با سلام ...
آقایون یه Today Screen هست به نام Samsung Today ... خواستم ببینم کسی داره آپلود کنه ؟
با سلام ...
آقایون یه Today Screen هست به نام Samsung Today ... خواستم ببینم کسی داره آپلود کنه ؟
سلام یعنی مموری دوستتون پریده بود شما رام رو عوض کردید و مموری برنگشت؟!من فک میکردم با تعویض رام این مشکل حل میشه
پس با این اوصاف باید حتما با گارانتی خرید دیگه درسته.
یه سوالم داشتم این رام های سبک شده در واقع اگه همه اون برنامه های حذف شده که اقا سعید تو صفحات قبل گذاشتند نصب کنیم
میشه همون سنگینه درسته یا چیزی بیش از اینه. با تشکر
احتمال داره 99 درصد درست بشه اما در مواقعي هم مشكل سخت افزار من زماني كه گوشي خودمو برم نمايندگي يه بنده خدايي اومد مشكل پريدن مموري داشت براش قطعه عوض كردن
وتمام برنامه هايي كه اقا سعيد گذاشته وقتي نصب كني ميشه سنگينه اما در اينجا محل نصب را خودتون انتخاب ميكنيد
درود
آقا سعید میشه finger keyboard رو تو همین فروم آپلود کنی؟ من نمی تونم از اون سایته بدانلودم.
سلام
من اونقدر ها پیاده نیستم که این موردها رو ندونم
مشکل من اینه که تو گوشی ominia 2 رو مموری کاردم فایلها تغییر پیدا کرده هم علتش رو میخوام بدونم و هم اینکه چطوری به حالت اول برشون گردونم تازه با عوض کردن پسوند فایل قابل استفاده نمیشه
ار اين سايت دريافت كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اينم فايل كيجن گارمين همراه اموزش تصويري
بفرما از اين سايت دريافت كن
اين هم فايل اموزسش تصويريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by topind; 30-05-2010 at 13:59.
سلام بفرمافقط عجله كن تا حذف نشدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)