بستگی به آدمش داره... بعضی ها خیلی دنبال اثبات فرمول ها هستن و از اصل مطلب دور می شن... قرار نیست که همه فرمول ها اثبات بشه!! یه خورده هم باید خودمون سعی کنیم و روی فرمول فکر کنیم و باهاش کلنجار بریم... اگه تونستیم اثباتش می کنیم اگه هم نشد که نشده دیگه... همین که ده 15 دقیقه ذهنمون باهاش درگیر بشه به نظر من کافیه....
به خدا تو کنکور تنها چیزی که مهمه تسلط روی اون مبحث و به یادآوری سریع فرمول ها هستش....
من خودم هم همه فرمول های اون کتاب رو حفظ نیستم و ننشستم از اول کتاب رو باز کنم و همه چیزش رو بخونم فقط اون بخش هایی که توش ضعف داشتم رو از این کتاب خوندم و خیلی بهم کمک شد...
می دونی خوبی این کتاب چیه؟ اینه که همه چیز شسته و رفته یه جا جمع شده و یه سری مثال خوب ازشون حل شده و آدم می فهمه چه چیز اون فصل بیشتر مورد توجه ....
البته هرکس تو درس خوندن یه وسواس هایی داره که به مرور زمان به درست یا غلط بودنشون پی خواهد برد....
در مورد تست هم من از روی کتاب مکمل دیفرانسیل کانون تست زدم...
البته به دوستان توصیه می کنم فعلا سراغ این کتاب نرن چون اگه کتاب ریاضی پایه رمزینه بیاد این کتاب مکمل کانون فکر کنم پیشش سوسک باشه!!
تو سایت رمزینه که گفتن کتاب ریاضی پایشون تو نیمه دوم دی میاد.... خدا کنه همینطور باشه...تا حالا که خیلی سر دووندن!