تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 288 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال
    من یه تم ریختم رو گوشیم که اسکرین سیور داره میخوام بر دارم اسکرین سیورشو ولی نمیدونم از کجا
    میشه بگید کجاس تنظیمات اسکرین سیورش؟؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    خودم فهمیدم ماله برنامه own skin بود
    Last edited by ninaz_khanoom; 04-05-2010 at 21:11.

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام
    اون اولا كه G900 اومده بود عكساش و امكاناتش را كه ديدم گفتم بدك نيست و رفتم خريدم و فهميدم كه خيلي افتضاحه : تاچ افتضاح دوربين كم كيفيت و هنگ و ....
    حالا ميخوام ببينم SATIO هم مثل G900 هست يا نه؟
    يه اطلاعاتي در مورد كيفيت دوربينش؟ سيستم عاملش؟ تاچش؟ ساپورت فايلهاي صوتي و تصويري و ...؟ از كسايي كه اين گوشي را مدتيه دارن و استفاده كيمنن ميخام كه اين دفعه ديگه كلاهي كه تو خريد g900 سرم رفت سرم نره و پولي كه ميدم ارزش داشته باشه!
    در كل خوبه يا نه؟
    ممنون
    موفق باشيد

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا delivery report اس ام اس ها اینجوریه ه ه ه ه؟
    یک خط در میون امار میده .

ساعت 2 یه sms زدم ، ازون به بعد 10 تا sm دیگه زدم ولی توی delivery فقط نشون میده ساعت 2 یکی زدم . توی log هم که فقط نشون میده به کی زدی ، نمیگه پندینگ ِ یا دلیورد شده .

اه _ جز دوربین هیچ نکته مثبتی نداره این گوشی .
    symbian s60 v3 حرف نداشت . 5 به جای اینکه بهتر باشه بدتره !!
    البته اينكه دليوري نميده احتمالا مشكل از سيمكارت هست چون همراه اول من هم همينطوره ولي اينكه نشون نميده دليور شده يا نه را قبول دارم خيلي بد هست حتي توي اطلاعات پيام هم كه ميري چيزي در مورد دليور نداره كه بفهمي رسيده يا نه

4. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال:
    1- آیا در جعبه ساتیو شما هم کابل TV نبود؟ چون مال من نبود ولی در برخی وجود دارد!! اصولا محتویات جعبه ساتیو چی باید باشد؟
    2- چگونه تاریخ را هجری شمسی کنم ؟ هر چه گشتم نتوانستم. توضیح اینکه من از منو زبان فارسی دستگاه استفاده می کنم
    3- نوع زنگ تلفن را از چه قسمتی می توانم تغییر بدهم؟
    4- ویبره دستگاه را چگونه خاموش کنم؟
    5- آیا اگر دستگاه را آپدیت کنم بعدا می توانم گوشی را ساین کنم؟
    6- من با گارانتی کامتل خریداری کردم ولی شروع گارانتی را روی کارت آن از 88/12/1 زده !! یعنی من 9 ماه بیشتر گارانتی ندارم؟ ولی من تازه گوشی را خریدم؟؟
    ممنون از راهنمایی شما
    Last edited by koh; 05-05-2010 at 08:43.

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال:
    1- آیا در جعبه ساتیو شما هم کابل TV نبود؟ چون مال من نبود ولی در برخی وجود دارد!! اصولا محتویات جعبه ساتیو چی باید باشد؟
    2- چگونه تاریخ را هجری قمری کنم ؟ هر چه گشتم نتوانستم. توضیح اینکه من از منو زبان فارسی دستگاه استفاده می کنم
    3- نوع زنگ تلفن را از چه قسمتی می توانم تغییر بدهم؟
    4- ویبره دستگاه را چگونه خاموش کنم؟
    5- آیا اگر دستگاه را آپدیت کنم بعدا می توانم گوشی را ساین کنم؟
    6- من با گارانتی کامتل خریداری کردم ولی شروع گارانتی را روی کارت آن از 88/12/1 زده !! یعنی من 9 ماه بیشتر گارانتی ندارم؟ ولی من تازه گوشی را خریدم؟؟
    ممنون از راهنمایی شما
    سلام دوست عزیز
    1- برای من که نبود. با گارانتی اصلی. در کل نیست. توی جعبه گوشی من کابل USB - قلم - رم 8 گیگ - شارژر - کیف - کارت گارانتی قرار داشت.
    2- فکر نکنم بشه. حالا چرا هجری قمری؟؟؟ حداقل میگفتی هجری شمسی
    3- از مسیر Menu - Settings - Personal - Profiles بعدش پروفایلی که میخوای روش زنگ رو بذاری انتخاب میکنی وارد تنظیمات پروفایل شده و گزینه Ringtone رو انتخاب میکنی.
    روش راحتش اینه که توی موزیک پلیر یه آهنگ رو پخش کنی و اون گزینه تنظیمات که مربعی شکل هستش رو میزنی و گزیه Ringtone رو انتخاب میکنی.
    4- همون جایی که رینگتون رو توی پروفایل تغییر میدی همون جا گزینه ویبره رو میتونی خاموش کنی.
    5- گوشی رو به راحتی میتونی ساین کنی. فقط نمیتونی گوشی رو -- کنی. من الان خودم گوشی رو آپدیت کردم و دارم ساین میکتم.
    6- این نشون دهنده بی دقتی شما در هنگام خرید گوشی بود. من خودم وقتی با گارنتی پارس کامتل خریدم کارت گارانتی از تاریخ همون روز شروع میشد
    Last edited by kurosh08; 05-05-2010 at 07:23.

7. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    1- برای من که نبود. با گارانتی اصلی. در کل نیست. توی جعبه گوشی من کابل USB - قلم - رم 8 گیگ - شارژر - کیف - کارت گارانتی قرار داشت.
    2- فکر نکنم بشه. حالا چرا هجری قمری؟؟؟ حداقل میگفتی هجری شمسی
    3- از مسیر Menu - Settings - Personal - Profiles بعدش پروفایلی که میخوای روش زنگ رو بذاری انتخاب میکنی وارد تنظیمات پروفایل شده و گزینه Ringtone رو انتخاب میکنی.
    روش راحتش اینه که توی موزیک پلیر یه آهنگ رو پخش کنی و اون گزینه تنظیمات که مربعی شکل هستش رو میزنی و گزیه Ringtone رو انتخاب میکنی.
    4- همون جایی که رینگتون رو توی پروفایل تغییر میدی همون جا گزینه ویبره رو میتونی خاموش کنی.
    5- گوشی رو به راحتی میتونی ساین کنی. فقط نمیتونی گوشی رو -- کنی. من الان خودم گوشی رو آپدیت کردم و دارم ساین میکتم.
    6- این نشون دهنده بی دقتی شما در هنگام خرید گوشی بود. من خودم وقتی با گارنتی پارس کامتل خریدم کارت گارانتی از تاریخ همون روز شروع میشد
    سلام
    ضمن تشکر منظور من همان هجری شمسی است. ولی چطوری این کار را بکنم؟
    مسیری که برای تغییر زنگ گفتید رفتم ولی هیچ تنوع زنگی وجود ندارد؟ ویبره توانستم خاموش کنم ولی هیچ نوع زنگی نمی توانم پیدا کنم
    آیا خودم بایستی زنگ روی دستگاه بریزم یا اینکه چند نوع خودش داره؟
    در ضمن در جعبه دستگاه من رم ریدر هم موجود بود ولی کابل تی وی نبود که آنرا 9000 تومان می فروشند
    پس اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
    در ضمن من یک برچسب محافظ شیشه براش گرفتم ولی نصب نمی شه؟ چطوری به شیشه می چسبد؟
    ممنون
    Last edited by koh; 05-05-2010 at 09:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته اينكه دليوري نميده احتمالا مشكل از سيمكارت هست چون همراه اول من هم همينطوره ولي اينكه نشون نميده دليور شده يا نه را قبول دارم خيلي بد هست حتي توي اطلاعات پيام هم كه ميري چيزي در مورد دليور نداره كه بفهمي رسيده يا نه
    كي گفته دليوري نميده؟؟ گوشي رو كه ميخري دليوري معمولا خاموش هست شما ميتوني خودت فعالش كني!!
    از اين قسمت:
    messaging\option\setting\text message\receive report\yes

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر منظور من همان هجری شمسی است. ولی چطوری این کار را بکنم؟
    مسیری که برای تغییر زنگ گفتید رفتم ولی هیچ تنوع زنگی وجود ندارد؟ ویبره توانستم خاموش کنم ولی هیچ نوع زنگی نمی توانم پیدا کنم
    آیا خودم بایستی زنگ روی دستگاه بریزم یا اینکه چند نوع خودش داره؟
    در ضمن در جعبه دستگاه من رم ریدر هم موجود بود ولی کابل تی وی نبود که آنرا 9000 تومان می فروشند
    پس اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
    در ضمن من یک برچسب محافظ شیشه براش گرفتم ولی نصب نمی شه؟ چطوری به شیشه می چسبد؟
    ممنون
    در مورد تقویم نمیدونم چطوری میشه. شاید دوستان بدونن.
    در مورد زنگ هم شما وقتی قسمت رینگتون رو باز میکنین همه آهنگ روی گوشیتون لیست میشن و شما میتونین هر زنگی که میخواین انتخاب کنین. شما مگه هیچ آهنگی روی گوشیتون نریختین؟؟؟
    برای من رم ریدر نداشت. کابل TV هم میگفت 12000 تومان که من بهش گفتم برو بالا!
    اون برچسب LCD هم ازش 5000 تومان خریدم و خواستم خودم روش نصب کنم که وقتی بازش کردم خراب شد اعصابم حسابی خرد شد. اصلاً فکر نمیکردم بشه 5000 تومان رو به این سرعت حروم کرد! احتمالاً شما هم خرابش کردین. به قول یکی از بچه ها که میگفت بالا قلق داره
    الان به یکی از دوستام توی تهران گفتم برام 2 تا محافظ LCD ساتیو بخره برام پست کنه رامسر (از علاء الدین داره میخیره با قیمت 1500 تومان!) رامسر بالاترین مدل محافظ LCD که دارن برای K800 هستش
    Last edited by kurosh08; 05-05-2010 at 10:04.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه من هنوز هیچی حتی آهنگ رو گوشی نریختم
    پس با این حساب نباید زنگی به جز همین زنگ گوشی وجود داشته باشه در گوشی؟
    پس به نظر شما اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

نه من هنوز هیچی حتی آهنگ رو گوشی نریختم
    پس با این حساب نباید زنگی به جز همین زنگ گوشی وجود داشته باشه در گوشی؟
    پس به نظر شما اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
    ممنون
    درسته تا آهنگی روی گوشی نریزین هیچ زنگی نداره. فقط همون زنگ اصلی رو داره.
    مشکلی نداره اول گوشی رو آپدیت کنین بعدش ساین. گوشی رو حتماً آپدیت کنین چون هم فیلم برداریش WVGA میشه که واقعاً کیفیتش بالا هستش و هم عملکرد و سرعت گوشی و کیفیت عکس برداری بالا میره.
    ه ک (آخر نفهمیدیم چرا این کلمه رو سانسور میکنن) یه برنامه ای هستش که نصب میکنین و دیگه نیازی به ساین کردن نیست و همه برنامه ها به راحتی نصب میشن. کلاً -- سیستم امنیتی گوشی رو غیر فعال میکنه تا جلوی برنامه های کرک شده گرفته نشه. گوشی برنامه های کرک شده رو قبول نمیکنه.

13. 2 کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •