تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 370 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

كسي مشخصاتي چيزي از VAIO EB 1 CTO داره؟؟ Reviewاي چيزي نيست ازش؟ باتريش چطوريه؟
    این روزها لپ تاپهای جدید سونی سری EB 1CTO صفحات مجلات و نشریات کامپیوتری را به خود اختصاص دادند. این سری از محصولات سونی با پیروی از نوآوریها و طراحی شکیل، کاربران خوش سلیقه را مجذوب خود کرده است. یکی از قابلیتهای کم نظیر آنها نصب تراشه گرافیکی جدید ATI می باشد. بعلاوه با استفاده از فناوری قدرتمند پردازنده Intel Core i7 هواداران زیادی را جذب کرده است.
    این لپ تاپ از فناوری مجازی سازی سخت افزار پشتیبانی می کند و این امکان را به شما می دهد تا عملکرد Hyper-threading را بوضوح لمس کنید و شاهد آن خواهید بود که در راستای پشتیبانی از فناوری چند هسته ایی، چهار thread می توانند بطور همزمان در برنامه های کاربردی مناسب مدیریت شوند.پردازنده Intel Core i7 در تست اجرای چندکار همزمان در قالب مشخصه multitasking موفق به دریافت 1.61 امتیاز شد. عمر باتری این دستگاه سه ساعت و نیم تخمین زده شده که قابلیت استفاده از سیستم را در مکانهایی که دسترسی به منبع برق امکان پذیر نیست را فراهم می نماید. بنابراین شما به راحتی می توانید با مدیریت کارهای خود در طول سفر با آن کار کنید. سرزمین رایانه
    این لپ تاپ از عملکرد قوی، پرسرعت و پیکربندی مناسب برخوردار است و می تواند جایگزین مناسبی برای کامپیوترهای رومیزی باشد. سرعت قابل توجه آن در اجرای برنامه های مختلف و هارد بسیار بزرگ با ظرفیت ذخیره ی تعداد بیشماری از فایلها و فولدرها از عناصر مهم سیستم اند که آنرا در رده سیستم های قدرتمند سونی قرار داده است. سرزمین رایانه
    این لپ تاپ با داشتن نمایشگر 15.5 اینچ و 2.7 کیلوگرم وزن طراحی منحصر به فرد و گیرایی دارد. ظاهر زیبای آن به گونه ایست که باکلاس تر از آنچه که انتظارش را دارید، بنظر می رسد و طبق نظرسنجی های بعمل آمده کاربران زیادی را مجذوب خود کرده است. طراحی زیبای صفحه کلید آن از چیدمان خوب کلیدها حکایت می کند. فاصله بین هر کلید به خوبی رعایت شده، بطوری که در این صفحه کلید جمع و جور کلیدهای عددی نیز دیده می شود. بدلیل فاصله کم بین کلیدها خیلی تکان نمی خورند و به راحتی می توانید تایپ سریع را بر روی آن اعمال کنید. در بالای این صفحه کلید بلندگوهای استریو تعبیه شده که لذت گوش دادن به موسیقی دلنواز را برایتان به ارمغان می آورد. سرزمین رایانه
    از ویژگیهای دیگر آن امکان استفاده از دوربین، شبکه بی سیم WiFi، و بسیاری دیگر می باشد. این دستگاه یک کامپیوتر همراه حرفه ایی و مدرن با قابلیتها و امکانات به روز رسانی شده است که از حافظه زیاد cache و هارد قدرتمند بهره مند است.
    کارت گرافیک ATI Mobility Radeon HD 5650 سرزمین رایانه
    این کارت گرافیک اولین تراشه گرافیکی همراه است که از فناوری DirectX 11، بکاررفته در بسیاری از بازیهای مدرن مانند Stalker: Call of Pripyat, Colin McRae DIRT 2 و .... پشتیبانی می کند. بدین معنا که قادر به اجرای بازیهای رایانه ایی مدرن با حداکثر تنظیم جزئیات تصویر است. این تراشه قادر است بازیهای امروزی با بالاترین رزولوشن و بیشترین سطح تنظیمات را به راحتی اجرا کند. تراشه Mobility Radeon HD 5650 در کلاس متوسط کارت گرافیک DirectX 11 لپ تاپها طبقه بندی می شود که مبتنی بر تراشه (Madison (LE, LP or Pro می باشد و در اندازه 40nm طراحی شده است. این تراشه یکی از قدرتمندترین تراشه های گرافیکی با حافظه ویدئویی 1GB است. پردازنده گرافیکی 5660 از تکنولوژی پیشرفته و امکانات بی نظیری برخوردار است و با کمک آن قادر به تماشای فیلم هایی با کیفیت سینمایی خواهید بود. همچنین امکان اجرای فیلم های بلوری یا سایر فیلم های HD را با ارائه ی تصویری جذاب و خیره کننده میدهد. سرزمین رایانه
    بعلاوه، از قابلیت اجرای فیلم های 1080p، فناوری پیشرفته anti-aliasing و تکنولوژی ATI Stream نیز پشتیبانی می کند. درحقیقت تکنولوژی ATI Stream جهت اجرای پردازش موازی فایلها در سرعت بخشی به رمزگذاری فایلهای ویدئویی و transcoding بکار برده می شود. این کارت همچنین، مجهز به میلیون ها ترانزیستور و پردازش بسیار بالای گرافیکی است. تعداد نمایشگرهای مجزایی که در حالت multi-display از این تراشه پشتیبانی می کنند به 6 نمایشگر افزایش یافته است، که در حقیقت شامل 6 کنترلر مجزای نمایشگر است. سایر ویژگیهای Mobility Radeon HD 5650 به شرح زیر می باشند:
    • سرعت ساعت موتور: 450-650 MHzسرزمین رایانه
    • قدرت پردازش گرافیکی: 360-520 GigaFLOPS
    • سرعت پرکردن پیکسل ها: 3.6-5.2 Gigapixels/secسرزمین رایانه
    • سرعت ساعت حافظه: 800 MHz DDR3/GDDR3
    • سرعت پردازش اطلاعات حافظه 1.6 GBps DDR3/GDDR3
    • پهنای باند حافظه: 25.6 GB/sec
    • میزان مصرف انرژی یا TDP: 15-19 Watts
    • پشتیبانی از معماری TeraScale 2 Unified Processing Architecture
    • مجهز به رابط حافظه DDR3/GDDR3 Memory interface
    • پشتیبانی از فناوری OpenGL 3.2سرزمین رایانه
    • پشتیبانی از فناوری ارتقاء کیفیت تصویر
    • پشتیبانی از فناوری ATI Eyefinity multi-display
    • پشتیبانی از فرمتهای صوتی AC3, AAC, Dolby TrueHD و DTS Master
    • پشتیبانی از تکنولوژی مدیریت انرژی ATI PowerPlay ™
    پردازنده Intel Core i7-720QM
    Core i7 720QM، یک پردازنده ی چهار هسته ایی پرسرعت است که محصول کمپانی اینتل می باشد. این پردازنده از فناوری Hyperthreading و چهار هسته پشتیبانی می کند. بنابراین هشت threads (رشته) می توانند بطور همزمان کار کنند. پردازنده 720QM در مقایسه با پردازنده های سریعتر سیستم های همراه Core i7، فقط حاوی 6MB حافظه پنهان L3 Cache است در حالیکه مدلهای سریعتر Core i7، 8MB حافظه Cache دارند.سرزمین رایانه
    بدلیل پشتیبانی از وضعیت Turbo Mode، این پردازنده با سرعت ساعت 2.8GHz کار می کند، بنابراین برای اجرای برنامه های تک هسته ایی مانند بازیهای رایانه ایی قدیمی عملکرد پرسرعتی دارد. این پردازنده بواسطه ی دارابودن چهار هسته و هشت threads، قادر است برنامه های کاربردی چند رشته ایی مدرن را به خوبی اجرا کند. (هرچند هنگام استفاده از تمام هسته ها، سرعت ساعت پردازنده کاهش می یابد)
    پردازنده Core i7-720 دارای کنترلر داخلی حافظه برای (DDR3 (1066 or 1333 می باشد. از این رو، عملکرد حافظه آن (نسبت به پردازنده های قدیمی تر با کنترلرهای خارجی حافظه) بسیار خوب است. این پردازنده همچنان در جهت TDP (میزان مصرف انرژی) بیشتر سوق داده می شود.سرزمین رایانه
    معماری هسته این نوع پردازنده فوق العاده کوچک است و نسبت به معماری پردازنده های دو هسته ایی Core 2 حجم بسیار کمی دارد.
    میزان مصرف انرژی این پردازنده 45وات (TDP) است که برای یک پردازنده لپ تاپ بسیار زیاد است. البته باوجود حالت Turbo Mode میزان مصرف آن به مراتب بیشتر می شود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که لپ تاپهای بزرگ مجهز به سیستم خنک کننده قوی می توانند از این نوع پردازنده استفاده کنند.سرزمین رایانه

تحلیل وبررسی : کاری از گروه نرم افزاری سرزمین رایانه

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لطف کردید جواب دادید
    سقف بودجه من1.600تا1.700 هستش
    قیمت های ممکنه هر جایی 30 یا 40 کم یا زیاد باشه
    از سریه EB , EA

Sony® VAIO EA 2 GFX
    [/URL]CPU: i5-540M 2.53 Up to 3.06 Intel Core CPU Cache: 3 MB RAM: 4DR3 GB HDD: 500 GB ODD: Blu-ray Display: 14" Graphic: ATI HD 5650 1024MB-2743MB
    1500000
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sony® VAIO VPC-EA16
    CPU: i5-520M 2.4 Up to 2.93 Intel Core CPU Cache: 3 MB RAM: 4DR3 GB HDD: 500 GB ODD: DVD RW Display: 14" Graphic: ATI HD 5650 1024MB-2743MB
    1370000
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EB 1 CTO
    Intel Core i7-720M 500GB 4GB ATI Mobility Radeon HD 5650
    Display Widescreen LED 15.5 1366X768
    1400000
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EB17 FG
    Intel Core i3-330M Processor 2.13 GHz 15.5" wide (Full-HD: 1920 x 1080) , LED Backlight ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics
    1200000
    معمولا کسی که از سونی با این بودجه و اینکه وزن زیاد مهم نباشه واسش, میره سراغ سریه F و تا حدودی F115
    با اینکه سریه F نمیخوای اما یک مدلم از f12 پیشنهاد میکنم که جدیده

CPU: i7-740QM 1.73 up to 2.93 Intel Core CPU Cache: 6 MB RAM: 4DR3 GB HDD: 320 GB ODD: DVD RW Display: 16.4" Graphic: GeForce GT 330 M 1024MB-3831MB
    1490000
    و اگه از برند دیگه ای بخوای 2مدل رو بهت پیشنهاد میکنم
    MSI GX640
    2.26 Corei5 3M 430M 4 DDR3 500 SATA ATi 5850 1G DDR5 DVD-RW 15.4 Panel LED 2.7 D-SUB, E-SATA, 1394, HDMI WiFi,GL,BT,W, Modem 9 Bag ,GMouse
    1600000
    ASUS N61JQ
    CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA /
    LCD: 16" Diagonal High Definition - LED / VGA: ATI Mobility Radeon HD 5730 1G DDR3 VRAM /
    1400000

4. این کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی سری EC توی ایران نیست؟
    کمیاب اما پیدا میشه
    این سری 17 اینج هستن یکی از مدل هایی که میتونی تو بازار ایران پیدا کنی یعنی یافت میشه VPC-EC 25 FX هست
    EC 25 FX
    CPU Type Intel Core i3 350M(2.26GHz) Screen 17.3" Memory Size 4GB DDR3 Hard Disk 500GB Optical Drive BD Combo Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5470 Video Memory 512MB
    1280000

و این مدلم از بهترین مدل هایه این سریه که اینجا پیدا نمیشه میتونی از سایت سونی ببینیش
    کد:

6. این کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

این لینک که گذاشتید به زبان لهستانی است دوست عزیز
    در رابطه با مادربرد عادی نیز ممکنه حرف شما درست باشد ولی تکنولوژی تولید و معماری سخت افزار مادربرد لپ تا پ با کامیوتر شخصی فرق می کند در کامپیوتر مادبرد 3 لایه و در لپ تاپ حداقل با توجه به مدل، سایز و برند از 5 لایه شروع می شود
    در ارتباط با آمار آرسال به گارانتی معمولا این اطلاعات محرمانه بوده لطفا لینک منبع خود را نام ببرید

در مورد f127 نیز با توجه به اینکه از لحاظ پردازنده این دوستگاه با یکدیگر تفاوت دارند نمی توان قیاس صحیح انجام داد
    کد:
    ,

تاریخ تولید 720 سه ماهه سوم 2009 و تاریخ تولید 740 سه ماهه سوم سال 2010 می باشد
    من قیاس صحیح انجام ندادم. گفتم فکر کنم این کلمه رو هم تاکید کردم. فکر کنم.
    راستی در مورد دما میشه شما تستی از 127 بزارید من میخوام بدونم دما این دو لپ تاپ چقدر فاصله دارند با هم

آخه تا اونجایی که من میدونم گرمای ان 61 ایسوز از اف 115 کمتر بود . ( فکر نکنم زیاد تغییری کرده باشه . فکر میکنم )
    پردازنده مهمه ولی گرمای لپ تاپ ممکنه بازم اون جوری که شما فکر میکنید نشه باید تستش کنن رو هوا و با دیدن مشخصات نمیشه نظر داد

در مورد
    من تا 3 ماه پیش ایسوس داشتم ، تکنولوژی ساخت بردش رو سرچ کنی مبینی که تکنولوژی PC
    داغ میکنه که کولر اسپسلیت نمیتونه خنکش کنه
    تو سایت notebook review هم در رابطش می تونی بخونی
    لینک این چند خبر رو لطفا بدید. منبع رو میگم.

یک چیز دیگه
    در رابطه با مادربرد عادی نیز ممکنه حرف شما درست باشد ولی تکنولوژی تولید و معماری سخت افزار مادربرد لپ تا پ با کامیوتر شخصی فرق می کند در کامپیوتر مادبرد 3 لایه و در لپ تاپ حداقل با توجه به مدل، سایز و برند از 5 لایه شروع می شود
    این رو از کجا فهمیدید؟ لطفا لینک این رو هم بزارید منم کنجکاو کردید. میخوام در مورد این تکنولوژی ساخت مادربرد بیشتر بدونم و تفاوت هاش. (میخوام حتما بدونم چون رشتم کامپیوتر هست و علاقه ی شدیدی به سخت افزار دارم )

در ارتباط با آمار آرسال به گارانتی معمولا این اطلاعات محرمانه بوده لطفا لینک منبع خود را نام ببرید
    یکی از دوستان لطف کنه لینک مربوطه رو اینجا قرار بده.

ممنونم دوست عزیز موفق باشید.

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معمولا کسی که از سونی با این بودجه و اینکه وزن زیاد مهم نباشه واسش, میره سراغ سریه F و تا حدودی F115
    با اینکه سریه F نمیخوای اما یک مدلم از f12 پیشنهاد میکنم که جدیده

CPU: i7-740QM 1.73 up to 2.93 Intel Core CPU Cache: 6 MB RAM: 4DR3 GB HDD: 320 GB ODD: DVD RW Display: 16.4" Graphic: GeForce GT 330 M 1024MB-3831MB
    1490000

شما که خودتون گفتید گرافیک سری EB و EA قوی تره-پس چرا باید سراغ سری F برم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما که خودتون گفتید گرافیک سری EB و EA قوی تره-پس چرا باید سراغ سری F برم؟
    آخه شما رو نگفتم کلی گفتم
    گرافیک این سری درسته قویتره اما کانفیگ قویتر سرعت پردازش سریعتر رم بیشتر full hd بودن و..باعث میشه خیلی ها طرف سریه F برن و اگر شما هم فقط از لپ تاپ گرافیکش واستون مهمتره یا زیاد بازی میکنید بدون شک تردید Asus n61jq رو انتخاب کنید

10. این کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

یه مدتی بود که به خاطر مشغله زیاد نتونستم پست بدم , حالا با یه خبر جدید اومدم . بالاخره لپتاپی که دو ماه در به در دنبالش بودم به ایزان اومذ ولی آمدی جانم ولی حالا چرا ؟؟؟؟ چون من 2 هفته پیش رفتم f115fm خریدم البته ازش راضیم ولی شاید یه مدت دیگه هاردشو عوض کردم و 7200 rpm خریدم . بگذریم

لپتاپ مورد نظر من اینه f12gfx که امرتات هم آورده قیمتم دوروبر 1870000 باید باشه

مشخصات مثل f115fm هست با این تفاوت که cpu 740qm 1.73 up to 2.93 GHZ و هارد 7200 هست بلوری رایتر داره ( که به نظر من فعلا زیاد کارایی نداره ) والبته تکنولوژی رنگ پردازی صفحه نمایششم به کمک موتور adobe rgb توسعه پیدا کرده . والبته ساخت آمریکا هم هست .

برای مشاهده مشخصات کامل این لپتاپ بی نظیر به آدرس زیر مراجعه فرمایید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخه شما رو نگفتم کلی گفتم
    گرافیک این سری درسته قویتره اما کانفیگ قویتر سرعت پردازش سریعتر رم بیشتر full hd بودن و..باعث میشه خیلی ها طرف سریه F برن و اگر شما هم فقط از لپ تاپ گرافیکش واستون مهمتره یا زیاد بازی میکنید بدون شک تردید Asus n61jq رو انتخاب کنید
    بیشتر دوست دارم vaio بخرم اختلاف کیفیت گرافیک 5730 asus n61 و 5650 وایو خیلی زیاده؟
    راستش دلیل اینکه از سری F و ایسوز نمیخرم ترسه
    توی این تاپیک ها حرف پشت سرشون زیاد هست
    اینکه لپ تاپم داغ نشه خیلی برام مهمه
    بازم ممنون که جواب میدید

داره خودمونی میشه cybamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين مدل EB 1 CTO را كسي داره بدونه مصرف باتريش چطوره؟ چقدر جواب ميده؟ ريويو اي چيزي نيست ازش در اينترنت. تازه اين دوستمون براساس اينجــــــــــــــا ميگفتن كه Core i7 هستش در حاليكه توي 2تا سايت ديدم همگي ميگن EB1 CTO ، پردازنده Core i5 540M 2.40GHz داره! شما ببينيد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینارو دارم به خودم میگم بلکه فرجی بشه!!!
    امیدوارم دیگه در مورد خرید سری F11 سونی سوالی نپرسم!
    به چه زبونی بگن سری F11 سونی مشکل داغ کردن داره.
    هم درموردش مطلب ها گفته شد هم مدرک معتبر ارائه شد.
    فروشنده های داخلی هم این رو فهمیدن قبل از اینکه گندش دراد سری F12 اوردن!(چون روشون گارانتی میدن) تازه معلوم نیست سری جدید چطوری باشه(بعدن گندش در میاد)
    اول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!
    سونی گفت: آپدید کنید مشکل حله. بعدش کاشف به عمل اومد که بعد ار آپدیت کردن هر وقت لپتاپ گرم میشه برای جلوگیری از بروز مشکل سرعت میار پایین.
    میدونی یعنی چی!؟
    یعنی وقتی بازی رو اجرا کردی یکی دو دقیقه حالشو میبری بعدش دما میره بالا ، آپدیت وارد عمل میشه ، بعد گندش درمیاد!

میدونی به چی دارم فکر میکنم! آره باید مراقب باشم زیادی فوت نکنم چون هارد از یک حدی نباید خنکتر بشه!
    متاسفم خنکشم بکنم بی فایدست چون مهم دمای هسته ی CPU ، GPU و Chipset هستش!

از همه ی اینها گذشته
    جای تاسف که به خودم زحمت نمیدم دو صفحه از این پست رو بخونم.اونوقت اینهمه سوال تکراری نمی پرسیدم.
    از خودم خواهشمندم ... ببخشید استدعا دارم اول یکمی به خودم زحمت بدم بعد از بقیه توقع کنم!(اینو همیشه به خودم میگم)

وقتی به خودم زحمت ندم P 3 0 W O R L D اینجوری میشه!
    در پایان به خودم میگم ببخشید!
    من F11NFXدارم و هیچ کدوم از این مشکلاتی هم که شما گفتید ندیدم
    در داغ ترین حالت دمای این لپ تاپ بیشتراز 73 درجه نشده
    از نظر پردازش فوق العاده هست و اگر مشکلی باشه از ویندوزه نه لپ تاپ

16. 4 کاربر از saeed1234a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •