[اره 2 تا دفترچه البته هردو شبیه هم هست
اخه من یک رفیق داشتم سال قبل تست های ریاضی وفیزیک رو نزد اما مدیریت قبول شد!!
کسی تراز شهرسازی دانشگاه های اطراف تهران رو داره یا سایت مرجعی باشه که تراز هر درس توش باشه .
[اره 2 تا دفترچه البته هردو شبیه هم هست
اخه من یک رفیق داشتم سال قبل تست های ریاضی وفیزیک رو نزد اما مدیریت قبول شد!!
کسی تراز شهرسازی دانشگاه های اطراف تهران رو داره یا سایت مرجعی باشه که تراز هر درس توش باشه .
Last edited by steps; 28-02-2010 at 14:08.
دفترچه رو از سایت ثبت نام دانشگاه آزاد میتونی دانلود کنی ولی کارت اعتباری اینترنتی نمیفروشن باید از پست بخری ...
سوال: با سلام خسته نباشید من ترم دوم هستم و در دانشگاه آزاد تحصیل میکنم. دفترچه خریداری کردم و میخواهم دوباره کنکور شرکت کنم و دانشگاه دیگری را انتخاب کنم. اما وضعیت نظام وظیفه را در هنگام ثبت نام کدام مورد بزنم؟ با تشکرپاسخ: در صورت قبولی در سال جاری و انصراف از رشته قبلی خود مشمول خدمت میشوید در صورت موافقت حوزه نظام وظیفه میتوانید در ازمون فعلی شرکت کنید
سوال: با عرض پوزش مجدد دوست عزیز بعد در هنگام ثبت نام وضعیت نظام وظیفه را کدام گزینه انتخاب کنم؟پاسخ: مهم نیست چه کدی را انتخاب کنید . فقط نباید در زمان قبولی مشکل نظام وظیفه داشته باشید .
سوال: منظور شما از موافقت نظام وظیفه چیست؟ ایا پس از قبولی دانشگاه جدید نامه ای میدهند که باید به نظام وظیفه برد و در صورت نداشتن غیبت سربازی آن ها نامه را تائید میکنند؟پاسخ: خود شما بایدبه نظام وظیفه رجوع کنید و هماهنگ کنید
سلام دوستان
من پارسال که آزمایشی شرکت کردم، همه ی رشته هام رو از یک زیر مجموعه زدم چون فکر میکردم باید حتما از یک زیر مجموعه باشه. مثلا همه رو از زیر مجموعه ی اول رشته ریاضی زدم که همه ش کامپیوتر بود.
امسال دیدم دوستام میگن نه، میشه از زیرمجموعه های دیگه ی رشته ریاضی زد. مثلا رشته کامپیوتر که زیر مجموعه ی 1 رو میشه زد و رشته مثلا برق که زیر مجموعه ی 2 هست رو هم میشه زد. مشاور مدرسمون هم همینو گفت. فقط خواستم مطمئن بشم درسته؟
مرسی
بله درسته
هر چی دوست داری میتونی بزنی فقط رشته های مربوط به مجموعه ریاضی باشه
من اطلاعی در مورد رشته های دیگه ای ندارم فقط در مرود ریاضی می دونماخه من یک رفیق داشتم سال قبل تست های ریاضی وفیزیک رو نزد اما مدیریت قبول شد!!
مهندسی شهرسازی مثلا رباط کریم فکر کنم اگه انتخاب اولت باشه تراز فکر کنم حدودا 5000 اینا داره
ولی اگه انتخاب های بعدی باشه من دیدم تو سایت کانون تراز 6500 اینا بود
اگه یه رشته ی بدون ستاره باشه که ترازش مثلا 6000 باشه اگه اونو غیر از انتخاب اولت باشه ترازش بیشتر میشه مثلا 7000
سایت کانون یا همون قلمچی داره یه چیزائی ....
ی نگاهی بهش کن
آدرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانشجوی مشروط رشته های آموزشی نمیتواند در نیسمال بعد بیشتر از 10 واحد اخذ کند
یعنی چی؟
مشروط رشته های آموزشی یعنی چی؟
کارنامه آزاد سال 88 کجاست؟ یادمه وقتی کارنامه ها اومد بچه ها گذاشتن رو سایت حالا کجا رفته؟؟؟
موقع اعلام نتایج بچه ها تو این تاپیک کارنامه ها رو گذاشتن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگر كمك كنند ممنونم.در قسمت فرم دفترچه نوشته وضعيت نظام وظيفه.من بايد چي بنويسم.متولد 70 هستم و سربازي نكردم.و يك سوال ايا رشته تربيت بدني به درد ميخوره؟
باید کد 8 رو بزنی
بستگی به خودت داره اگه واقعا ورزشکاری و به ورزش خیلی علاقه داری به نظر من مهندسی ورزش علوم تحقیقات رو بزنی خوبه(اگه تهران باشی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)