تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 1049 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این تو ایران هست؟

Last edited by Artam01; 26-09-2010 at 17:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه سیستم خانگی VK91 panasonic دارم و میخوام یه HD player وسترن بگیرم و میخوام صدای دالبی و DTS رو گوش بدم.
    آیا راهی هست که بشه از باند های 5.1 این سیستمی که دارم برای این کار استفاده کرد، آیا وسیله ای هست که خروجی optical صدای وسترن رو به این باند ها وصل کرد؟
    و یا اینکه میشه یک DVD Player جدا بخرم که ورودی صدای optical داشته باشه و به باندهای پاناسونیک وصل کنم؟ آیا این کار ممکن هست و آیا ساپورت میشه؟
    ممنون میشم کمکم کنین.
    nدوستان اگه ممکنه سریع کمکم کنید عجله دارم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

سلام خدا وكيلي يكي بگه آخر با 500 $ بهترين مدل سينما خانگي كه ميتونم بگيرم چيه گيج شدم هر كسي يه چيزي ميگه اينقدر اين صفحات تاپيك رو زير رو كردم دهنم صاف شد كممممممممممممممك كيفيت صدا و بيس در ولوم بالا برام مهمه و 5.1 بودن ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من یه سیستم خانگی VK91 panasonic دارم و میخوام یه HD player وسترن بگیرم و میخوام صدای دالبی و DTS رو گوش بدم.
    آیا راهی هست که بشه از باند های 5.1 این سیستمی که دارم برای این کار استفاده کرد، آیا وسیله ای هست که خروجی optical صدای وسترن رو به این باند ها وصل کرد؟
    و یا اینکه میشه یک DVD Player جدا بخرم که ورودی صدای optical داشته باشه و به باندهای پاناسونیک وصل کنم؟ آیا این کار ممکن هست و آیا ساپورت میشه؟
    ممنون میشم کمکم کنین.
    اگه ورودی نداشته باشه سینماتون تنها راهتون اینه که یه آمپی فایر بخرین و بین لچ دی پلیر و سینما قرار بدین که زیاد هزینه بر هست. ولی اونوقت میتونین آمپ خود سینما رو کنار بذارین و فقط از بلندگوهاش استفاده کنید که چیز خوبی در میاد.

پلیر با ورودی اپتیکال فکر نکنم باشه .

توی میدیا های معمول، کابل معمولی و اپتیکال فرق زیادی با هم ندارند..اگه بودجه براتون مهم هست ذهنتون رو زیاد درگیرش نکنید و از سیستمهاتون لذت ببرین.

پی نوشت: الان ه نیگا کردم سیستمی که شما دارید سینما نیست و های فای هست. خرید آمپ حداقل 400 تومن براتون هزینه داره که به نظر من معقول نیست.
    Last edited by amir3408; 26-09-2010 at 19:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه ورودی نداشته باشه سینماتون تنها راهتون اینه که یه آمپی فایر بخرین و بین لچ دی پلیر و سینما قرار بدین که زیاد هزینه بر هست. ولی اونوقت میتونین آمپ خود سینما رو کنار بذارین و فقط از بلندگوهاش استفاده کنید که چیز خوبی در میاد.

پلیر با ورودی اپتیکال فکر نکنم باشه .

توی میدیا های معمول، کابل معمولی و اپتیکال فرق زیادی با هم ندارند..اگه بودجه براتون مهم هست ذهنتون رو زیاد درگیرش نکنید و از سیستمهاتون لذت ببرین.

پی نوشت: الان ه نیگا کردم سیستمی که شما دارید سینما نیست و های فای هست. خرید آمپ حداقل 400 تومن براتون هزینه داره که به نظر من معقول نیست.
    یعنی نمیشه یه DVD Player بگیرم و از باند های همین سیستم استفاده کنم (باندای hi fi رو به dvd player وصل کنم) ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان کسی میدونه دستگاه پخش blue ray sony کی به بازار میاد ؟
    مطمئنید که نیومده؟یه پرس و جو بفرمایید،الان تقریبا همه شرکت ها بلوری های خود رو روونه بازار کردند.
    SHARP،SAMSUNG،PIONEER,PHILIPS,JVC,PANASONIC .این برندها همگی بلوری پلیرهای خود رو روونه بازار کردند و من از نزدیک دیدم.

گویا تا حالا کسی رویت نکرده.

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

سلام
    ممنون میشم کمکم کنین.
    من در تکامل حرفهای دوستمون امیر عرض کنم:
    راه حل هایی که امیر جان زحمت کشیدن گفتن وجود داره ولی اگه شما دنبال پلیر با ورودی اپتیکال می گردید باید برید سراغ پلیرهای متفرقه و چینی که توی بازار هست،خوشبختانه این پلیرها هر امکاناتی دارند،اگر بگردید حتما پیدا می کنید ولی انتظار صدای خوب نداشته باشید.

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

سلام خدا وكيلي يكي بگه آخر با 500 $ بهترين مدل سينما خانگي كه ميتونم بگيرم چيه گيج شدم هر كسي يه چيزي ميگه اينقدر اين صفحات تاپيك رو زير رو كردم دهنم صاف شد كممممممممممممممك كيفيت صدا و بيس در ولوم بالا برام مهمه و 5.1 بودن ممنون
    منظورتون از 500 دلار توی ایرانه تا جای دیگه؟

7. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    دوستانYAMAHA سینمای خانگی یا سیستم صوتی حدود 900 تا 1میلیون داره؟
    اگه هست با ذکر مدل راهنمایی کنید و نظرتون در موردش بیان کنید

با تقدیر وسپاس دادیار

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود پژمان.
    داشتم صفحات قبلو نگاه میکردم که دیدم برای خودت یه سیستم ردیف کردی، به نظر خیلی جالب اومد.
    یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه آیا این بلندگوهای بزرگ در ولوم پایین هم شفافیت و وضوح دارن؟
    یا اینکه این بلندگوها فقط در لوم بالا صداشون کیفیت داره؟

چون من چند مورد که صدای سیستم های ماشینو گوش دادم تو ولوم بالا عالی بودن ولی تو ولوم کم صداشون شفافیت و کیفیتشو از دست میداد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستانYAMAHA سینمای خانگی یا سیستم صوتی حدود 900 تا 1میلیون داره؟
    اگه هست با ذکر مدل راهنمایی کنید و نظرتون در موردش بیان کنید

با تقدیر وسپاس دادیار
    سلام
    یک سری از آمپ های یاماها تو ایران رویت شدن مثل سری RX اما متاسفانه خیلی زیاد نیستند و باید گشت... اما در مورد اینکه یه سینمای خانگی حاضر آمده داشته باشه فکر نکم باشه... هر چی هست اینه که خود خریدار با توجه به بودجه اش و نیاز اقدام به جمع آوری یه سیستم می کنه... با توجه به این پولی شما در نظر گرفتی اگه بخوای یه سیستم از یاماها جمع کنی می تونی رو سیستم زیر حساب کنی...البته باید بگردی و بگردی تا سیستم مورد نظر پیدا شه...

قیمت هایی که اینجا به دلار ذکر شده، قیمت محصول در کشور مبدا هستش... اگه می خوای بدونی حدودا چه قیمتی تو ایران داره معمولا اینجوریه که یه 25 درصد بگذاری رو این قیمت ها اون وقت می تونی قیمتشو تو ایران در بیاری.

A/V Receiver
    RXV367 249$
    HTR-3063 249$
    DVD Player
    DVD-S661 179$
    DV-S6160 179$
    Speaker
    NS-555 249$

Last edited by sound.vision; 27-09-2010 at 10:23.

11. 5 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود پژمان.
    داشتم صفحات قبلو نگاه میکردم که دیدم برای خودت یه سیستم ردیف کردی، به نظر خیلی جالب اومد.
    یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه آیا این بلندگوهای بزرگ در ولوم پایین هم شفافیت و وضوح دارن؟
    یا اینکه این بلندگوها فقط در لوم بالا صداشون کیفیت داره؟

چون من چند مورد که صدای سیستم های ماشینو گوش دادم تو ولوم بالا عالی بودن ولی تو ولوم کم صداشون شفافیت و کیفیتشو از دست میداد.
    توی صدای پایین هم صدای خوبی دارند. بلندگو های ماشین به خاطر اینکه باکس درست و حسابی ندارند و بعضی مدلهاشون فقط برای کر کردن ساخته شدند و همچنین وجود صداهای مزاحم زیاد تو ماشین توی صدای پایین صدای خوبی ندارند.

13. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •