گرافیک مشکلی نداره و صدا رو هم خودش میشناسه. البته همه رو خودش میشناسه. مودم و صدا رو مشخصاتشو بگید!؟
گرافیک مشکلی نداره و صدا رو هم خودش میشناسه. البته همه رو خودش میشناسه. مودم و صدا رو مشخصاتشو بگید!؟
سلام
در حين نصب ويندوز 7 و در مراحل ابتدايي و بعد از قسمتي که گزينه Install now رو انتخاب ميکنم با پيغامي که در تصوير زير هست مواجه ميشوم و نميدونم منظورش از انتخاب درايور چي هست؟ در اين حالت DVD ماردبرد رو قرار ميدم اما هيچ کدوم از درايورهاي اون رو قبول نميکنه؟
چيکار کنم؟
ضمنا مادر بورد من ASUS P5KPL-SE و هارد 250 ساتا دارم
عکس در آدرس زير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
کسی نبود؟ من برای اجرای برنامه starry night حتما باید روی سیستمم quicktime نصب باشه! ولی اینطوری هیچکدوم کار نمی کنه!کسی روی ویندوز 7 این quicktime رو نصب نکرده؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
![]()
چون که شما درایو ویندوزتون رو فرمت نمیکنید این پیغام رو میده!
شما با این کارتون ویندوز 7 رو آپگرید میکنید و وقتی CD مادربورد رو میزری رو درایو درایوهای مخصوص ویندوز 7 رو میخواد! که اونا مخصوص ویندوز XP هستش!
کارت صدام onboard هست.Realtek AC97
مودمم هم مودم adsl هست که به شیوه lan نصبش می کنم.مودم دیال اپم زولتریکس هست.
در کل با مشخصلات سیستمم م پیشنهاد می کنید از xp به seven مهاجرت کنم؟
motherboard:asus5p5vm
graphic:geforce nvidia 256mb
ram:256*2 mb ddr
cpu:intel celeron 2.8
در کل پیشنهاد میکنم نری سراغش!
چون:
1: Ram باید حداقل 1 باشه
2:CPUت هم کمی...! البته در برنامه های سنگین مشکل سازه!
ولی در مورد گرافیک, مشکلی نداری
ولی کلا اگه رمتونو ارتقا بدین میتونین بی هیچ مشکلی!×! اجرا کنید.
من پیشنهاد میکنم نصب نکنید. من چون از XP متنفر بودم هر مشکلی رو به جون میخریدم که از دستش راحت بشم! شما که مشکلی نداره فعلا" با همون XP بساز. در مورد درایور ها مشکلی نداری ولی اگه نصب کردی دیگه راه برگشت نداره تقریبا". چون حذفش به راحتی XP نیست. دردسر داره.
چطور ميشه فهميد وين بيلد چنده؟ يعني كامل مثل اين
(build 7600.16385.090713-1255
از منوی استارت تو قسمت پایین در سرچ بزن CMD بعد CMD رو اجرا کن و تو Das کلمه ی systeminfo رو بتایپ تا کل اطلاعات سیستمت رو بیاره و در قسمت Version هم میتونی بیلد ویندوزت رو ببینی.
یه راه دیگه هم اینه که, بازم تو منوی استارت تو پایین تایپ کن System Information و از اون بالا همین System Information رو بکلیکی و بازم تو قسمت وریژنش بیلد ویندوزت رو ببینی.
سلام
وقتی که به اینترنت وصل می شم ویندوز 7 از اینترنتم استفاده می کنه .از وقتی که آپدیت ویندوز رو کنسل کردم بهتر شده ولی بازم بعد از 5 - 6 دقیقه استفاده از اینترنت با اونکه اینترنت اکسپلورر رو میبندم بازم از اینترنت استفاده می کنه.(هیچ برنامه ای هم نصب نکردم-ویروس هم نداره چون با xp هیچ مشکلی ندارم)
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
Last edited by clove; 10-10-2009 at 07:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)