در مورد پارس آنلاین صحبت کردی یا شاتل؟؟؟؟؟
اولش گفتی که پارس اینجوری گفته و آخرش گفتی که احتمالا وعده سر خرمن شاتله.
![]()
در مورد پارس آنلاین صحبت کردی یا شاتل؟؟؟؟؟
اولش گفتی که پارس اینجوری گفته و آخرش گفتی که احتمالا وعده سر خرمن شاتله.
![]()
Last edited by mojtaba-civil; 03-06-2010 at 01:12.
mac adress رو که با یه فرم پر کردن میشه برداشت .....
ولی کاملاً چیز مضخرفیه ............
منو که حقیقتاً خیلی اذیت کرده ....
ولی جالبه که اکانت شبانش نداره
بنظرتئن فرم رو ایمیل کنم بر میدارن واسم ؟
واقعا با پر کردن فرم میشه ورداشت؟ تو سایت صبا که رفته بودم گفته بود که اینجوری شده ولی چیزی از برداشتنش ننوشته بود. حالا که به این راحتی برداشته میشه پس چرا اصلا گذاشتنش؟ نکنه برای برداشتنش پولی چیزی ازتون بگیرن؟
حتما فرم رو بفرست، اگه برداشته بشه خیلی راحت میشی.
دوستان من پدرم توی شرکت توزیع برق منطقه 3 اهواز کار میکنه . چند روز پیش یک نفر ار شرکت مبین نت که وایمکس ارائه میده اومده بود اونجا و درخواست 4 تا کنتور 3 فاز برای دکل های وایمکس داد . یکیش توی 30 متری بود اون 3 تا رو نمیدونم !! مثل اینکه قراره مبین نت وایمکسشو راه بندازه .
اینم سایت مبین نت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم اطلاع رسانی خوبی کرده باشم .
موفق باشید .
ممنون از اطلاع رسانیت. ولی این تاپیک فقط در مورد ADSL هستش.
با سلام !کسی هست که بگه اشتراک پارس انلاین 128کیلو همراه با ارایه مودم از شرکت چند پامون در می آد وقراردادش چند ماهست؟درضمن اگر خودمون مودمشو تهیه کنیم چطور آیا قبول مکنند؟در مورد نیماد هم اگه کسی اطلاعات بده ممنون میشم.![]()
اینطوری کهتو سایت نوشته بر میدارن ... رایگانم هست
یکی تو تاپیک صبا نوشته بود زنگ زده تهران واسش برداشتن ..
منم چندبار زنگ زدم یا جواب نمیدن یا اشغاله ...
فرم MAC Address
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسته که اسماً این تاپیک ماله adsl شهر اهواز ولی چون جاهای دیگه ای واسه این جور اطلاع رسانی ها نیست یه جورایی این تاپیک شده یه تابلو اعلانات واسه اهواز ...
porya_spy جان ممنون بابت اطلاع رسانیت
منظورم فکر کنم واضح بود نه
آخه یه مدت مشترک شاتل بودم و وضعیت سرویسا بدجور خراب بوداون موقع که باشون صحبت میکردی همش وعده سرخرمن میدادند که سرویس تا 1 هفته دیگه یا 1 ماه دیگه یا 1 سال دیگه
درست میشه
آخرشم که نمایندگی رو ازشون گرفتن !!
گفتم صحبتایه مسئولان پارس هم شبیه صحبتایه مسئولان شاتل بود![]()
خیلی هم واضح نبود. الان که توضیح دادی واضح شد...![]()
کسی هست جواب بده لطفا.درضمن منطقه ما گلستان -معین زاده ست.می خواستم بدونم پارس آنلاین تو این منطقه خوب جواب می ده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)