تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 481 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بازهم سلام و بازهم درخواست کمک
    یک اتفاق عجیب(نمیدونم چرا این اتفاقها همش واسه من میفته)
    خب واما توضیح قضیه: گوشی بعد از چندثانیه خودبخود قفل میشه درسته؟تا اینجا که هیچی بعدش شما هرکدوم از سه تا دکمه سبز قرمز یا وسط روبزنی بعدشم unlockاز قفل خارج میشه درسته؟ تا اینجا رو داشته باشید
    ازدیروز تا به الان گوشی در حالتی که هیچ کاری باهاش ندارم یهو صدایی مثل صدای دلیور شدن اس ام اس میاد اماصفحه همچنان سیاه و تاریک هست و نوری ظاهر نمیشه این بوق رو که زد دیگه هیچکدوم از دکمه های سبز وقرمز و وسط کارنمیکنه انگار گوشی خاموشهحتما باید برای از قفل خارج کردن گوشی از دکمه بالای گوشی استفاده کنم
    حالا به نظرتون مشکل از چیه؟اینم بگم من برنامه جدیدی نصب نکردم که گوشی قاط زده باشه و از این حرفا
    نگرانیم از اینه که دوباره در آستانه خراب شدن گوشی قرارگرفته باشم و...
    ممنون میشم نظرتون رو بگید

2. 2 کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

من ویواز بخرم یا پرو؟من می خوام با گوشیم چت کنم.....عکس بگیرم.....وب گردی کنم......اس بدم.......آهنگم می گوشم......زنگم 7-8 مین در روز....و... کدوم بهتره واس من؟من خودم از پرو خیلی خوشم میاد......جیگری واسه پرو هم هست؟ممنون.

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

ای بابا همه شما ها به جز آقا پیمانو آقا گل محمدی با ویواز مشکل دارین که دارین منصرفم می کنینا.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

آقا من دارم از N85 ام و هنگها و سرعت کمش تو منو و اینا فرار میکنم ، میخوام بیام سراغ ویواز ! پشیمون نمیشم ؟!! تمام معایب جزئیش رو اگه دوستان استفاده کردن لیست کنن ، مرسی

5. این کاربر از .:2M:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

منم هيچ مشكلي ناشتم با گوشيم اما بعد از اپديت يه مشكل ديگه به سراغم اومده نميدونم چي شد ديروز رفتم تو مديا و بعدش pictures/video/music سه تاشو باز كرد و ولي داخل هر سه تاشون هر كدوم رو انتخاب مي كردم باز نمي كرد و بعد از چند ثانيه مياورد داخل منو اصلي تا اينكه ديشب اول مموري رو فرمت كردم بعدشم ريست و بعدشم گوشي رو وصل كردم كامپيوتر و يه مشت ويديو ريختم تو گوشي البته اين يه مشت يه 3 گيگي شد و بعد اومدم چنتاشو پاك كنم كه ديدم قفل كرد و خاموش روشن كردم و دوباره اومدم تك تك پاك كنم ديدم بعضياش پاك شد و بعضياش بازم قفل كرد در حالي كه همين فايل ها قبل از اپديت رو گوشي و مموري من بوده حالا هم كه وقتي ميرم تو منو اصلي همه ي موارد به جز مديا رو باز مي كنه مديا رو هم انتخابش مي كنه ولي باز نميكنه مثل اين كه زياد روش نگه داشته باشي تو رو خدا كمك كنيد لازمه كه يه بار ديگه گوشي رو اپديت كنم يا فلش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

7. این کاربر از 7evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

منم هيچ مشكلي ناشتم با گوشيم اما بعد از اپديت يه مشكل ديگه به سراغم اومده نميدونم چي شد ديروز رفتم تو مديا و بعدش pictures/video/music سه تاشو باز كرد و ولي داخل هر سه تاشون هر كدوم رو انتخاب مي كردم باز نمي كرد و بعد از چند ثانيه مياورد داخل منو اصلي تا اينكه ديشب اول مموري رو فرمت كردم بعدشم ريست و بعدشم گوشي رو وصل كردم كامپيوتر و يه مشت ويديو ريختم تو گوشي البته اين يه مشت يه 3 گيگي شد و بعد اومدم چنتاشو پاك كنم كه ديدم قفل كرد و خاموش روشن كردم و دوباره اومدم تك تك پاك كنم ديدم بعضياش پاك شد و بعضياش بازم قفل كرد در حالي كه همين فايل ها قبل از اپديت رو گوشي و مموري من بوده حالا هم كه وقتي ميرم تو منو اصلي همه ي موارد به جز مديا رو باز مي كنه مديا رو هم انتخابش مي كنه ولي باز نميكنه مثل اين كه زياد روش نگه داشته باشي تو رو خدا كمك كنيد لازمه كه يه بار ديگه گوشي رو اپديت كنم يا فلش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    داداش من که فک کنم گوشیت بر فناست....وای وایشوخی کردم
    این گوشی مشکلاتشو واسم فهرست می کنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

گلی جون ی مشکل.................
    من برنامه spb mobile shell رو ویواز نصب کردم وقتی میخام وارد برنامه بشم به ی لووود طولانی روبرو میشم بعضی وقتها لووود تمام میشه و وارد برنامه میشم ولی اکثر وقتها لووود هیچوقت تمام نمیشه و هنگ میکنه و مجبور به ریست گوشی میشم
    ضمنا بعضی وقتا هم که وارد برنامه میشم اگه رو بعضی آیکون های برنامه در منو اوپشن کلیک کنم بازم هنگ میکنه
    از اونجایی که این برنامه واقا فوق الاده است لطفا بگین چکار کنم .........

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستانی که سوال درمورد ویواز پرسیدن بهتون میگم که ویواز حرف نداره و هیچوقت هنگ نمیکنه این مشکل به احتمال زیاد از برنامه است که با سیستم گوشی مشکل داره
    Last edited by roozi-666; 07-09-2010 at 17:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

اگه فیرمور شما اخرین هست راهی نیست
    اگه گارانتی داری بده گارانتی

شما برو تنظیمات اینترنت را یه بار پاک کن
    بعد برو سایت همراه اول
    اونجا درخواست بده تنظیمات اینترنت را براتون بفرستند
    وقتی پیامک رسید ضخیره کن
    مرسي
    اين كارو يكي دوبار كردم،‌ولي قبلش تنظيمات قبلي رو پاك نكرده بودم،‌حالا باز امتحان ميكنم...
    --------------------------------------
    يه سوال
    تو تنظيمات network واسه network mode‌سه تا گزينه گذاشته،
    gsm - umts - Dual mode
    اينا چين؟
    دونا گزينه ديگه هم هست كه من نميدونم واسه چيه ،يه موقع اونا مشكل ندارن؟
    Last edited by NiKtA20; 07-09-2010 at 17:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

من ویواز بخرم یا پرو؟من می خوام با گوشیم چت کنم.....عکس بگیرم.....وب گردی کنم......اس بدم.......آهنگم می گوشم......زنگم 7-8 مین در روز....و... کدوم بهتره واس من؟من خودم از پرو خیلی خوشم میاد......جیگری واسه پرو هم هست؟ممنون.

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

ای بابا همه شما ها به جز آقا پیمانو آقا گل محمدی با ویواز مشکل دارین که دارین منصرفم می کنینا.....
    نه! كي گفته ما با ويواز مشكل داريم؟
    خوب اينجا واسه اينه كه سوالا و مشكلاتمونو مطرح كنيم ديگه، ولي در كل ويواز گوشيه خوبيه، من كه باهاش حال ميكنم
    ويوازو ويواز پرو هم خيلي باهم فرق ندارن، من پرو گرفتم چون صفحه كليد واسم مهم تر از دوربين بود، ولي خيلي وقتا با صفحه كليد مجازيش كار ميكنم‌،‌ ولي خوب واسه چت و ... پرو بگيري بهتره به نظرم
    نگران نباش،‌گوشيه خوبيه...

12. 2 کاربر از NiKtA20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه! كي گفته ما با ويواز مشكل داريم؟
    خوب اينجا واسه اينه كه سوالا و مشكلاتمونو مطرح كنيم ديگه، ولي در كل ويواز گوشيه خوبيه، من كه باهاش حال ميكنم
    ويوازو ويواز پرو هم خيلي باهم فرق ندارن، من پرو گرفتم چون صفحه كليد واسم مهم تر از دوربين بود، ولي خيلي وقتا با صفحه كليد مجازيش كار ميكنم‌،‌ ولي خوب واسه چت و ... پرو بگيري بهتره به نظرم
    نگران نباش،‌گوشيه خوبيه...
    بله خوب که خیلی هست تازه خیلی شیک هست من واقعا عاشق ظاهرش هستم حرف نداره هیچ گوشی تاچی به زیبایی ویواز نیست شک نکنید!!مخصوصا واسه دخترا خیلی جمع و جور و قشنگه
    آره دیگه اینجا مسائل و مشکلات مطرح میشه
    مشکل هم مثلا معمولا کسی مثل من که هیچ برنامه ای رو نصب نکرده روی گوشی نباید مشکل خاصی داشته باشه اما خب من استثنا هستم
    یکی به من کمک کنه

14. 2 کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اینقدر تبلیغ ویواز رو نکنید خز میشه ! دی:

(به یاد لاستیک دنا : هر چی میخاین بخرین فقط ویواز نخرین ! )

===
    نمیشه بک آپ از دفترچه تلفن رو کاری کرد که توی یک فایل ذخیره بشه ؟ مثل سایر گوشیای سونی اریکسون .
    اینجوری import کردنش یک ماه طول میکشه که !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •