دوست عزیز داغ کردن فقظ مربوط به یک لپتاپ نیست!!![]()
دوست عزیز داغ کردن فقظ مربوط به یک لپتاپ نیست!!![]()
اونم یه مدل رو نگفت کلا لپ تاپ های DELL رو گفت....در ضمن شما یه عکسی چیزی از مدل 1557 سراغ دارید؟
سلام
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم پس ببخشید..!
میشه کیفیت کارت گرافیک ATI 4330 و ATI 4570 رو که روی لب تاپ های DELLمیزنن رو مقایسه کنید.
من مهندس معمار هستم و میخوام لب تاپ بگیرم بین studio 1557DELL و inspiron 1564(Whit Core i5)DELL موندم.
لطف بزرگی میکنید اگه کمکم کنید.
آیا این ATI 4570 اینقدر خوب هست که من تفاوت قیمت این دو تا لب تاپ رو بدم واقعاً می ارزه؟
شما چرا به جای این که Core i7 رو با Core i5 مقایسه کنی کارت گرافیکش رو مقایسه میکنی....
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
من دیگه تصمیم خودم رو گرفتم DELL Studio 1557
از لحاظ گرافیک بهترین لپ تاپ سری fwسونی می باشدگرافیک قدرتمند4650 خیلی قویتر از4570 یا 230mمباشد پس شک نکنید از لحاظ تصویر سونی از همه لپ تاپ ها سرتره
مگه لپ تاپ فقط کارت گرافیکیه؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
برای بازی و کارهای دیگه مدل dv6 2170 خوبه؟
تا 1400-1500 هزینه میکنم فقط میخوام گرافیکم قوی باشه
core i7 6m cash
ram 4 ddr3
hdd حداقل 320 یا 500
مونیتور کیفیتش عالی باشه
و کلا مدل تکمیلی باشه
فقط میخوام شاید روزی 1 ساعت باهاش بازی کنم ولی میخوام قوی باشه
توی این رنج فکر کنم سونی با کش 6 پیدا نکنم-1557 هم گرافیکش2020 هم که دیگه تولید نمیشه
این مدل هست توی بازار ؟
من هر چی دنبال مشخصات میگیردم پیدا نمیکنم
sony f 115 fm/s
قیمت طرف چقدر هست ؟
گارانتی ایران سونی کجا هستش ؟
بعد فکر میکنم core i3 باشه با 6 مگ کش و گرافیک 310 چیفورس
مدل خوبیست.
گرافیک هم به اندازه ی کافی قوی هست.
کیفیت صفحه نمایش هم خوبه ، اما رزولیشن در حد استاندارده و نه بیشتر.
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
مدل های سری F سونی ، هنوز به صورت کامل وارد بازار ایران نشده اند ، باید صبر کنی ، تا چند وقته دیگه ، یا این مدل ، یا مشابه اون میاد
مرسی از کیفیت ال سی دی 1557 خیلی تعریف کرده بودی میخوام بدونم اینم در حد همون هست؟کیفیت صفحه نمایش هم خوبه ، اما رزولیشن در حد استاندارده و نه بیشتر.
درکل میخوام ببینم گراقیکش رو چجوری ارزیابی میکنید؟
قیمتش هم فکرکنم حدود 1500هست درسته ارزون ترین و بهترین گارانتی معتبر چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)