ایول بابا. سرعت عملتون رو عشقست.
میتونین راه حل ریاضی و کلاسیکی برای این مساله ارائه بدین؟ چون تقریبا هر دوی شما از راه استقرا مساله رو حل کردین.
موفق باشین.
88/4/9
ایول بابا. سرعت عملتون رو عشقست.
میتونین راه حل ریاضی و کلاسیکی برای این مساله ارائه بدین؟ چون تقریبا هر دوی شما از راه استقرا مساله رو حل کردین.
موفق باشین.
88/4/9
حالا که اینقدر پایه این یه سوال سخت تر براتون میذارم.
این سوال رو هنگامی که مشغول بازی بسیار مفرح مافیا بودیم یکی مطرح کرد:
فرض کنید 100 نفر رو در اختیار دارید که 49 نفر از اونها روی پیشونیشون یه خال مشخص دارن و 51 تای بقیه مث آدمای عادی اند. اون 49 نفر خودشون از وجود خال روی پیشونیشون بی اطلاعند و فرض میکنیم که چیزی به نام آینه هم هنوز اختراع نشده! این صد نفر روزی یکبار دور هم جمع میشن و فقط و فقط همدیگر رو نگاه میکنن و به هیچ وجه نه با هم حرف میزنن و نه با اشاره به همدیگه میفهمونن که تو خال داری یا نه. هر نفر فقط میتونه ببینه که چند نفر خال دارن ولی نمیتونه به اون افراد مستقیما یا با اشاره چیزی بفهمونه. حال فرض میکنیم داشتن خال چیز خیلی بدی باشه به حدی که اگه هر کس به هر نحوی ( باتوجه به ممنوعیتهای ذکر شده ) بفهمه که خال داره خودشو میکشه و دیگه از فردای اون روز تو جلسات روزانه شرکت نمیکنه. بقیه افراد هم متوجه این موضوع هستند که اگر فردی در جلسه حاضر نشد مطمئنا به خالدار بودن خود پی برده و خودکشی کرده. این صد نفر نمیدونن که دقیقا چند آدم خالدار وجود داره. تنها چیزی که میدونن اینه که حداقل یه خالدار وجود داره.
حال سوال اینه که بعد از گذشت چند روز همه ی افراد خالدار متوجه میشن و خودکشی میکنن و بقیه هم از این که خال ندارن مطمئن میشن؟
بازم تکرار میکنم که جوابشو فقط به شرطی میزارم که روش فکر و بحث بشه.
موفق باشین.
88/4/9
Last edited by davy jones; 30-06-2009 at 15:12.
یه سوال دیگه (نسبتا راحت):
جواب این انتگرال چی میشه:
موفق باشین.
88/4/9
این یکم سخت شد من که یکم باید فکر کنم جوابش رو زود تذار![]()
باشه. ولی تا هر جایی که رسیدی بقیه رو هم در جریان بذار.
Last edited by ask_bl; 30-06-2009 at 19:37.
خوب شما هم مطرح کن
ولی خودمونیما بهتر نیست یه تاپیک جدگونه داشته باشه تا اینجا فقط رفع اشکال بشه؟؟![]()
ممنونم دوست عزیز ولی جواب شما غلطه چون توان n مربوط به کل لگاریتمه. فقط وقتی که x داخل آرکومان لگاریتم به یه توانی برسه میشه اون رو به عنوان ضریب آورد پشت لگاریتم.
اگه میتونی بازم روش فکر کن.
موفق باشین.
88/4/10
سلام دوستان عزیزخوب شما هم مطرح کن
ولی خودمونیما بهتر نیست یه تاپیک جدگونه داشته باشه تا اینجا فقط رفع اشکال بشه؟؟![]()
ببخشید که دیر اومدم. من اکانت شبانه ندارم و متاسفانه روزها تا ساعت 5 بعد از ظهر بیشتر نمیتونم در خدمتتون باشم.
به خاطر اینکه تاپیک خیلی بی بخار شده بهتره برای اینکه موقتا از این حالت در بیاد هر کی هر سوالی داره (حتی هوش) همینجا طرح کنه ولی مثلا تا وقتی که همزمان 3 تا سوال مطرحه از طرح سوالات بعدی خودداری گنین.
موفق باشین.
88/4/10
دوست عزیزم! شما در نکته ی دومی که بهش اشاره کردی به جواب خیلی نزدیک شدی.
موفق باشین.
88/4/10
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)