اقا تو رو خدا کمک کنین.من هر چی میخام پچ 1.0.2 را نصب کنم ارور میده "grand theft auto iv was not detected"
تا حالا سه چهار بار هم unistall کردم دوباره از اول بازی رو نصب کردم بازم نشد.
اقا تو رو خدا کمک کنین.من هر چی میخام پچ 1.0.2 را نصب کنم ارور میده "grand theft auto iv was not detected"
تا حالا سه چهار بار هم unistall کردم دوباره از اول بازی رو نصب کردم بازم نشد.
سلام.من تو بازی یه مشکلی دارم اونم این که سر پیچا وقتی میپیچم دوربین خیلی دیرتر از ماشین میچرخه و این مسئله باعث میشه که جلو مو نبینم و تصادف های زیادی داشته باشم.
اینم بگم که مشکل سخت افزاری ندارم یعنی تو بازی هیچ گیری ندارم. اگه میشه راهنمایی کنید. میخوام بدونم این مشکل واسه همه هست و مسکل از خود بازیه ؟
آخه این مشکل تو نسخه های قبلی این بازی اصلا نبود . یعنی هیچ راهی نداره که خود بازی به طور اتوماتیک این مشکلو حل کنه؟ آخه این طوری که شما میگی باید از یه نفر دیگه باسه این کار کمک گرفت!!!! راستی یه سوال دیگه هم دارم : من هفته پیش یه کارت گرافیک ati 3870 sapphir به قیمت 140 تومان خریدم اما در عین ناباوری نمره ای که benchmark بازی بهش میده فقط 17 درصد !!!!باید تنظیمات گرافیک رو عوض کنم تا بهتر شه یا نه؟
دوست عزیز این تلاپیک همینجوریش داره میترکه شما هی 5 تا 5تا پست تکراری بده با اون قضیه موس یکم که بازی کنی عادت می کنی من که تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم
یک سوال :
می خواستم بگم شما یک دستتون به غربه کیبورده ( یعنی همون جهت ها ) دست دیگتون کجایه؟؟؟
ببخشید ولی باید دست دیگتون بهشرق کیبورد باشه ( یعنی موس ) مخصوصا حالا که این بازی قابلیت تیر زدن در حال رانندگی هم داره شما هیچ مشکلی ندارین فقط دوربینتون دیر میره که این طبیعیه ولی برای بعضی ها همونم نمی ره به این میگن مشکل.
عزیزه من این بازی اگه یک کارت 512 هم داشته باشید اما یک Cpu بالا مثلا 3 هسته ای میتونید 40 تا فریم به بالا بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان یه سوال بی ربط کسی راجع به over clock کردن VGA اطلاعات کاملی داره میخوام کارتمو over کنم HD4870!
آقا تو رو خدا یکی به من بگه که من با این RGSC = Rockstar games social club چی کار کنم
هر کاری میکنم توی بازی نمیره . هر چی کرک امتحان کردم نشد.
این مراحلی که اول rockstar games social club میاد رو چی کار کنم؟
1: i accept these terms
2:join Social club now یا log in now
3:create new login یا skip login و یا login
4:play
رو این مورد آخر هر چی کلیک میکنم دو تا پیغام میده که اگه ok کنم مراحل بالا بازم تکرار میشن
به جونم رسونده دیگه دارم خسته میشم یکی کمک کنهههههههههههههههههههه
شما login کن.فقط آخرش دکمه ی play رو نزن.به جاش فایل LaunchGTAIV رو اجرا کن.حدود 10 ثانیه(حداکثر 30 ثانیه) بعد می ره تو بازی.
درایورتون رو آپدیت کنید ...
مود رو امتحان کنید ...
بعد از مود کردن به تنظیمات گرافیک دست نزنید ! اگه بزنید .. خراب میشه همه چیز !
این به این دلیل رخ میده که ستاپ بازی شما اصل نیست !
با یک دی وی دی دیگه تست کنید !
به قسمت سخت افزار انجمن مراجعه کنید ...
مقالات کامل تری موجود است !
beny جان منظورت از مود چیه عزیز؟ آخه من آخرین درایور رو نصب کردم . این مودی که میگی کجاس؟لطفا بیشتر توضیح بده.در ضمن از اساتید بابت پست تکراری عذر خواهی میکنم.
یه سوال کوچیک دیگه هم دارم : cpu athlon x2 5600 به قیمت 72 هزار بخرم میتونه به اجرای بهتر بازی کمک کنه آخه الان 3800 دارم؟ بازم ممنون
سلام دوستان به سوال قبلیه من که پاسخی داده نشد.
یک سوال دارم : بازی در سیستم من میاد و درسته ولی من موقعی که میخوام یک benchmark از سیستم بگیرم بازی به حالت Load رفته و از بازی بیرون میاد گاهی اوقاط ارور هم میده.مشکل از کجاست؟راستی پچ اولم که میریزم اصلا benchmark نداره؟
میشه از کمبود رم باشه اخه من رم 1G دارم؟
یک سوال دیگه : پچ اول رو میریزم بازی خوب میشه اما دسته بازی میریزه بهم و دوربین همیشه بالا قرار میگیره.تنزیمات راه اندازی دسته هم قبل از پچ ریخته بودم.خوبم کار میکرد.چکار باید کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)