مثل اینکه از دیروز عصر وضعیت رپید شیر درست شده !
مشکل شما هم نه از isp هست و نه از سرور سایتها
مربوط به قطعی بوود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مثل اینکه از دیروز عصر وضعیت رپید شیر درست شده !
مشکل شما هم نه از isp هست و نه از سرور سایتها
مربوط به قطعی بوود
ممنون از جوابت !نوشته شده توسط tohidkh
خوب قبض دوره مهر - آبان اومد اونم 44.100 تومن !!! در حالی که طبق محاسبات خودم حدود 30.000 تومن باید میومد !
من جدول محاسبات و هزینه ها و قبوض امسال رو براتون میگذارم :
همونطور که می بینید هزینه هایی که خودم محاسبه کرده ام با هزینه هایی که روی قبض اومده تقریباً برابره !
(البته باید مالیات و عوارض و آبونمان رو هم لحاظ کنید چون که من تو این جدول لحاظ نکردم اینجوری محاسبات منم با هزینه های روی قبض یکی میشه)
ولی این دوره اخیر یعنی مهر - آبان حدود 14.000 تومن اضافه تر نوشتند !
به نظرم ربطی به تاخیر و ... نداره !
اینا یه هزینه اضافه تر هم بابت اینترنت (شایدم اینترنت هوشمند) دارند از مردم می گیرند !
به خصوص که تو قبض این دوره تو قسمت "ارزش افزوده "چیزی ننوشته ولی تو قسمت خدمات ویژه" مبلغ 14.100 تومن رو قید کرده !
به نظرتون چیکار میشه کرد ؟
البته برای رد کامل نظر تاخیر باید منتظر قبض این دوره یعنی " آذر - دی " بود تا دید چی توش می نویسند ! ( دوره ای که من دیگه از اینترنت هوشمند استفاده نکردم و فقط adsl بوده)
Last edited by aie_saber; 18-12-2008 at 22:26.
امروز هم قطعی نا محسوسی داشتیم از همون لینکی که از امارات گرفتیم
سلام
براي بنده هم آمد كه 86000 بود كه نگاه كردم 50000 تومن مال اينترنت است پس 36000 اضافه؟
پرسوجو كردم نهايت اين شد كه اين هزينه اضافي مابه التفاوت چند ماه است كه الان لحاظ شده است.
در حقيقت نوعي كلاه برداري شركت ها از اينترنت هوشمند
قيمتي كه در سايت ارايه شده با قيمت روي قبض اصلا همخواني ندارد.
هر روز شاهد اخبار ارزان شدن adsl مي شنويم حالا اين هوشمند تحفه شده كه گرون ترش كردن.
جالبه
سلام ، متاسفم
خیلی خیلی جالبه
آخه من هزینه مصرفی اینترنت هوشمند رو ساعتی 300 تومن محاسبه کردم یعنی قیمت اینترنت هوشمند که در تهران ارائه میشه !
قیمت اینترنت هوشمند هماراسیستم و مکس نت تبریز ساعتی 250 تومن هستش و ماله شرکت ساراکو یا تسهیل گستر هم 200 تومن !
ولی بازم 14.100 تومن اضافه روی قبض اومده !
اینا رسماً مشترک رو می تیغند ! عوضیا !
//
ولی در کل از ماست که بر ماست !
خوب این چند ماه شامل چه ماه هایی هستش ؟ از کی هزینه کمتری لحاظ کردند تا الآن دارند ما به التفاوت می گیرند ؟
نکنه از اول سال 87 یا حتی سال های قبلش ؟ اینجوری باشه که ما باید چندید سال ما به التفاوت بپردازیم !!!
سلام الان دیدن تعرفه های جدید فن آوا که نمایندش شرکت قطب فن آوری اطلاعات شمس هستش برین ببینید حتما ببینید یه طرح زمستانی گذاشتن واقعا سرویس هاش و هزینهاش خوب شده من الان 20 روز میشه از این سرویس جدیدش گرفتم و توی مرکز ولی عصر هستم خیلی هم حال میده.
2 جور سرویس گذاشتن 1) پرداخت ماهیانه 2)پرداخت اعتباری
توی اولی مثل همه شرکتها باید حق اشتراک بدی
توی مورد دومی هرچی بیشتر دانلود کنی اونقدر میدی(هر چقدر آش بخوری همون قدر پول میدی!)
1) پرداخت ماهیانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اصلی شرکت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کی گرفته بودین و از کدوم مرکز بودین مگه که این قدر قطعی داشتین؟
دوست عزيز اگر شما در شركت شمس فعاليت ميكنيد خوشحال ميشيم با شما و فعاليت هاي شركتتون آشنا بشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)