تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 626 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اقا تو رو خدا کمک کنین.من هر چی میخام پچ 1.0.2 را نصب کنم ارور میده "grand theft auto iv was not detected"
    تا حالا سه چهار بار هم unistall کردم دوباره از اول بازی رو نصب کردم بازم نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.من تو بازی یه مشکلی دارم اونم این که سر پیچا وقتی میپیچم دوربین خیلی دیرتر از ماشین میچرخه و این مسئله باعث میشه که جلو مو نبینم و تصادف های زیادی داشته باشم.
    اینم بگم که مشکل سخت افزاری ندارم یعنی تو بازی هیچ گیری ندارم. اگه میشه راهنمایی کنید. میخوام بدونم این مشکل واسه همه هست و مسکل از خود بازیه ؟
    آخه این مشکل تو نسخه های قبلی این بازی اصلا نبود . یعنی هیچ راهی نداره که خود بازی به طور اتوماتیک این مشکلو حل کنه؟ آخه این طوری که شما میگی باید از یه نفر دیگه باسه این کار کمک گرفت!!!! راستی یه سوال دیگه هم دارم : من هفته پیش یه کارت گرافیک ati 3870 sapphir به قیمت 140 تومان خریدم اما در عین ناباوری نمره ای که benchmark بازی بهش میده فقط 17 درصد !!!!باید تنظیمات گرافیک رو عوض کنم تا بهتر شه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز این تلاپیک همینجوریش داره میترکه شما هی 5 تا 5تا پست تکراری بده با اون قضیه موس یکم که بازی کنی عادت می کنی من که تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام.من تو بازی یه مشکلی دارم اونم این که سر پیچا وقتی میپیچم دوربین خیلی دیرتر از ماشین میچرخه و این مسئله باعث میشه که جلو مو نبینم و تصادف های زیادی داشته باشم.
    اینم بگم که مشکل سخت افزاری ندارم یعنی تو بازی هیچ گیری ندارم. اگه میشه راهنمایی کنید. میخوام بدونم این مشکل واسه همه هست و مسکل از خود بازیه ؟
    آخه این مشکل تو نسخه های قبلی این بازی اصلا نبود . یعنی هیچ راهی نداره که خود بازی به طور اتوماتیک این مشکلو حل کنه؟ آخه این طوری که شما میگی باید از یه نفر دیگه باسه این کار کمک گرفت!!!! راستی یه سوال دیگه هم دارم : من هفته پیش یه کارت گرافیک ati 3870 sapphir به قیمت 140 تومان خریدم اما در عین ناباوری نمره ای که benchmark بازی بهش میده فقط 17 درصد !!!!باید تنظیمات گرافیک رو عوض کنم تا بهتر شه یا نه؟

یک سوال :
    می خواستم بگم شما یک دستتون به غربه کیبورده ( یعنی همون جهت ها ) دست دیگتون کجایه؟؟؟
    ببخشید ولی باید دست دیگتون بهشرق کیبورد باشه ( یعنی موس ) مخصوصا حالا که این بازی قابلیت تیر زدن در حال رانندگی هم داره شما هیچ مشکلی ندارین فقط دوربینتون دیر میره که این طبیعیه ولی برای بعضی ها همونم نمی ره به این میگن مشکل.

عزیزه من این بازی اگه یک کارت 512 هم داشته باشید اما یک Cpu بالا مثلا 3 هسته ای میتونید 40 تا فریم به بالا بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال بی ربط کسی راجع به over clock کردن VGA اطلاعات کاملی داره میخوام کارتمو over کنم HD4870!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا تو رو خدا یکی به من بگه که من با این RGSC = Rockstar games social club چی کار کنم
    هر کاری میکنم توی بازی نمیره . هر چی کرک امتحان کردم نشد.
    این مراحلی که اول rockstar games social club میاد رو چی کار کنم؟
    1: i accept these terms
    2:join Social club now یا log in now
    3:create new login یا skip login و یا login
    4:play
    رو این مورد آخر هر چی کلیک میکنم دو تا پیغام میده که اگه ok کنم مراحل بالا بازم تکرار میشن
    به جونم رسونده دیگه دارم خسته میشم یکی کمک کنهههههههههههههههههههه

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا تو رو خدا یکی به من بگه که من با این RGSC = Rockstar games social club چی کار کنم
    هر کاری میکنم توی بازی نمیره . هر چی کرک امتحان کردم نشد.
    این مراحلی که اول rockstar games social club میاد رو چی کار کنم؟
    1: i accept these terms
    2:join Social club now یا log in now
    3:create new login یا skip login و یا login
    4:play
    رو این مورد آخر هر چی کلیک میکنم دو تا پیغام میده که اگه ok کنم مراحل بالا بازم تکرار میشن
    به جونم رسونده دیگه دارم خسته میشم یکی کمک کنهههههههههههههههههههه
    شما login کن.فقط آخرش دکمه ی play رو نزن.به جاش فایل LaunchGTAIV رو اجرا کن.حدود 10 ثانیه(حداکثر 30 ثانیه) بعد می ره تو بازی.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درایورتون رو آپدیت کنید ...
    مود رو امتحان کنید ...
    بعد از مود کردن به تنظیمات گرافیک دست نزنید ! اگه بزنید .. خراب میشه همه چیز !
    اقا تو رو خدا کمک کنین.من هر چی میخام پچ 1.0.2 را نصب کنم ارور میده "grand theft auto iv was not detected"
    تا حالا سه چهار بار هم unistall کردم دوباره از اول بازی رو نصب کردم بازم نشد.
    این به این دلیل رخ میده که ستاپ بازی شما اصل نیست !
    با یک دی وی دی دیگه تست کنید !
    سلام دوستان یه سوال بی ربط کسی راجع به over clock کردن vga اطلاعات کاملی داره میخوام کارتمو over کنم hd4870!
    به قسمت سخت افزار انجمن مراجعه کنید ...
    مقالات کامل تری موجود است !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض رفع ابهام

beny جان منظورت از مود چیه عزیز؟ آخه من آخرین درایور رو نصب کردم . این مودی که میگی کجاس؟لطفا بیشتر توضیح بده.در ضمن از اساتید بابت پست تکراری عذر خواهی میکنم.
    یه سوال کوچیک دیگه هم دارم : cpu athlon x2 5600 به قیمت 72 هزار بخرم میتونه به اجرای بهتر بازی کمک کنه آخه الان 3800 دارم؟ بازم ممنون

در آغاز فعالیت barghe3fazzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران-جنت اباد

پيش فرض

سلام دوستان به سوال قبلیه من که پاسخی داده نشد.
    یک سوال دارم : بازی در سیستم من میاد و درسته ولی من موقعی که میخوام یک benchmark از سیستم بگیرم بازی به حالت Load رفته و از بازی بیرون میاد گاهی اوقاط ارور هم میده.مشکل از کجاست؟راستی پچ اولم که میریزم اصلا benchmark نداره؟
    میشه از کمبود رم باشه اخه من رم 1G دارم؟
    یک سوال دیگه : پچ اول رو میریزم بازی خوب میشه اما دسته بازی میریزه بهم و دوربین همیشه بالا قرار میگیره.تنزیمات راه اندازی دسته هم قبل از پچ ریخته بودم.خوبم کار میکرد.چکار باید کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •