تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 1291 اولاول ... 1011511911971981992002012022032042052112513017011201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان اندر احوالات سرویس وایمکس باید بگم که الان 20 روزه اینترنت تو منطقه گلستان اهواز قطعه و برادران و خواهران بخش پشتیبانی دارن تمام تلاششون رو برای برطرف کردن این مشکل مصروف میکنن ولی ظاهراً تا این لحظه هنوز به نتیجه ای نرسیدن و ممکنه تا یکی دو ماهه دیگه هم به نتیجه نرسن. اینو اون دوستمون که پشت تلفن بعنوان اپراتور نشسته بود میگفت. واقعا جا داه که بهشون بگم دست گلتون درد نکنه
    حالا من موندم و یه کله قند زرد رنگ

2. این کاربر از win2k3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه هم پشتیبانی هم تو ایمیل و اس ام اس گفت که نباید پول رو واریز کنی اول وایسا زنگ بزنن بهت بعد پولو واریز کن
    قبلا اول پولو بايد واريز ميكردي بعد باهات تماس ميگرفتن
    شايد روال كار عوض شده كه من خبر ندارم
    در هر حال ما اول پولو واريز كرديم بعد از كلي مكافات اومدن نصب كردن (اصلا به ما هم زنگ نزدن) !!!

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته طبق گفته های دوستمون قاعدتا باید همچین امکانی باشه..
    ولی..
    شاید بتونی ببین..
    اطلاعات آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید؟: در صورتی که می خواهید مودم وایمکس توسط شرکت ایرانسل برای شما تهیه گردد گزینه بلی و در صورتی که تمایل دارید از مودم اشتراکی استفاده نمایید گزینه خیر را انتخاب نمایید. چنانچه در همسایگی شما دوستان و آشنایان از سرویس وایمکس استفاده می نمایند شما می توانید برای سرویس وایمکس ثبت نام کرده و به جای خریداری مودم از مودم آنها به صورت اشتراکی استفاده نمایید برای این کار شما باید شناسه وایمکس و آدرس مک مودم را از مالک مودم دریافت نمایید و در قسمت مربوطه در فرم ثبت نام وارد نمایید و پس از دریافت تاییدیه مالک مودم توسط سیستم شما قادر خواهید بود ثبت نام خود را تایید کرده و نسبت به پرداخت هزینه های مربوطه اقدام کنید نحوه تهیه مودم: در حال حاضر فقط می توانید با خرید نقدی مودم مالک آن شوید مدل مودم: با توجه به نیاز خود مدل مودم را از بین گزینه های ارائه شده انتخاب نمایید مودم داخلی (Indoor BM 632): "مودم داخلی، با قابلیت نصب و کاربرد بسیار آسان و بدون نیاز به خط تلفن، متناسب با فضای منزل و یا دفاتر کار طراحی شده است." مودم فضای باز (Outdoor BM 8301): مودم فضای باز، که در خارج از ساختمان نصب می گردد، به خط تلفن نیاز نداشته و به علت قدرت گیرندگی بالا، برای مکانهایی که به علت فشردگی ساختمان ها و یا هر دلیل دیگر، فرکانس ها ضعیف تر است، طراحی شده است. مودم داخلی با قابلیت Wi-Fi- BM 635) Wi-Fi): مودم Wi-Fi ایرانسل، با ابعادی کوچک بدون نیاز به خط تلفن، اینترنت را به صورت بی سیم در فضای منزل و یا محیط کار در اختیار شما قرار می دهد. مودم اشتراکی: در صورتی که تمایل دارید از مودم اشتراکی استفاده نمایید لازم است که آدرس مک و شناسه وایمکس مالک اصلی مودم را ارائه نمایید. پس از ارائه این اطلاعات یک اطلاعیه به مالک اصلی مودم ارسال می گردد تا درخواست شما را تایید نماید. لطفا در نظر داشته باشید که شما تنها زمانی قادر خواهید بود که ثبت نام خود را تایید نمایید که مالک اصلی مودم درخواست شما را قبول نماید. در غیر این صورت شما یا باید مودم دیگری را جهت استفاده اشتراکی انتخاب نمایید و یا یک مودم از ایرانسل تهیه نمایید. تاریخ و ساعت تحویل گرفتن مدارک از کاربر (در صورت انتخاب مودم اشتراکی): تاریخ و زمان مد نظر خود را جهت ارائه مدارک مورد نیاز در این قسمت وارد نمایید.
    تمامي حقوق براي شركت خدمات ارتباطي ايرانسل (سهامي خاص) محفوظ است
    مارک و مودل مودم هم یکی است. نظر من اینکه از نظر فنی باید بشه از مودم شرکت دیگه استفاده کرد. اما شاید ایرانسل به دلایلی دوست نداره این کار رو بکنه.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بزن یک چیز دانلود شه. بعد نگاه کن ببین متوقف میشه برای چند ثانیه یا نه. یا میتونی با یکی Voice Chat کنی. بعد از یه خورده حرف زدن صدا کلاً قطع میشه. بعد از 4-5 ثانیه میاد دوباره. چند بار امتحان کردم. تو این بازه هیچ سایتی هم باز نمیشه.
    ممنون دوست عزیز
    اگر منظور این باشه برای مبین نت هم چند وقت پیش اینطور میشد. من با نرم افزار گیم رنجر log in بودم که هی قطع میشد.(کلاً اینترنت قطع میشد و بعد از چند ثانیه وصل میشد)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اندر احوالات سرویس وایمکس باید بگم که الان 20 روزه اینترنت تو منطقه گلستان اهواز قطعه و برادران و خواهران بخش پشتیبانی دارن تمام تلاششون رو برای برطرف کردن این مشکل مصروف میکنن ولی ظاهراً تا این لحظه هنوز به نتیجه ای نرسیدن و ممکنه تا یکی دو ماهه دیگه هم به نتیجه نرسن. اینو اون دوستمون که پشت تلفن بعنوان اپراتور نشسته بود میگفت. واقعا جا داه که بهشون بگم دست گلتون درد نکنه
    حالا من موندم و یه کله قند زرد رنگ

15 روزه ثبت نام کردم پولم ریختم نگفتن مشکل داره بعد یارو برای نصب که اومد دم در خونه گفت آقا مثل اینکه قطع شده!!!! گفتم اه؟ گفت اره.حالا که می بینم می گید 20-25 روزه قطعه اما مرتیکه به من نگفت 20-25 روزه قطعه!!!چند روز صبر میکنم حل نشد فسخ می کنم چون نه مودم دستمه نه اکانت استفاده کردم!!!

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال دوستان من دیشب ساعت حدود 9 ثبت نام کردم گفت قبل از واریز پول بهتون زنگ میزنیم ولی هنوز زنگ نزده برای شماها کی زنگ زدن؟ بعد از زنگ زدن واریز کردین یا قبلش؟
    معلومه بعد از اينكه واريز ميشه زنگ ميزنن
    تازه براي من كه اصلا زنگ نزدند
    كلي زنگ زدم به پشتيبانيشون كه كي مياين براي نصب ؟؟؟
    آخه هم پشتیبانی هم تو ایمیل و اس ام اس گفت که نباید پول رو واریز کنی اول وایسا زنگ بزنن بهت بعد پولو واریز کن
    قبلا اول پولو بايد واريز ميكردي بعد باهات تماس ميگرفتن
    شايد روال كار عوض شده كه من خبر ندارم
    در هر حال ما اول پولو واريز كرديم بعد از كلي مكافات اومدن نصب كردن (اصلا به ما هم زنگ نزدن) !!!
    اگه ممکنه دوستان دیگه هم که وایمکس دارن نظرشونو بگن تا بتونم نتیجه گیری کلی بکنم فقط سریعتر که اگه بخوان بپیچونن حالشونو بگیرم

داره خودمونی میشه iman23's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود..
    دوستان هرکس مشکل ریست شدن مودم داره با مدل BM635 حتی روزی یک بار..
    من با یکی از مسئولین فنی شبکه وایمکس ایرانسل در ارتباط هستم و قرار شده هر کس مشکل ریست شدن داره این اطلاعات رو به من بده تا من به ایشون انتقال بدم تا به روند بر طرف شدن مشکل سرعت ببخشن..
    شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه..
    به این ایمیل:
    1-آدرس مک مودم..
    2-شناسه وایمکس..
    3-نام و فامیل کامل طرف قرار داد با وایمکس ایرانسل..
    4-آدرس کامل محل نصب مودم..
    5-یک شماره موبایل و یک شماره ثابت ..
    این اطلاعات رو بدن به شما که مسئول فنی بدین و مشکله ریست مودمشون حل شه!!!!!!
    شناسه فقط کافیه .اونم زنگ بزنن 707 فرم پیگیری پر کنن بعد SAMPLE میدن NETWORK.
    نیاز نیست به این صورتی که شما گفتی

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

دوست عزیز طبق ایمیل وSMS رسیده صبر کن که بهت زنگ بزنن.چون سیستم تغییر کرده و تا زنگ نزدن به هیچ وجه پول نریز.

10. این کاربر از iman23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض iman23 عزیز:

[QUOTE=iman23;5724573]
    این اطلاعات رو بدن به شما که مسئول فنی بدین و مشکله ریست مودمشون حل شه!!!!!!
    شناسه فقط کافیه .اونم زنگ بزنن 707 فرم پیگیری پر کنن بعد SAMPLE میدن NETWORK.
    نیاز نیست به این صورتی که شما گفتی

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

دوست عزیز مودم ها مشکل نداره چون من 3 روز هست که 24 ساعتی یک بار ریست میشه.. در صورتی که قبلا روزی 5 یا 6 بار میشد.. شایان ذکر هست 3 بار هم مودم رو تعویض کردم..
    در ضمن اصلا اصراری نیست..
    خود کرده را تدبیر نیست.. حالا هی زنگ بزنین 707 با موزیک انتظارش حال کنین.
    در ضمن تو یه پست از شما خوندم:
    [QUOTE]دوستان توجه داشته باشین وایمکس مکمل ADSL هستش ، قطع و وصل داره و کاملا یه چیز طبیعی هستش چون سرویس به صورت بی سیم هست.[/QUOTE]
    کجا همچین چیزی هست جناب.. کی گفته هر سیستم بیسیم قطع و وصل میشه و طبیعی هست..
    بعدم بازم کی گفته WiMAX مکمل ADSL هست

کار بنده به نوعی با رادیو و نانو استیشن و انواع میکروتیک و میکرونت در ارتباط هست.. و این مسئله که میفرمایید اگه یخواد هی اتفاق بیوفته و کاملا هم طبیعی باشه که دیگه هیچی..
    وایمکس هم از قابل اطمینان ترین پروتکل ها و بهترین سیستم انتقال با پهنای باند بالا هست.. و در آینده نچندان دور تمام جهان سوم!را هم فرا میگیره..

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

در ضمن دوستان من 10 روزی نیستم.. خدا نگهدار همگی..
    ایشالله وقتی برگشتم تهران همه چی حل شده باشه..

12. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اگر منظور این باشه برای مبین نت هم چند وقت پیش اینطور میشد. من با نرم افزار گیم رنجر log in بودم که هی قطع میشد.(کلاً اینترنت قطع میشد و بعد از چند ثانیه وصل میشد)
    کاری کردید درست شد یا خود به خود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود..
    دوستان هرکس مشکل ریست شدن مودم داره با مدل BM635 حتی روزی یک بار..
    من با یکی از مسئولین فنی شبکه وایمکس ایرانسل در ارتباط هستم و قرار شده هر کس مشکل ریست شدن داره این اطلاعات رو به من بده تا من به ایشون انتقال بدم تا به روند بر طرف شدن مشکل سرعت ببخشن..
    شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه..
    به این ایمیل:
    1-آدرس مک مودم..
    2-شناسه وایمکس..
    3-نام و فامیل کامل طرف قرار داد با وایمکس ایرانسل..
    4-آدرس کامل محل نصب مودم..
    5-یک شماره موبایل و یک شماره ثابت ..
    این مودم جدیدا BM632 هم مشکل ریست شدن دارن؟ کسی از اینا داره؟ کیفیتش بهتر نشده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •