سلام بچه ها
میخواستم بدونم بازی برای pc منتشرشده یا نه ؟
سلام بچه ها
میخواستم بدونم بازی برای pc منتشرشده یا نه ؟
چقدر صفحات تاپیک زیاد شدن!
این لینکی که من در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم کاملا سالمه و بازی کامل هست!
منتها فعلا کرک بازی نیومده ..
موفق باشید
سلام
اکی حله. با اینکه یه مقدار مسیرم دوره ولی یه سر میرم پیشش. البته ما با کوچه هشتمیه ایاق شدیم با شهرام زیاد میونه ای ندارم. راستی تاپیک نمیخواد منتقل بشه ؟ بازی به طور کامل ریلیز شده درسته که هنوز کامل به دست همه نرسیده اما لینک هاش اومده و عده ای هم بازی کردن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم لينك رپيدبازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ایکس باکس ریجن pal انگلیسی هم بالاخره توی بازار اومد ( البته من مشهدو فقط خبر دارم ) .
سلام
من رفتم برا pc قیمت کردم 60 تومن . مخصوص خوده کامپیوتر روشم نوشته بود . microsoft xbox 360 controller wireless for windows. البته نخریدم رفتم خوده ایکس باکشو خریدم. من وقتی بزنه به کلم اینجوری میکنم دیگه. ( اینم بگم که هیچ برنامه ای برای خریدش نداشتم اما وقتی قیمت کذایی دسته رو فهمیدم زد به کلم کل کنسولو گرفتم.)
مشهد کجا آورده؟درمورده pc جایی خبر ندارین ؟آورده باشن؟
دوستان از بچه های تهرانی کسی امکانش رو داره که بازی رو با پیک بتونه برامون بفرسته؟
فکر نکنم اینجایی که میگم برای pc بیاره اما یک ساعت دیگه که رفتم حتما ازش میپرسم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)