اینم یکی دیگه .چه میکنه این والدز ؟ چه توپایی رو می گیره . دس دس .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یکی دیگه .چه میکنه این والدز ؟ چه توپایی رو می گیره . دس دس .
یادمه توی ورژن های قبلی اگر دروازه بان بعد از پرش و گرفتن توپ از محوطه میومد بیرون, توپ رو رها میکرد
ولی اینجا جلوی چشم کمک داور با خیال راحت میاد بیرون از محوطه و توپ رو تو آغوش میگیره و برمیگرده تو محوطه
![]()
این دفعه از اونور افتادن .
سرعت و استارت بازیکنها انقدر کند شده که بازیکن حریف به راحتی از پشت میاد توپ رو میگیره .
فکر نکنم تو فوتبال واقعی بشه انقدر راحت توپ رو از پشت گرفت .
اتفاقا من خیلی حال کردم با شوت زدن تو فیفا که دقیقا خودت تعیین میکنی توپ کجا بره (با کنترل کاملا 360 درجه)
نمیدونم شاید شما رو Assissted گذاشتی شوتت رو بذار رو SEMi یا Manual اونموقع خیلی واقعی تر میشه
این دیگه آخرشه . چه می کنه این کونامی . یه دستم واسه کونامی بزنید
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
تو رو خدا بحث فیفا رو اینجا وسط نکشید .![]()
بازی فیفا 11 رو روی 360 بازی کردم تقریبا نیم ساعت:
اول بازی روی personlity و pro passing تاکید میکنه فیفا ولی من که توی بازی هیچ تفاوتی با فیفا ورلد کاپ حس نکردم و پرسونالیتی رو اونطور که pes داره اینجا ندیدم
توپ خیلی سنګین هستش روی سانتر ها ولی عجیبه که این توپ سنګین وقتی که یه پاس معمولی زمینی میدی انګار که روی سنګ خورده و همش از روی چمن! بلند میشه
بازم دروازبانها خیلی راحت ګل میخورن مخصوصا توی موقعیت های تک به تک
باز هم بازی کسالت آوره و هیچ هیجانی نداره
ولی از اینا که بګذریم :
ګزارشګر بازی بسیار جذاب ګزارش میکنه
face بازیکنا خیلی خیلی بهتر از فیفا ورلدکاپ شده و باید به ea تبریک ګفت که واقعا خوب کار کرده امسال در زمینه طراحی چهره
انیمیشن ها هم مثل ورلدکاپ هست ولی بازم در نوع خودش بینظیره
جزییات زمین و توپ و بازیکنا و لباس های اونا فوق العادست
در کل فیفا هم امسال بازی خوبی رو واسه فن های خودش حاضر کرده که امیدوارم هر کسی بره سراغ سلیقه ی شخصی خودش و به سلایق دیګران احترام بذاره
Last edited by pedramgolchin; 17-09-2010 at 17:00.
اینم پچ اضافه کردن تایم و تنظیمات دیگه
Microsoft .Net Framework 3.5 هم باید نصب باشه
این لینک مشخصات Patch هست:
از لینک زیر دانلود نکنید حجمش بخاطر یک عکس 5 مگ شده
از اینجا دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Macdiano; 17-09-2010 at 17:07.
اینجا نباید بحث مقایسه رو پیش بکشیم نمیدونم پدرام جان چرا این مساله رو اینجا مطرح کردی اما در مورد شوتهای چیپ این نقص از نسخه ورد کاپ به این ور درست شد . من نمیدونم شما بر چه اساسی میگی توی وردکاپ دروازه به راحتی با شوت چیپ باز میشه میشه چند تا عکس یا ویدئو از این چیزی که میگی بذاری ؟
این مطلبو هم اینجا بگم فکر نکنید من طرف یکی از این دو بازیو میگیرم متاسفانه یک نقص بسیار بزرگ توی فیفا 11 اضافه شده و اونم اینه که با بازیکنان بزرگ یک تنه میشه حداقل 30-40 متر یک نفس دوید و همه را جا گذاشت EA با این کارش گند زد به فیفا 11 رفت . ما تا دیروز این ایرادو از PES میگرفتیم حالا داریم میبینم اینو توی PES درست کردن از اونطرف EA این ایراد بزرگ و مسخره رو به فیفا 11 اضافه کرده .
پدرام جان فکر کنم این پستو اشتباهی اینجا گذاشتی این که نقد فیفاست چرا اینجا گذاشتی ؟
دوستانی که میگن نمیشه حرکت کرد و راحت توپ رو ازتون می گیرن و بازیکنای ضعیف با قوی فرقی ندارن بزارین نسخه کامل بیاد بعد بزارین رو excellent ببینید چی به چیه .
یه راهنمایی هم یکنم بره حمله کردن . برای حمله اصلا عجله نکنید . پاس کاری به اندازه کافی . پاس های هوایی به مقدار لازم . بعد ییهو می بینین که دفاع از هم پاشیده . اون موقس که پاس عمقی زمینی و هوایی رو باید اضافه کنید و الان حمله آمادست و شما یه موقعیت گل دارین .![]()
از کجا معلوم سوتیه؟>
خوب شاید یه امکاان گذاشته شده که ارزش پول بیشتر شده و باهاش میشه داور و خرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)