توی نسل سوم فعلا نمیشه از بلوتوث استفاده های دیگه کرد
توی نسل سوم فعلا نمیشه از بلوتوث استفاده های دیگه کرد
سلام
من می خوام یه آیپاد تاچ احتمالا 8 گیگ بخرم
میشه یه قیمت جدید از دو نوع 8 و 16 گیگ بدین
و اینکه از کجا بخرم که معتبر باشه و با مشکل روبرو نشم ؟
مرسی
سلام
من امروز آیپاد 8 گیگ 3g گرفتم 220 . الان بالا نمی یآد . برای شروع باید آیتونز رو دانلود کنم ؟ حجمش چقدره ؟
چه طوری میتونم جیلبریکش کنم ؟ جیلبرک کردن Firmware های مختلف با هم فرق داره ؟ من از کجا بفهمم Firmware دستگاه من چیه ؟
ممنون
الان در حالت ریکاوری هست ایتونز 9.1 رو باید دانلود کنی و وصل کنی تا بوت بشه حجمش حدود 70 مگ هست فک کنم!
بله فرق داره ولی اول به ایتونز وصل کنید تا اطلاعات ایپاد نمایش داده بشه تا بعد باهم ردیفش میکنیم !
وقتی ایتونز بشناسه عکس ایپاد میاد و تمام اطلاعات رو نشون میده !
بچه ها صفحه ipod همون 3.5 اینچه؟
همه بازیای iphone روی ipod اجرا میشه؟؟
بله - صفحه 3.5 اینچه
//
بله - اساساً باید بتونه همه رو اجرا کنه .. (شاید حالت خاص هم وجود داشته باشه، من ندیده ام)
سلام خدمت سیمور عزیز
دوستان ، من مزاحم شدم ، چون با یکی دیگه از دوستان شفیق ما بسیار سر این قضیه مولتی تسکینگ محصولات اپل ، مشکل پیدا کردیم ( همون دوستی که نیت داشتیم آی تاچ بگیریم براش ، تو مرحله چکش کاری هستیم ، که با آی تاچ حال می کنه یا از آیفون کمتر راضی نمی شه ، متاسفانه که تا اینجا هیچ ری اکشنی نسبت به آی تاچ نداشته)
این مولتی تسکینگ مسلما باید تو آیفون و آی تاچ در یه حد باشه درسته ؟
دوستان بیان بگن مثلا چه کارهایی نمی تونن بکنن ؟
مثلا : من سافاری رو باز کردم ، یه بازی رو هم باز دارم ، می تونم هم آهنگ گوش کنم ، هم سافاری رو مینی مایز کنم ، اما در حال لود صفحه باشه ، هم بازی رو ادامه بدم ؟ آیا وقتی سافاری رو مینی مایز می کنم ، کلا بسته می شه ، یا نه ، لودینگ متوقف می شه و وقتی بیارم بالا تازه ادامه لودینگ هست ؟
اگه شدنی هست ، پس این مولتی تسکینگی که می گن نداره چیه ؟
کلا یکی کامل شرح بده ، بین علمای اسلام شبهه افتاده
ادیت : می دونم تو فریم ویر های جدید انگار داره یه کارهای می کنه ، اما به نظر شخصی خودم ، اپل گنده تر از اینه که این رو به عنوان یه گپ بهش نگاه کنیم ، احساس می کنم این هم یه محدودیت از کلاس کارای اپل هست ، دقیق نمی دنم ، یه احساس هست اش فقط ، این رو هم دوستان اگه می دونن بگن ، که گپ هست ، یا حساب شده این محدودیت اعمال شده روی محصولات اپل ( مثلا این که بعدا چیزی داشته باشه واسه رو کردن و چنته اش رو خالی نکرده باشه یه جا ، مثل عرض کردم )
یا حق
سلام به همه
دوستان سر یک خریت ایپادمو مجبور شد با power and home ریست کنم..
اخه تو سیدیا بودم دانلود که تموم شد تو همون صفحه موند!! منم مجبور شدم اینکارو کنم!!
دیگه بالا نیومد!!
بعدش ایپادو بردم به dfu ..
حالا که به ایتونز وصل میکنم میگه باید restore کنی...
میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست؟
اخه حجم ریستورش 297 mb هست!!
تازه اونم تا 20 mb دانلود میشه بعدش قطع میشه!!!![]()
چند تا برنامه رو اپل به صورت پیشفرض اجازه داده که مینی مایز بشن از جمله iPod , Safari و Mailمثلا : من سافاری رو باز کردم ، یه بازی رو هم باز دارم ، می تونم هم آهنگ گوش کنم ، هم سافاری رو مینی مایز کنم ، اما در حال لود صفحه باشه ، هم بازی رو ادامه بدم ؟ آیا وقتی سافاری رو مینی مایز می کنم ، کلا بسته می شه ، یا نه ، لودینگ متوقف می شه و وقتی بیارم بالا تازه ادامه لودینگ هست ؟
اگه شدنی هست ، پس این مولتی تسکینگی که می گن نداره چیه ؟
پس یعنی شما میتونی تمام این کارایی که گفتی رو انجام بدی
ولی به غیر از چند برنامه های که اپل اجازه میده برنامه های 3rd party این جازه رو ندارند و بازدن Home بسته میشن
مثلا شما داخل یه بازی هستید یه SMS میاد اگه بخوای SMS رو جواب بدید باید از بازی برید بیرون و بعد از مشاهده SMS بازی از اول Load کنی
برای این مشکل هم راحل حل هست شما از Cydia برنامه Proswitcher رو نصب کن دیگه هیچ مشکلی نداری
یعنی حتی میتونی بازی رو هم مینی مایز کنی
اینکه در ورژن آینده اپل این کارو بکنه به نظر من فقط روی آیفون 4G که احتمالا رم بیشتری خواهد داشت این اجازه رو خواهد داد اونم فقط ۱ یا دو برنامه و نه بیشتر
سلام.
دوستان من به تازگی یه آیپاد تاچ 3g 32 گرفتم. فرم ویرش 3.1.2 و سیستم عاملم XP Service Pack 2 هستش من کاملاً آماتور هستم و به اینترنت وای فای هم دسترسی ندارم. برای جیلبرک کردن می خواستم لطف کنید راهنماییم کنید. فروشنده بهم گفته که 40 تومان می گیره برای جیلبرک و 11 پیج برنامه و 20 تومان برای جیلبرک تنها. آیا بعد از جلبرک براحتی میشه برنامه ریخت روی آیپاد؟ به نظر شما قیمتی که گفته مناسبه؟ اصلاً به نظرتون ارزش داره این کارو بکنم و آیا بعد از جیلبرک آیپاد مشکل دار نمیشه؟ اگه لینک آموزش جیلبرک 3g و آموزش نصب برنامه رو هم لطف کنید بی نهایت ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)