تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 1024 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همهی بروبچه های کنکور89
    چند روزه بد جوری به شک افتادم که مدرسه برم یا نرم(حضوری -غیر حضوری -از راه دور-نیمه حضوری)
    تعجب نکنیداینا انواع مدارس پیش دانشگاهی بود
    از بروبچ 88ی خواهش دارم اگه اطلاعاتی دارن به ما 89 ها بگن
    یه سوال؟
    دوستان 88ی حضوری بهتر نتیجه گرفتن یا غیر حضوریا؟
    اگه ممکنه همه جواب بدن چون خیلی حیاتیه
    مر30
    ما که هرکی رو دیدیم رتبه ی خوب اورده پیش دانشگاهی رو تمام و کمال رفته !
    ندیدم کسی غیرحضوری گرفته باشه و به خواسته اش رسیده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

چند روزه بد جوری به شک افتادم که مدرسه برم یا نرم(حضوری -غیر حضوری -از راه دور-نیمه حضوری)
    یه سوال؟
    مر30
    به ندرت پيش مياد يه دانش آموز غير حضوري بتونه نتيجه ي خوبي توي كنكور بگيره...اگرم نتيجه ي خوبي گرفته باشه كسي با اين روش من مي گم اگه حضوري مي گفت نتيجه ش بهتر از اونم مي شد و كمتر از حد خودشه اين نتيجه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض غیر حضوری

یه سوال؟
    مر30
    سلام.منم حرف بقیه بچه ها رو تایید میکنم.اصولا از 100% کسایی که غیر حضوری میگیرن 99%موفق نمیشن ولی اون 1%که موفق میشن نتیجه عالی میارن.ولی اگه میخوای غیر حضوری بگیری به نکات زیر توجه کن:
    1.کسی میتونه غیر حضوری بگیره که اول تشریحی رو کاملا خوب کار کرده باشه برای همین خیلی ها که غیر حضوری میگیرن 2 تا معلم دارن 1کی تشریحی 1کی تستی.
    2. 1دیگه از شروظ اینکه بتونی غیر حضوری بگیری معدله ،درضمن اگه کسی درسش خیلی خوب نباشه غیر حضوری بگیره ضرر میکنه.
    3.پارامتر دیگه ای که وجود داره مدرسه است.اگه رو مدرسه ات شناخت داری و میدونی که عالیه هیچوقت غیرحضوری نگیر.
    4.اگه غیر حضوری بگیری باید یک جو رقابتی برای خودت درست کنی(مثلا آزمون بدی) درضمن اگه بچه های کلاس مدرستون اکثرا قوی هستنند توصیه اکید میشه که بری مدرسه.
    5.اگه مدرستون همینجوری شلم شوربا باشه و بچه هاش اکثرا دنبال درس نباشن،پیشنهاد میشه که یا به مدرسه بهتر بری یا غیر حضوری بگیری.
    6.یکی دیگه از شرایط موفقیت در غیر حضوری اینه که شما سابقا دانش آموز فعالی باشید مثلا این تجربه رو داشته باشی که با از رو کتاب کمک آموزشی خوندن درسو بطور کامل بفهمی.
    7.یک شرط خیلی خیلی مهم دیگه وضعیت خونه شماست اگه تو خونتتون شرایط حتی به مقدار کمی برای درس خوندن مناسب نیست غیر حضوری گرفتن خودکشیه.
    8.اگه سابقه افسردگی دارید غیر حضوری اصلا توصیه نمیشه.
    9.شما باید دقت کنید که در مدرسه همه شما رو از غیر حضوری منع میکنن ولی در آموزشگاه اکثرا شما رو به اون ترغیب میکنن،البته تصمیم با شماست که گول تبلیغات هیچکدوم رو نخورید.
    10.یک راه حل خوبم هست(به نظر من) ترم اول مدرسه بورو و هر چند وقت یکبار (سر زنگ های کم اهمیت )غیبت کن و ببین میتونی تو خونه بخونی و جبران کنی یا نه؟ بعدش اگه جواب داد ترم دوم و غیر حضوری بگیر.
    11.یکی دیگه از شرایطش علاوه بر معلم خوب کتاب های کمک آموزشی خوب هست.
    12.در صورت گرفتن غیر حضوری فکر نکن که از خیلی ها جلویی،چون خیلی ها هم 1 سال موندن.
    13.سیزده اصلا نحس نیست.
    14.ببخشید که طولانی شد.اگه بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم.درضمن درمورد نیمه حضوری و از راه دوراطلاعی ندارم.

4. 6 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان عزیز اگه شماره تماس یا دفتر یا .. از مشاورینی که نام بردم دارید ممنون میشم اگه لطف کنید در اینجا قرار بدید

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.به نظر من شما داری خیلی خوب پیش میری،ولی قسمت مشکل کارت جاییه که میری سر کتب کمک درسی
    .یهو بعضی فرامیل و میبینی که تا حالا تو عمرت ندیدی.به نظر من زودتر بشین سر کتب کمک درسی بخصوص برای اختصاصیا.راستی بالاخره کتاب و خوندی یا نه؟.
    یعنی شما میگی دیگه اصلی رو نخونم و برم کمکی؟ کم نمیارم؟
    2 تا از کتابهام مونده. زبان فارسی 3 و ادبیات 3

یه سوال؟
    مر30
    همونطور که دوستان گفتن، به نظر منم مدرسه خیلی مهمتره.
    من نهایی امسال رو که میخواستم بدم، خب قلمچی کلاس رایگان میذاشت و میرفتم. از چندجا هم شنیدم که غیر حضوری هم میشه. واسه همین خودم هم توش شک کردم و خواستم ببینم آیا واقعا بهتره یا نه. چند بار با یکی از دوستام رفتم کتابخوانه واسه تحقیق در مورد همین موضوع. آخه یه سری از غیر حضوریها میان کتابخونه.
    خلاصه با کلی تحقیق و اینا متوجه شدم که غیر حضوری خیلی بده. البته این در مورد من بود.
    مثلا توی کلاس کنکورها، مخصوصا از اول مهر، درسها رو جوری میدن که مثلا فلانی که یه سال مونده پشت کنکود هم یه سودی ببره. واسه همین خیلی زیاد روی یه مبحث نمیمونن. واسه همین کم میاری. (البته اگه بخوای کلاس اینطوری بری)
    یا مثلا باید معدل نهاییت بالای 19.5 باشه که اصلا بذارن غبر حضوری بگیری. (اینو از یه مشاور از قلمچی پرسیدم. منبعش خودشه و خودش)
    دیگه بقیه مشکلات رو هم که دوستمون خیلی دقیق گفتن. به نظر من اگه بازم شک داری، یه تحقیق درست و حسابی با توجه به شرایط خودت بکن.

دوستان برا عربی نظر خاصی ندارین که چطوری باهاش باید برخورد کرد؟
    من عین زبان میخونمش. نمیدونم درسته یا نه، اما واسه من که کارسازه.
    1.من اول از همه میام تمام لغتها رو از آخر میخونم. که توی اینا مشکلی نداشته باشم. دیگه متن درسها واسم آب خوردن میشه.
    2. میرم سر قواعد که توی دفترمه. تمامش رو پشت هم میخونم.
    3. بعد میرم سر کتاب. از اول شروع میکنم به خوندن. اگه متن درسه، که میخونم و معنی میکنم. اگه تمرینه، سعی میکنم حلش کنم. اگه کارگاه ترجمه س، نکته هاشو میخونم. دیگه هرچی مونده رو میخونم.

7. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من عین زبان میخونمش. نمیدونم درسته یا نه، اما واسه من که کارسازه. 1.من اول از همه میام تمام لغتها رو از آخر میخونم. که توی اینا مشکلی نداشته باشم. دیگه متن درسها واسم آب خوردن میشه. 2. میرم سر قواعد که توی دفترمه. تمامش رو پشت هم میخونم. 3. بعد میرم سر کتاب. از اول شروع میکنم به خوندن. اگه متن درسه، که میخونم و معنی میکنم. اگه تمرینه، سعی میکنم حلش کنم. اگه کارگاه ترجمه س، نکته هاشو میخونم. دیگه هرچی مونده رو میخونم.

سعی میکنم عربیو با همین روشی که خودت داریو با اون مقداری که مدرسه درس میده از اون درسی که قواعدشو گفته همینطوری برم جلو امیدوارم نتیجشو بگیرم حداقل تا الان سر خوندن دینی ادبیات زبان مشکلی دیگه ندارم میمونه اختصاصی ها که اونم تا آخر شهریور مشکلاتم به طور کامل مشخص میشه و انشالله بیشترش هم حل میشه

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سعی میکنم عربیو با همین روشی که خودت داریو با اون مقداری که مدرسه درس میده از اون درسی که قواعدشو گفته همینطوری برم جلو امیدوارم نتیجشو بگیرم حداقل تا الان سر خوندن دینی ادبیات زبان مشکلی دیگه ندارم میمونه اختصاصی ها که اونم تا آخر شهریور مشکلاتم به طور کامل مشخص میشه و انشالله بیشترش هم حل میشه

پس امیدوارم نتیجه بگیری دوست من. من این روش رو توی مدرسه هم به کار میبردم همیشه.
    فکر کنم واسه همینم توی آزاد امسال 77 درصد عربی زدم!

بازم اگه روش بهتری پیدا کردم بهت میگم.

10. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

از آقای dirty_coat یه سوال داشتم:
    من کتاب زیست1 انتشارات سبز رو خوندم که خیلی عالی بود ولی مال سال سومش جون درسنامه نداره خیلی خوشم نیومد.
    آیا کتاب دیگه ای برای آموزش مفهومی نه در سطح کتاب درسی معرفی میکنید؟
    زیست سوم رو از رو کتاب بخون بعد از روی کتاب سبز تست بزن جواب میگیری

12. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از آقای dirty_coat یه سوال داشتم:
    من کتاب زیست1 انتشارات سبز رو خوندم که خیلی عالی بود ولی مال سال سومش جون درسنامه نداره خیلی خوشم نیومد.
    آیا کتاب دیگه ای برای آموزش مفهومی نه در سطح کتاب درسی معرفی میکنید؟

سلام...
    ببخشید.چون تجربش رو دارم، خواستم کمکی کرده باشم. من کتاب های جامع کنکور گاما رو بهتون پیشنهاد می کنم.مخصوصاً کتاب های زیستش که درسها رو به صورت مفهومی توضیح داده و دیگه احتیاجی به خوندن کتاب نیست.

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلامی دوباره به گرمیه خورشید تابستون
    با تشکر فراوان از برو بچی که به سوالم پاسخ دادن
    به خصوص mazg عزیز
    منم به این نتیجه رسیدم که ترم اولو برم مدرسه رفتم ثبت نامم کردم
    ولی مشکل اینجاست که مدیرمون میگه من پروندتو واسه ترم دوم نمیدم(امضاهم گرفته)
    اصلا میتونه پرونده رو نده؟
    مدرسمونم امسال متمرکز شده(تمام پیش های ناحیه 2 اونجان)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •