اصلا نیازی نیست که ویندوز فارسیی داشته یاشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اصلا نیازی نیست که ویندوز فارسیی داشته یاشه.
عزیزان مال شما هم این جوریه ؟ الان دو سه روزیه وقتی از رپید شیر دان لود میکنم دور و برای 1:30 یه بار اینترنتم قطع میشه 30 ثانیه بعد دوباره وصل میشه من هم که اکانت ندارم مجبور میشم ....آیا شاتل عمدا قطع میکنه ؟
من دیشب اصلا نتونستم کانکت بشم.تا 1.30 تلاش کردم نشد از خیرش گذشتم.
عجبببببببببببببببب![]()
سلامن به همه
بچه ها نظرتون در مورد سرویسای art 3 و art4 چیه تا حالا کسی داشته یا نه میخوام بدونم که نوسان داره یا نه بعد سرعتاشون معمولا رو چنده
ممنون از راهنماییتون
سرویسهای اکو که ارزون هست نوسان نداره پس آرت که گرونتر هست مطمئننا نوسان نداره و کیفیتش بهتر هم باید باشه.![]()
سلامی دوباره الان که رفتم حجممو نگاه کنم ببینم چقدر ازش کم شده یه چیزه عجیبی دیدم اعصابمم خورد شده شدید
من دقیقا تو 87/10/5 برا سرویسم 512 اکو 1 گیگ حجم اضافی خریدم که تا دیروز میزد حجم اضافه شده 1 گیگ ولی الان که رفتم دیدم زده 0 GB
اینم مدرکش کمکم کنید این شاتل معلوم نیست داره چه غلطی میکنه اون از شارژ ماهیانش که پولی که داده بودمو واسه یکی دیگه منظور کرده بودن اینم از این
![]()
تو یه پست جا نشد بقیش اینجا
همینطور که میبینید تو 87/10/5 زده 1 گیگا بایت ترافیک اضافه شده
ولی تو 87/10/7 زده 0 گیگا بایت
بعد یه نکته که همین الان متوجه شدم تو 10/5 ترافیک مصرف شده 54 مگ هست ولی تو 10/7 23.67 مگ چطور ممکنه دو روز کذشته بجایه اینکه به حجم مصرفیم اضافه شه ازش کمم شده
اه اه اه حالم داره از این خنگ بازیاشون بهم میخوره
Last edited by isbn; 27-12-2008 at 20:02.
دیشب 1:5 سرعت خیلی خراب شد
تا ساعت 3
ساعت 3 خیلی خوب شده بود و حدود 62 دانلود میکرد که گذاشتم 800 مگ دانلود کنه ولی صبح بیدار شدم دیدم همشون تا 80 اینا ناقص دانلود شدن
احتمالا بازم سرعتش کم شده بود
====
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله همون طور که دوستمون گفتن
اکو خیلی نوسان داره و خیلی بدرد نخوره ولی ارت جدا خوبه و سرعتی که نوشته رو میده نه بیشتر و نه کمتر بدون نوسان
کاملا تایید میشه، از من هم دیشب همین مشکلات رو داشته، چون امروز صبح دانلودهام ناقص بود..
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)