تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 201 از 265 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

512 رو به همه نمی دن؟ 256 چطور؟

من الان آسیاتک دارم 512 ولی چون محدودیت حجم داره خیلی به صرفه نیست .. فرت و فورت باید حجم بخرم ارزش داره یه 256 مخابرات بگیرم؟
    256 با کارت دانشجویی فوق لیسانس (بعضی جاها با کارت دانشجویی لیسانس هم میدن) یا شرکت خصوصی میدن.

با 256 مخابرات با سرعت 28 الی 32 از IDM دانلود می کنید ببینید اگه این سرعت دانلود مناسب براتون بگیرید. سرعت دانلودتون با 512 آسیاتک چقدر ؟

2. این کاربر از arman665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

256 با کارت دانشجویی فوق لیسانس (بعضی جاها با کارت دانشجویی لیسانس هم میدن) یا شرکت خصوصی میدن.

با 256 مخابرات با سرعت 28 الی 32 از IDM دانلود می کنید ببینید اگه این سرعت دانلود مناسب براتون بگیرید. سرعت دانلودتون با 512 آسیاتک چقدر ؟
    اووووووووووه چه خبره مگه؟ الان من از آسیاتک 1مگابیت هم می تونم بگیرم بدون هیچی

الان با 512 اسپید دانلودم 55تا70 هست

حالا اون سرعتی که شما گفتی خوبه چون نا محدوده .. میشه باهاش کنار اومد .. مطمئنی واسه 256 اون مدارک رو می خوان؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام دوستان.
    کسی با اینترنت مخابرات بازی هم کرده؟
    وضعیت پینگ چطوره؟
    پینگ به پهنای باند زیاد ربطی نداره و با توجه به سرعت ثابتی که دارید(هر چند کم)، پینگ خوبی باید داشته باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران

همشهري نوشت:

در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاری‌های کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.

براساس این خبر، شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکت‌هایی را که قادر به پرداخت هزینه‌های جدید نشده‌اند، قطع کرده‌اند!

بدین ترتیب برای این شرکت‌ها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویس‌ها از سوی شرکت‌های مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکت‌های مخابرات قرار گیرد.

هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابل‌قبول است.

این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما به‌نظر می‌رسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینه‌ها از سوی مخابرات، به‌زودی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینه‌ای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.

در همین راستا، محمدحسن شانه‌ساز‌زاده، مدیر یکی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویس‌هایی که از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت داده می‌شود، خبر داده و گفته: با خصوصی‌شدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت به‌صورت غیرقانونی قیمت تمام‌شده سرویس‌ها را برای رقبا افزایش می‌دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه درصورت‌حساب‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبه‌رو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام‌شده صورت‌حساب‌های ارائه شده از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفه‌ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

وی با تأکید بر توقف سرویس‌دهی به برخی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت به‌دلیل عدم‌پرداخت این صورت‌حساب‌ها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده‌ایم و این سازمان نیز به‌عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکت‌های مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام‌شده این سرویس را ندارند. اما این شرکت‌ها با بی‌توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می‌کنند که صورت‌حساب‌های جدید را پرداخت کنیم.

شانه‌ساز‌زاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکت‌های مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکت‌ها حتی اعلام نمی‌کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می‌کنند که شامل هزینه‌های چند برابری است.

وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از طرف همه شرکت‌های مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استان‌ها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس‌های ما را متوقف نمی‌کنند اما برخی استان‌ها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدم‌پرداخت این مبالغ، سرویس‌دهی را قطع می‌کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه‌ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی‌دهد، هر یک از شرکت‌های مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام‌شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدم‌تأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیان‌های ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمام‌شده سرویس‌ها نیز اضافه شده است.

منبع

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از deadman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

سلام دوستان.
    کسی با اینترنت مخابرات بازی هم کرده؟
    وضعیت پینگ چطوره؟
    پینگ به پهنای باند زیاد ربطی نداره و با توجه به سرعت ثابتی که دارید(هر چند کم)، پینگ خوبی باید داشته باشید.

من فقط وار بازی کردم بیشتر موقع ها ping عالی بوده
    1 یا 2 بار پیش اومده که نتونستم بازی کنم.

8. این کاربر از MERLIN_BOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tatu66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

128 مخابرات
    دانلود 0.13 mb
    آپلود 0.06 mb
    پینک 334

10. این کاربر از tatu66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینترنت لاک‌پشتی ایران، گران‌تر می‌شود!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بله بدبخت شدیم

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد خبر چند پست قبل:
    کاملا مشخصه که مشکل پول نیست و هدف اصلی جلوگیری از دسترسی مردم به اینترنت و رشد آگاهی هست.
    فقط اگر کلا اینترنت ADSL رو تعطیل میکردند خیلی تابلو میشد، به خیال خودشون با سیاست میخوان هزینه رو بالا ببرند تا مردم منصرف بشن و برگردند سراغ Dial-up

شما اسم این رفتار و مجریانش رو چی میگذارید؟
      محتوای مخفی:  
    راهنمایی: (سان ... - دیک ...)

13. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان چرا با خودتون پارادوکس دارید؟؟!!

مگه اولین شرکتی که قیمت ADSL نامحدود رو پایین آورد مخابرات نبود؟!
    و اینکه همراه اول بود که برای اولین بار قیمت GPRS رو شکست و ایرانسل رو مجبور کرد به پایین آوردن قیمت؟!!!

من الان با اینترنت 512 و ماهی 22 هزار تومن ، دسترسیم کمتر شده یا بیشتر؟؟؟؟ (البته چون سرعت خوبه بیشتر رفتم تو کار دانلود... خیلی کیف میده !! روزی 4 گیگ)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من 128 دارم سرعت اپلودم 2 کیلوبایته دانلودم 14 . واقعا افتضاحه . کدوم کشور سرعت اپلودش 2 کیلوبایته . برای دیال اپ 4 کیلوبایته . من با جی پی ار اس همراه اول 9 کیلوبایت اپلود میکنم. ولی من فردا 512 فعال میشه با کارت جانبازی بابام گرفتم. سرعت اپلودش 128 =16 کیلوبایته
    منم بابام کارت جانبازی داره اگه برم بگم به منم 512 میدن شما چیکارا کردین که دادن بعد دوستان من رفتم مخابرات امروز پرت خالی نداشتن و یه 300 -400 نفری قبل از من بودن بنظرتون پرتها کی خالی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •