم راهنما باشه واست اونم وقتی دیدی واقعاً نمیفهمی و کپی نکن

من فقط میخوام از جوابا مطمئن شم واسه همین گام به گام نمیخوام اگه تو یه سایتی بود خوب بود
    به هر حال مرسی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها كسي كه امسال دي ماه ديپلم ميگيره ميتونه كنكور شركت كنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا که من کی گفتم خیلی باهوشم؟
    گفتم چند روز مریض بودم درس نخوندم،شما میدونی که روزای دیگه رو چه جوری خوندم؟
    بعدم گفتم کتاب درسی توی زیست خیلی مهمه و واسه این آزمون تست نزدم.ولی میدونی چقدر رو کتاب درسی وقت گذاشتم؟
    پس الکی نگو که من از تو باهوش ترم.تیزهوشانم نمیرم.فارغ التحصیلم.دبیرستانم تیزهوشان نمیرفتم.
    کلا از اینکه بچه ها فکر کنن حالا چون یه آزمون رو خوب دادم،دارم خودم رو میگیرم یا کلاس میذارم متنفرم.پس دیگه اینجوری نگو چون اعصابم خورد میشه.
    منظورشم از مدرسه همون نمایندگی گزینه 2 که ثبت نام کردیم.
    من نگفتم که شما خودتونو گرفتی گفتم باهوشید حقیقت دیگه
    ما خوشحال میشیم ببینیم شما جز نفرات برتر کنکور بشید
    اگه ناراحتتون کردم ببخشید شرمندم
    ولی خودمو میکشم تا بهتون یه خورده نزدیک شم
    ولی من واقعا قصد تعریف داشتم منو ببخشید اگه منظورمو بد رسوندم
    بازم شرمنده

7. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

بچه ها كسي كه امسال دي ماه ديپلم ميگيره ميتونه كنكور شركت كنه ؟
    بله اگه بگیره میتونه.

یه سوال از رفیقای عزیز.
    برنامه ازمونای کانون رو تو خود سلیتش پیدا نکردم.کسی نداره واسه ریاضی رو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله اگه بگیره میتونه.

یه سوال از رفیقای عزیز.
    برنامه ازمونای کانون رو تو خود سلیتش پیدا نکردم.کسی نداره واسه ریاضی رو؟
    داداش من تجربیم ببخشید برنامه ی ریاضی رو ندارم شرمندم اگه کمکی میتونم بکنم بفرما

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

سلام.

فقط اومدم بگم خیلی خودتون رو درگیر معدل نکنید. در واقع معدل که اصلا مهم نیست و همون تاثیر جزیی هم شامل نمره ی هر درس میشه نه معدل . در کل خیلی سرنوشت ساز نیست . عملا درست و غلط زدن یکی دو تا تست خیلی تاثیرش بیشتره.

در ضمن یه کتاب خوب هم برای اون دو فصل فیزیک یک بگید. خودم انرژی اتمی دارم ولی خیلی باش حال نمی کنم.

یه تذکر : به نظر میرسه ما امسال باید حتما کنکور قبول شیم چون کتاب ها داره بد جور پشت سرمون تغییر می کنه حتی در حد تعاریفی نظیر پیوستگی!!!!!!!!!!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کارنامه آزمون جمعه 12/9:

افت کردم.
    چرا همه تراز عمومی هاشون بالاتره واسه من تراز عمومی هام همیشه 2000 تا پایینتره؟خیلی مسخرست واقعا.
    حالا زبان رو که فقط این دفعه خوب نزدم،ولی فیزیک و عربی رو تو آزمونای قبلم خیلی بالا نزده بودم....!!!
    پیشنهادات و انتقادات زیبای شما را نیازمندیم.
    آفرین تبریک میگم
    همینطوری پیش بری ایشالا هر رشته ای هرجا بخوای میاری
    فقط یه چیز شما چرا از فیزیک بدت میاد؟منم اولش مثل شما بودم تا پارسال
    ولی از وقتی فهمیدم فیزیک چیه واااااااااقعا شیفته این درس شدم تا جایی که بعضی وقتی با خودم گفتم کاش ریاضی فیزیک میخوندم. بخصوص شما که ریاضیت خوبه به رااااااااااحتی میتونی فیزیک رو هم 100 بزنی. کتاب آموزشی یا تست چی استفاده میکنی (برای فیزیک)؟

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام.

فقط اومدم بگم خیلی خودتون رو درگیر معدل نکنید. در واقع معدل که اصلا مهم نیست و همون تاثیر جزیی هم شامل نمره ی هر درس میشه نه معدل . در کل خیلی سرنوشت ساز نیست . عملا درست و غلط زدن یکی دو تا تست خیلی تاثیرش بیشتره.

در ضمن یه کتاب خوب هم برای اون دو فصل فیزیک یک بگید. خودم انرژی اتمی دارم ولی خیلی باش حال نمی کنم.

یه تذکر : به نظر میرسه ما امسال باید حتما کنکور قبول شیم چون کتاب ها داره بد جور پشت سرمون تغییر می کنه حتی در حد تعاریفی نظیر پیوستگی!!!!!!!!!!
    سلام.
    انرژی اتمی بچه ها می گفتند خوبه که!!!!!!!!!!!
    من خودم رمزینه دارم عالیه.

راستی گفتی پیوستگی یاده یه چیزی افتادم این قسمت پیوستگی دیفرانسیل تغییر کرده ؟؟؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •