تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 209 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

خوب بنده خدا كه حرف ناحق نزده!
    يه كسي كه داره تو پياده رو راه ميره پشت سرش بوق بنزي زده ميشه ديگه تا شب اعصابش خورده
    آماري كه داده رو نميدونم (20 درصد فقط قوانين رو رعايت ميكنن)
    ولي بيشتر از اين هم به نظر نميرسه
    كلا بايد قبول كرد كه وضيعت موتور سواري در ايران به طرز فجيعي داغونه
    ه

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب بنده خدا كه حرف ناحق نزده!
    يه كسي كه داره تو پياده رو راه ميره پشت سرش بوق بنزي زده ميشه ديگه تا شب اعصابش خورده
    آماري كه داده رو نميدونم (20 درصد فقط قوانين رو رعايت ميكنن)
    ولي بيشتر از اين هم به نظر نميرسه
    كلا بايد قبول كرد كه وضيعت موتور سواري در ايران به طرز فجيعي داغونه
    ه
    نگفتم " حق " یا ناحق ؟
    منظور من ادبیات حرف زدن در مورد گروهی از همشهریان شما هست . "بلای جان" ، "یه عده اشون" ، "کابوس شهر" ، "اینجورند" ،"اونجورند" .....

شما وقتی در مورد بخشی از اجتماع متصل حرف می زنید نباید با عبارات توهین آمیز اونها رو شکلی جلوه بدید که انگار از مریخ اومدن . تمام رانندگان ایران همین شکل رانندگی می کنند . فقط چون سایز ماشینشون اندازه موتور نیست نمی تونند تو پیاده رو برن یا از لای ماشینها رد کنند .
    همین حضراتی که این مطالب رو می نویسند نه از راهنمای ماشین استفاده می کنند و از اباعی از پارک جلوی کوچه دارند ، نه کمربند می بندن و نه تو یک لاین حرکت می کنند و نه از سمت چپ سبقت می گیرند و ... اما اینجا حرفهایی می زنند که انگار موتورسواران "جذامی" هستند و اصلا با بقیه فرق دارند .

نمی دونم اصلا می تونم منظورم رو بشما از این زاویه برسونم یا خیر . بهرحال تجربه ثابت کرده ما عادت داریم خیلی ساده از کلمات استفاده کنیم

از منظر "حق" بودن :

اين آمار وقتي نگران‌كننده مي‌شود كه بدانيم هر موتورسيكلت به اندازه هشت خودرو آلودگي هوا توليد مي‌كند
    کدوم موتورسیکلت ؟ پولسار 180 ، روان ، سی.جی 125 ، کثیر 150 ، وسپا ... ؟
    کی این آمار رو گرفته که در اون نوع وسیله نقلیه ، سیستم سوخت رسانی ، نوع احتراق ، تفکیک انجین و خروجی آلاینده اگزازش معلوم نیست ؟!
    اما نكته تلختر اين‌كه، به گفته رئيس پليس راهور تهران، هم‌اكنون پنجاه هزار دستگاه موتورسيكلت در پاركينگ‌ها خاك مي‌خورد، بدون اين‌كه كسي سراغي از آنها بگيرد.
    تلخ برای کی ؟ برای پارکینگ پلیس ؟ وزارت راه ؟ فضای اشغال شده که می شد توش خونه ساخت ؟! تلخ برای کارخونه داری که فوری یکی دیگه می سازه و بیرون می ده ؟ تلخ برای سیستم بی سواد-محور مسئولی که باید گواهینامه صادر کنه ؟
    اگر موتورسيكلت چند دهه گذشته، وسيله‌اي براي تفريح بخشي از جوانان بود، بسیار زود تبديل به وسيله اصلي رفت‌وآمد در شهرمان شد
    موتورسواران پياده‌روها را به سواره‌روها ترجيح مي‌دهند، آنها در پياده‌روها، بالاي پل‌هاي هوايي عابر پياده، در كوچه پس‌كوچه‌هاي تنگ و باريك، مراكز تفريحي براحتي رفت و آمد مي‌كنند.

در کل این نوشتارها مبنای سودجویی رسانه ای دارند نه برطرف کردن معزلی . خطاب دعوی ها هم بسوی مردم و مصرف کننده هست و نه دولت و نه صنعتگر ... هیچ کسی برای سهل انگاری و ریشه اصلی ملامت نمی شه :
    سردار حسين رحيمي، چندي پيش در حاشيه نشست توجيهي براي موتورسواران كه به منظور روشن كردن ابعاد اجراي قانون جديد جرايم رانندگي و نحوه برخورد با موتورسواران متخلف در اين قانون برگزار شده بود، گفت: به طور مسلم، كار فرهنگي اثر بخش خواهد بود و به جاي اين‌كه برخوردهاي سلبي كنيم، بايد برخوردهاي ارشادي و ايجابي انجام دهيم
    من الان دارم به تمـــام این کارهای فرهنگی فکر می کنم !

3. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

حرف شما متين دوست گرام
    ولي شما يه سفر به شهر يزد سفر كن تا ببيني اين موتوري ها ( اون دسته اي كه فقط موتور رو براي لات بازي و تفريح سوار ميشن)
    چطوري از كنارت رد ميشن!
    واقعا يا خودشونو ميكشن يا مردمو ميكشن!
    من فك ميكنم بلاي جان و كابوس شهر واژه هاي توهين آميزي براي اين افراد نباشه !
    حالا جالبه امروز يه موتوري زد به بابام !!!!!! الان يادم اومد
    بابام با دوچرخه بود كه موتور زد بهش! بابام ميگفت با سرعت بالاي 80 تا داشته ميومده!
    خيلي شانس آورد كه زنده مونده!
    اينو گفتم ولي فك نكن منم به خاطر اين اتفاق دارم اين حرفا رو دارم ميزنم! گفتم كه الان يادم اومد!‌اصلا 2 ساعت پيش موتوري زد!

يه چيز ديگه اين كه اين مقاله منظورش كه همه موتوري ها نبوده ! اون دسته اي كه رعايت نميكنن مورد خطاب هستن
    ================================================== =========================

در مورد قسمت دوم كه حق يا نا حق بودن رو كاملا با شما موافقم! ايشون ديگه افتاده رو ريل نوشتن و ديگه هرچي از ذهنش تراوش كرده نوشته! و بعضي قسمت هاش اغراق آميزه

5. 2 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

يه چيز ديگه اين كه اين مقاله منظورش كه همه موتوري ها نبوده ! اون دسته اي كه رعايت نميكنن مورد خطاب هستن
    اتفاقا من از اول دارم اینو می گم که مشکلم با این جمع بستن و خطاب کردن "یک جماعت" توسط این حضرات هست .

و گرنه کی با توهین به قانون شکن مخالفه ؟!
    من بارها تو این تاپیک و جاهای دیگه رفتار زشت تعداد زیادی موتورسوار رو نقد کردم که نزدیک بوده باعث تصادف خودم بشند .

وقتی کسی می نویسه " موتورسیکلت آلایندگی 8 برابر اتومبیل داره" وقتی می گه "موتورسیکلت بسیار ارزان" اینجا یعنی جمع بستن و بی استدلال علمی حرف مفت زدن
    وقتی کسی از اول مقاله اش با "امان از دست موتورسواران" ... "کابوس .." یعنی خطاب جمعی . همونطوریکه الان محدودیت های ترافیکی موتورسیکلت بسبب همین جمع بستنها اعمال شده و خشک و تر با هم می سوزند .

گرفتید منظورم رو . موضوع اینه

ـــــــــــــــــ

معمای ساده :
    در یک مسافت فرضی یکسان ، سرعت یکسان ، وزن یکسان ، فشار باد یکسان ،
    1. موتورسیکلت قائم بر سطح افقی حرکت می کنه
    2. موتورسیکلت با زاویه 30 درجه نسبت به محور عمودی ، بر سطح گردش می کنه
    3. موتورسیکلت بیشتر از 30 درجه نسبت به محور قائم بر سطح گردش می کنه

سووال : در کدامیک از حالات فوق احتمال از بین رفتن لاستیک بیشتر از سایر موارده و چرا ؟
    در اینجا نوع لاستیک و آج (اِج) مهم نیست . باد تایرها هم از نیتروژن نیست .

7. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بله! ميتونيم از اين جهت مقاله رو نقد كنيم! شكي درش نيست

حالا در مورد معما! سخت منو به فكر فرو برد!
    جالبه سوال!
    ولي فك ميكنم به نوع لاستيك بستگي داره ها!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آقا من فكرامو كردم!

البته سوال شما بيشتر يه سوال فيزيك بود

تو حالت سوم بيشترين آسيب رو ميبينه لاستيك

چون علاوه بر اصطكاك غلتشي كه لاستيك با جاده داره
    يه نيروي ديگه كه نيروي مركز گرا هست رو هم لاستيك داره تحمل ميكنه! براي اين كه از مسيرش منحرف نشه

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ایناش مهم نیست
    تنها چیزی که مهمه اینه که هنوز که هنوزه ما نفهمیدیم که وقتی بخوای یه نفر رو با زور از انجام کاری باز بداری ، طرف لج میکنه و به شکل بدتر اون کار رو انجام خواهد داد.
    قضیه فقط رانندگی و موتور سواری نیست ، بسیاری از چیزایی که امروز ازش شکایت میشه ، مثل فــیلترینگ وحشتناک ، مسئله حجاب و گشت ارشاد و بقیه از این چیزا که نمیشه تو تاپیک گفت ناشی از همین تفکر غلط هستند.

در آغاز فعالیت nojum4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اينم از موتور Yamaha YZF-R6 كه در ساعت 2 شب داشتيم باش مسابقه مي داديم . قدرت خوبي داشت

12. این کاربر از nojum4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا من فكرامو كردم!

البته سوال شما بيشتر يه سوال فيزيك بود

تو حالت سوم بيشترين آسيب رو ميبينه لاستيك

چون علاوه بر اصطكاك غلتشي كه لاستيك با جاده داره
    يه نيروي ديگه كه نيروي مركز گرا هست رو هم لاستيك داره تحمل ميكنه! براي اين كه از مسيرش منحرف نشه
    سلام
    نکته اینجاست که لاستیک انعطاف پذیره و اگر فشار زیادی رو تحمل کنه سطح مقطع تماس اون هم افزایش پیدا می کنه . مثل حالتی که سرنشین به موتور اضافه می شه
    اينم از موتور Yamaha YZF-R6 كه در ساعت 2 شب داشتيم باش مسابقه مي داديم . قدرت خوبي داشت

سلام
    خوش اومدید . لطفا عکسها رو اینجا بگذارید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

حالا جواب كدوم ميشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •