تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 472 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام بچه ها کسی میدونه ماجرای بیمه نشدن ماشین های ایران خودرو چیه پلاک ماشین امده ولی میگن ایران خودرو با بیمه مشکل داره نمیتونه بیمه کنه چی کار میشه کرد؟
    ماشینم EF7LX هست. نمایندگی که تخلف کرده بود پولمو پیشه خودش نگه داشته بود 5 ماه که زدم این در اون در پولو ریخت حساب ایران خودرو پلاک الان امده ولی بیمه رو میگن اینجوریه 5 ماه ماشینم داره خاک میخوره

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام بچه ها کسی میدونه ماجرای بیمه نشدن ماشین های ایران خودرو چیه پلاک ماشین امده ولی میگن ایران خودرو با بیمه مشکل داره نمیتونه بیمه کنه چی کار میشه کرد؟
    ماشینم EF7LX هست. نمایندگی که تخلف کرده بود پولمو پیشه خودش نگه داشته بود 5 ماه که زدم این در اون در پولو ریخت حساب ایران خودرو پلاک الان امده ولی بیمه رو میگن اینجوریه 5 ماه ماشینم داره خاک میخوره
    مشکل ایران خودرو با بیمه البرز حدود 10 روز پیش رفع شده و اگر مابه تفاوت بیمه سال 92 را پرداخت کرده اید (یک فیش حدود 180 هزارتومانی به حساب بیمه البرز) ، بیمه شما احتمالا صادر شده است. (اگر تهران هستید تشریف ببرید سازمان فروش )

من امروز بیمه نامه ماشینی که 05 اردیبهشت تحویل گرفته بودم را از نمایندگی دریافت کردم که تاریخ صدورش 22 اردیبهشت بود.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه چیزی در رابطه با موتور ef7 بگم خودم که فعلا تو کفش موندم - سه هفته پیش که پدرم بنزین زده ( سمند ef7 مالتی پلکس بنزینی) - نمیدونم تو این بنزینه چی بوده - اصلا بنزین بوده؟ الان سه هفته هست پدرم داره با بنزینی که به ماشین زده کار میکنه درجه بنزین رسیده وسط و کیلومتر شمارش رو که همیشه بعد بنزین صفر میکنه عدد 394 کیلومتر رو نشون میده - ماشین خیلی خیلی بی صدا و نرم شده - این در حالی هست که پدرم میگه من همیشه نزدیک به دو هفته یه بار بنزین میزنم - مسیری هم که میره هیچ تغییری نکرده و جزو پر ترافیک ترین مسیر های ممکن هست که هروز میره و میاد - اما الان با گذشت سه هفته و 394 کیلومتر کارکرد تازه درجه بنزینش رسیده به وسطش -

خلاصه تنها نتیجه گیری ما این بود که احتمالا اخرین باری که بنزین زده کیفیت بنزینه خیلی بالا بوده و الته این نشون میده که موتور EF7 هم موتور بسیار خوبی هست - اگه بقیه شرایط هم درست باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان فروش فوری داره؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

از شنبه ظاهرا فروش فوری داره

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه چیزی در رابطه با موتور ef7 بگم خودم که فعلا تو کفش موندم - سه هفته پیش که پدرم بنزین زده ( سمند ef7 مالتی پلکس بنزینی) - نمیدونم تو این بنزینه چی بوده - اصلا بنزین بوده؟ الان سه هفته هست پدرم داره با بنزینی که به ماشین زده کار میکنه درجه بنزین رسیده وسط و کیلومتر شمارش رو که همیشه بعد بنزین صفر میکنه عدد 394 کیلومتر رو نشون میده - ماشین خیلی خیلی بی صدا و نرم شده - این در حالی هست که پدرم میگه من همیشه نزدیک به دو هفته یه بار بنزین میزنم - مسیری هم که میره هیچ تغییری نکرده و جزو پر ترافیک ترین مسیر های ممکن هست که هروز میره و میاد - اما الان با گذشت سه هفته و 394 کیلومتر کارکرد تازه درجه بنزینش رسیده به وسطش -

خلاصه تنها نتیجه گیری ما این بود که احتمالا اخرین باری که بنزین زده کیفیت بنزینه خیلی بالا بوده و الته این نشون میده که موتور EF7 هم موتور بسیار خوبی هست - اگه بقیه شرایط هم درست باشه
    اگه تهران هستید احتمالا بنزین یورو 4 زدند. بنزین یورو 4 از کیفیت بسیار بالا و بازده بالاتری از یورو 2 برخورداره. قرار بود چند هفته پیش پخشش تو تهران بعضی جایگاه ها شروع بشه.

7. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه فرق داشبورد سورن با داشبور XPA چیه؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال آیا سمندef7فیلتر گاز داره که قابل تعویض باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    می خواستم بدونم که روغنی که از ابتدا ایران خودرو ریخته (ماشینم ef7) کیفیتش چطوره و چقدر بعد باید عوض کنم آیا تو سرویس دوره ای نمایندگی مجاز روغن هم عویض می کنند ماشین من کارت طلایی 3 ستاره داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان گرامی
    فرق سمندهایی که شماره بدنشون با df و cf شروع میشه چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •