سلام
باشگاه فوتبال اژاکس هلند نسخه مخصوص گالکسی اس را برای هواداران این باشگاه عرضه کرده است که شامل جعبه هدیه اژاکس گوشی و برنامه های پیش فرض Ajax میباشد.
هواداران این باشگاه میتوانند با یک قرارداد 2ساله این گوشی را در اختیار داشته باشند.
سلام
باشگاه فوتبال اژاکس هلند نسخه مخصوص گالکسی اس را برای هواداران این باشگاه عرضه کرده است که شامل جعبه هدیه اژاکس گوشی و برنامه های پیش فرض Ajax میباشد.
هواداران این باشگاه میتوانند با یک قرارداد 2ساله این گوشی را در اختیار داشته باشند.
Last edited by mahroo_z1; 29-09-2010 at 11:02.
ممنون از توضیح کاملتون
برای نصب ویجیت گوشی باید روت شده باشه؟
میشه بی زحمت لینک برنامه silencer رو هم برام بزارین
خواهش میکنم دوست عزیز. نه نیازی نیست. این دوتا برنامه هم میتونه کمکتون کنه, اگه خواستین اینارو هم نصب کنین تا اگه بتونم (وی پی انم کانکت بشه ) واستون اون silencer رو هم بگیرم.ممنون از توضیح کاملتون
برای نصب ویجیت گوشی باید روت شده باشه؟
میشه بی زحمت لینک برنامه silencer رو هم برام بزارین
silent on/of
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این برنامه هم وقتی گوشی زنگ بخوره اگه گوشی رو تکون بدین و این عمل باعث قطع شدن صدای زنگ میشه :
سلام دوستان
بنظر میرسد سامسونگ مشغول برنامه ریزی مخصوص کریسمس برای عرضه دو گوشی high end اندرویدی جدید برای بازار اروپاست:
یکی از این گوشیها , گوشی Galaxy Beam هست , اولین گوشی اندرویدی پروژکدار که قبلا در سنگاپور عرضه شده بود و ظاهرا قرار هست در 3ماهه چهارم سال وارد بازار اروپا شود.
گوشی بعدی نسخه کیبورد دار Galaxy S هست و با نام Galaxy S Pro شناخته میشود که در 3ماهه چهارم سال در اروپا عرضه خواهد شد. هنوز مشخص نیست که این گوشی ایا نسخه اروپایی گوشی سامسونگ Epic 4G هست که اکنون در امریکا در حال فروش هست یا نه.
منبع:
معذرت از امین عزیز که من با پستهام مثل پیام بازرگانی میام وسط اخبارش
silencer
تصویری از محیط برنامه :
turn silent
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصویری از محیط برنامه :
power manager pro
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصویری از محیط برنامه:
Last edited by johnypersian1656; 29-09-2010 at 14:30.
تقویت کننده صدا فقط برای گالکسی اس (مسئولیت استفاده بر عهده ی خودتان است)
تصویری از محیط برنامه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
داداش گوشيت رسيد يا نه
اگه رسيد يه خبر بده دعات كنيم
اگه لطف كني و يه توضيح كامل از نحوه سفارش و تحويل گرفتنت بدي ممنون ميشيم
سلام
من قبلا هم يه لب تاب 1مليوني ازشون خريدم؛100درصد مطمئنه.واسه منم چون به پنجشنبه ميخوره احتمالا شنبه برسه.
سفارشم به اين صورته:
1.تو سايت ثبت نام ميكنيد
2.سفارش رو ثبت ميكنيد
3.بهشون زنگ ميزنيد بابت موجود بودن
4.واريز پول
5.اعلام كد فيش بانكي به همون شماره كه زنگ زديد
6.جنس براتون ارسال ميشه
.فرداي اون روز براي دريافت كدرهگيري رنگ ميزنيد
7.با توجه به شهرتون حدود2يا3روز جنس دستتون ميرسه.
8.در نهايت زنگ خونتون به صدا در مياد و حالشو ميبريد
در ضمن من چون دوبار ازشون خريد كردم 1درصد تخفيف دارم؛هر كي خواست يوزرمو بهش ميدم تا از 7؛8تومن تخفيف برخوردار بشه.(به شرط اينكه برگردونه)
پس ابی هم......مبارکهههههه
رسید دستت اول از همه ببین مشکل 3 دکمه داره....؟![]()
با سلام
من امروز از یکی از دوستام که موبایل میفروخت پرسیدم میگقت که گالکسی هایی که میان بیشترشون اصل کره نیستند .حالا نمیدونم شاید منظورش این بود که با لیسانس کره هستند. اون میگفت که گالکسی هایی که به صورت قاچاق وارد میشن و اصل کره نیستن یه عده مشکلات دارن و کیفیتشون پایینه. منم نمیدونم که قضیه چیه و راجع به جزئیات ازش نپر سیدم کسی چیزی راجع به این میدونه چون من از چند نفر که پرسیدم گفتن مال فرانسه و .... هست ولی مال کره رو پیدا نکردم. کسی راجع به این خبری چیزی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)