تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 1211 اولاول ... 1011511911971981992002012022032042052112513017011201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دروازه بانها : شما راحت نمیتونید دروازه بان رو دریبل کنید (دریبل دروازه بان زیاد امکان پذیر نیست ) که نکته مثبت مهمی به حساب میاد ! زمانیکه رفیقم یک فرصت مسلم گل زنی داشت من از کنترل دستی دروازه بان استفاده کردم و یک جهش دستی با دروازه بان انجام دادم ( از طریق فشار دادن دکمه دایره و مثلث ) دروازه بان شوت دوستمو مهار کرد
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW:

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من بقیه ترجمه رو هم با ویرایش پست قبلی اضافه کردم .

3. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

نمی گم خیلی باحالی !!! لینک مستقیمش که برات گذاشتم با حجم 30 مگ ::::::::::::
    http://gigagame.ir/dl2/files/pes_2010_1vs1_GamesCom_2009__www.gigagame.ir__low_ quality.avi
    آقای باحال تا 58% بیشتر نمیره

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد این ترجمه دوستمون اونجایی که نوشته بود توپ خیلی واقعی شده و آزاده حرکت میکنه کاملا تایید میشه. در دموی بازی هم این حالت خیلی واضح بود.

به امید خبر های بهتر البته واقعی !

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

. 23 اکتبر قطعا روز بزرگیه . .
    دقیقا 60 روز دیگه یا به عبارتی 2 ماه دیگه
    احتمالا نسخه دمو را بتونیم یه ماه دیگه بازی کنیم

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

محتوای مخفی:  

Fellas,

Yesterday it was my turn to visit Gamescom, of course PES 2010 was one of my top priority's. And i have to say: i was happily surprised (especially after reading a lot of negative previews / posts...). I just watched a few PES video's Gari posted: man they gives the wrong impressions!! The game's speed is soooooo fast in the vids, but when you actually play it, it's far slower!!! Guys thrust me: the games speed is ACE!!! A touch slower comparing to PES 2009, which is a good thing!

I played like 6 matches of PES 2010 (and watched a few), let me line out my thoughts:
    - Pace of PES2010 is absolutely spot on!! Slower than PES2009, but not as slow as FIFA'09 was.
    - Graphics WOW!! Up close; absolutely stunning!
    - Ball animations: what an improvement!! I feel this is undervalued in most of the previews: but what a difference!! The ball feels so much more like real life, so much more free. For example: i was playing against my mate and both of our players bumped into each other, with the ball in the middle... so the ball bounced up a little into the air: something you have NEVER seen before in any of the PES-series! Also when dribbling, the ball moved so different... different in a very good way, more freely... really adds to the gameplay big-time... ball movements looked so convincing!
    - Much spoken animations: Definitely a big improvement compared to PES2009! So many more little stuff we already witnessed! There were some animations of 2009 indeed, but the game didn't feel 2009 at all (more new ones than 2009 ones)! The running animations were the only thing looking bad, the rest of it really looked good. Especially the shooting and passing animations: the boots of the players really connect beautiful (although i always remember the silly Henry goal after Messi 'way too powerful' chip cross in one of the video's, i didn't witnessed such a bug!). And with Konami stating many animations aren't implemented yet: we're in for a treat! You really discover new stuff game after game! I think it's all pretty decent
    - About the Team's Tactics: you can definitely see a variety in gameplay!! There were only 4 teams to pick from; but all 4 really felt different (in default). You can clearly see Dani Alves has 'Overlapping Run', especially when you pass the ball around a couple of times; he slowly positions himself deeper and deeper up the pitch, superb! Took a peek at the players CARD system, but like the Teams Tactics: i didn't adjust any though. But thrust me: more individuality in Teams & Players, definitely a big plus!!
    - Loading times... MASSIVE; no loading times at all (ok 5 seconds of stadium watching, but it pops to the stadium right away!)! What a great feature
    - Goalkeepers: you can no longer round the keeper (as easily) no more!! Definitely a big plus! Also made a stunner of a save (i used manual diving - by pressing square + triangle) when my mate had a clear chance, and boy did the goalie save it! Also felt like the goalie spilled the ball far less! It happened one time, but hey: it would be wrong if the goalie never spilled a ball. In the 6 games there was however a big error / bug of the goalie: i fired from long range shot with Babel (i wanted to see if long-range shots would indeed be possible now), and (like real-life LOL) it really wasn't the best of shots - pretty powerless, but the goalie looked hilarious! No attempted of save what so ever! Hope it was a bug!
    - I didn't really see the new 360 movements in the game. But i did see a more variety in dribbling; i guess it was more like 32 way movement. Changing directions when running is a bit harder (maybe also because of the lower pace). Dribbling without pressing the R1 is very rewarding too!! Without pressing R1, someone like Ribery is dribbling pretty fast! Again this felt so different from 2009, in such a good way!
    - The physical players collision system has developed too! It all looked more natural / real life!! Also one big improvement: when you tackle an opponent, you can also now sort of 'hit' your own teammate an accidently make him stumble (Fifa09 already had this, where PES2009 didn't show this much... but like i say: not anymore it does!).

Also took my time to look at the player stats (although it was in freaking German!). Henry had a 95 for 'sturm'... meaning attack i guess LOL! He still has a super shot! Benzema and Gourcouf were pretty good too. Fernando Torres was so good in the game: really something special! And talking about special, Messi was superb! The stats looked pretty on spot / similar to last year. Arbeloa is terrible with the new overall status set at 69! But a well; i guess he's not that great in real-life too!

IMO if this demo would hit as the real version, it would already be a good game!! The feel of PES like the old days is definitely back!! But if PES 2010 wants to be titled as 'The return of the King' it definitely needs tweaking!! But i really have faith in Konami: they will take out all the bugs, add more animations... it could mean Konami brought the king back!! Fifa 10 looked superfluid in motion, but it didn't feel right for me personally. I've always been a PES player, although i bought Fifa 10 too (which lacked action to me, and never felt rewarding scoring)... and the special feeling PES used to create, was pretty much back again!!!

I'm really exited after Gamescom!!! Finally PES felt Next-gen... i'm looking forward to the things Konami still has in store for us!! 23th of October is most definitely going to be a great day!!

PS: My GOD... God of War 3 is sooooooooo SUPERSTUNNING!! Full HD i pure glory... only 1 fitting word for that game: it's BRUTAL!!

شرمنده یک کم دیر شد فعلا این قسمتو نوشتم تا اینو میخونید ترجمه چند تا پاراگراف باقی مونده رو هم میذارم .

دوستان

دیروز من به نمایشگاه GC آلمان رفته بودم . دیدن بازی PES 2010 توی نمایشگاه از اولویتهای من بود .

باید اینو بگم که بعد از خوندن پستها و نظرات منفی که کاربران توی سایتهای مختلف ارائه دادن غافلگیر و شگفت زده شدم . من چند تا از ویدئوهایی که گری ( یکی از کاربران ) گذاشته بود رو نگاه کردم . این ویدئوها آدمو به اشتباه میندازن ! توی این ویدئوها سرعت بازی خیلی زیاده اما وقتی شما خودتون بازی میکنید متوجه میشید که اون خیلی آهسته تره . دوستان بلافاصله در برابر حرف من جبهه گیری نکنید .سرعت بازی عالیه ! در مقایسه با PES 2009 نسبتا آروم تره که خوبه .

من 6 تا بازی انجام دادن اونجا ( و تعدادی رو هم تماشاکردم) اجازه بدین برداشت هامو بیان کنم :

- سرعت و آهنگ بازی کاملا مناسبه .کمتر از PES 2009 اما نه به آرومی فیفا 9 .

-گرافیک WOW . بسیار عالی و شگفت انگیز بود .

انیمیشن های توپ بازی : چه پیشرفتی ! به نظر من توی بیشتر اظهار نظرهایی که سایتهای مختلف داشتن حق مطلب رو در این مورد به خوبی ادا نکردن .احساس میشه توپ خیلی به واقعیت نزدیک شده و بسیار آزادانه حرکت میکنه .بعنوان نمونه وقتی که من داشتم در برابر دوستم بازی میکردم توی یک صحنه بازیکنانمون به بهم برخورد کردن درحالیکه توپ بینشون قرار داشت توپ یک خورده به هوا بلند شد این حرکت چیزیه که شما به هیچ وجه قبلا توی سریهای قبلی بازی ندیده بودید . همینطور در زمان حرکت با توپ , توپ خیلی متفاوت از قبل حرکت میکنه و حرکتش بسیار عالی شده .و این آزادی حرکت توپ روی گیم پلی بازی خیلی اثر گذاشته . حرکات توپ بنظر خیلی راضی کننده است .

-انیمیشن ها : مشخصا نسبت به PES 2009 خیلی پیشرفت کرده ! البته هنوز بعضی از انیمیشن های 2009 توی این نسخه هم وجود داره اما اصلا احساس نمیشد که داریم PES 2009 رو بازی میکنیم . فقط این وسط انیمیشن دویدن به نظر بد میومد .انیمیشن های جدید واقعا خوب به نظر میرسیدن بخصوص انیمیشن های شوت و پاس . کفشهای بازیکنان خیلی خوب مناسب طراحی شده بودند .(من توی یکی از ویدئوهایی بازی که چند روز پیش منتشر شده بود گل مسخره آنری که روی سانتر عجیب مسی به ثمر رسید رو دیدم اما توی مدتی که اینجا بودم اینجور باگهایی به چشمم نخورد) . بنابر اظهار نظر کونامی هنوز خیلی از انیمیشن ها توی بازی قرار داده نشده اند .شما میتونید چیزای جدیدی توی بازی پیدا کنید .

درباره تاکتیکهای تیمی : شما میتونید مشخصا گوناگونی رو توی گیم پلی بازی مشاهده کنید.توی کد نمایشگاه فقط 4 تا تیم وجود داشت .اما این 4 تا تیم واقعا احساس میشد از هم متفاوت هستن و با هم فرق میکنن .شما بطور واضح میتونید ببینید دنی آلوز حرکت اورلپ انجام میده بخصوص در بعضی از زمانهای خاص .اون به آرومی تغییر مکان میده بیشتر وبیشتر .عالی بود !یک نگاه گذرا هم به سیستم کارت بازیکنا داشتیم اما مثل بخش تاکتیهای تیمی من همه چیو امتحان نکردم . هویت و شخصیتی مجزا در بازیکنان و تیمها وجود داشت که مشخصا نکته مثبت بزرگی قلمداد میشه .

زمان لودین بازی: اصلا ما زمانی بنام لودینگ تایم نداشتیم که نکته بسیار بزرگی به حساب میاد .

دروازه بانها : شما راحت نمیتونید دروازه بان رو دریبل کنید (دریبل دروازه بان زیاد امکان پذیر نیست ) که نکته مثبت مهمی به حساب میاد ! زمانیکه رفیقم یک فرصت مسلم گل زنی داشت من از کنترل دستی دروازه بان استفاده کردم و یک جهش دستی با دروازه بان انجام دادم ( از طریق فشار دادن دکمه دایره و مثلث ) دروازه بان شوت دوستمو مهار کرد .یکبار هم اتفاق افتاد که دروازه بان توپو خیلی کم پرتاپ کرد در هر صورت توی 6 تا بازی یک باگ یا ارور بزرگ از دروازه بان دیدم . من میخواستم بدونم آیا واقعا میشه از راه دور هم اقدام به شوت زنی کرد به همین خاطر با بابل یک شوت روانه دروازه حریف کردم ( شوت طبیعی به نظر میرسید ) این شوت زیاد قدرتی نداشت ( البته بهترین شوتم نبود) اما با این حال دروازه بان مضحک عمل کرد و هیچ تلاشی برای مهار توپ از خودشو نشون نداد .امیدوارم اون یک باگ باشه !
    ...
    ادامه
    من حرکت در 360 درجه رو توی بازی ندیدم اماشاهد تنوع زیاد در حرکت بودم . من حدس میزنم بیشتر شبیه حرکت در 32 جهت بود نه 360 درجه .تغیر مسیر دادن در زمان دویدن یک کم سخت تر شده ( شاید بخاطر آهنگ حرکتی آهسته بازی باشه ) .حرکت بدون نگهداشتن دکمه R1 خیلی ثمر بخش و مفیده . بدون نگهداشتن این دکمه بعضی از بازیکنان مثل ریبری حرکاتی تا حدودی سریع انجام میدن دوباره احساس شد که بازی خیلی با 2009 متفاوت شده ( البته در جهت مثبت ) !
    -سیستم برخورد فیزیکی بازیکنانن با هم : این سیستم هم بهبود پیدا کرده و به نظر میرسه خیلی طبیعی و واقعی شده .یک پیشرفت بزرگ : وقتی شما حریفو تکل میکنید این امکان وجود داره که بصورت ناخواسته مقداری به هم تیمی خودتون هم که نزدیک حریفه ضربه بزنید .
    من یک مقداری هم روی بررسی وضعیت بازیکنان وقت گذاشتم ( هرچند که به زیان آلمانی بود ) . استورم آنری 95 بود استورم به معنی حمله هستش البته من حدس زدم .اون هنوز شوتهای خیلی خوبی داره .بنزما و گورکوف هم همینطور .فرناندو تورس توی زمین خیلی خوب کار میکرد واقعا بعضی چیزاش ویژه بود مثل تکلهاش .مسی هم خیلی عالی بود وضعیتش مثل پارسال خیلی خوب به نظر میرسید .آربلوآ وضعیت وحشتناکی داشت وضعیت کلیش 69 بود . من حدس میزنم در عالم واقع هم وضعیت زیاد خوبی نداشته باشه .
    به نظر با این دمو احساس میشه PES داره دوباره به روزگاران قدیمیش برمیگرده ! اما اگه PES 2010 بخواد عنوان بازگشت پادشاه رو بدست بیاره اون حتما نیاز به تنظیمات و پالایش هایی داره . اما من واقعا به کونامی ایمان دارم اونا تمام باگها رو برطرف میکنن و انیمیشن هایی بیشتری به بازی اضافه میکنن و اینجا بازگشت پادشاه معنی پیدا میکنه .
    بعد از نمایشگاه من واقعا هیجان زده شده بودم . بالاخره PES نکست جن رو لمس کرد . من مشتاقانه منتظر چیزایی از کونمای هستم که برای ما ذخیره کرده . 23 اکتبر قطعا روز بزرگیه .
    حسین جان مرسی بابت ترجمه
    میگم خداکنه تا موقعی که بازی میاد انیمیشن دویدن رو عوض کنند.

8. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

من دان كردم...سالم بود...

10. این کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون حسین جان...دستت درد نکنه
    هر وقت که میای کلا حال و هوای تاپیک رو هم عوض می کنی
    ممنون

.فرناندو تورس توی زمین خیلی خوب کار میکرد واقعا بعضی چیزاش ویژه بود مثل تکلهاش
    ولی در مورد این قضیه بگم تا اونجایی که من می دونم تورس مهاجمه و ویژگی تکل زدن بیشتر مربوط به هافبک دفاعی و مدافعان میشه...بعد چطوره که تورس توی تکل خوبه؟!

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

شرمنده دیگه شما اینترنت و سیستمتون با هم اشکال داره، این فایل که لینک مستقیم و توی سرور هاست سایت هم آپلود شده و تا حالا بیشتر از 20 دانلود داشته و کسی مشکلی نداشته(حتی دایل آپی ها ) ، دوستان اگر این طور نیست بگن. شما هم اگه نمیشه دانلود نکنید بهتره !! توی هاست Warez که آپ نشده اینجوری میگین، بلانصبت سرورش تو کاناداست. من به شخصه برای تست این هاست با Speed Limit نرم افزار IDM سرعت رو حدود 64 کیلوبیت گذاشاتم(8 کیلوبایت) و حدود 200 مگ دانلود کردم که بدون هیچ مشکلی دانلود شد !! میگم شما بهتره دانلود نکنید!
    Last edited by Elendil1; 25-08-2009 at 10:44.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده دیگه شما اینترنت و سیستمتون با هم اشکال داره، این فایل که لینک مستقیم و توی سرور هاست و هم آپلود شده و تا حالا بیشتر از 20 دانلود داشته و کسی مشکلی نداشته(حتی دایل آپی ها ) ، دوستان اگر این طور نیست بگن. شما هم اگه نمیشه دانلود نکنید بهتره !! توی هاست Warez که آپ نشده اینجوری میگین، بلانصبت سرورش تو کاناداست. من به شخصه برای تست این هاست با Speed Limit نرم افزار IDM سرعت رو حدود 64 کیلوبیت گذاشاتم(8 کیلوبایت) و حدود 200 مگ دانلود کردم که بدون هیچ مشکلی دانلود شد !! میگم شما بهتره دانلود نکنید!
    ما كه دانلود كرديم و هيچ مشكلي هم نداشت

15. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •